Fullfit Fitnes Centar

5.0 | 2 ocena
Ulica: Vladimira Popovića 32
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Fullfit Fitnes Centar
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

FULLFIT FITNES CENTAR

Fullfit fitnes centar deo je velike grupacije Fitems, koja je zvanični zastupnik JustFit opreme. Reč je o liderima na svetskom tržištu za najnoviju bežićnu EMS tehnologiju.

JustFit tehnologija predstavlja moderniju i napredniju verziju EMS sistema i njena glavna prednost ogleda se u tome da se komunikacija sa hardverom obavlja preko Wi-Fi veze, odnosno sam korisnik usluge nije fizički povezan sa uređajima i samim tim izvođenje vežbi je mnogo udobnije, jer su pokreti slobodniji i komotniji. Ovo ujedno omogućava raznovrsnije programe treninga, što sve zajedno dovodi do vrhunskih rezultata sa istim trudom.

Glavna osobina EMS treninga inače je to što za samo 20 - 25 minuta vežbanja uz pomoć ove tehnologije, dobijate rezultate za koje biste morali aktivno da trenirate i do 90 minuta. Pri tom, moguće je aktivirati sve mišiće istovremeno, a kako su oni pod dejstvom elektro impulsa, bez obzira na jačinu kontrakcije, zglobovi ostaju rasterećeni.

Zbog svega navedenog, ali i još niza drugih prednosti, EMS trening zauzeo je visoko mesto među svim vežbačima, bilo da je reč o rekreativcima, rekovalescentima ili profesionalnim sportistima.

Neke od glavnih prednosti elektrostimulacije mišića:

 • značajno štedi Vaše vreme
 • pravilno i kontrolisano gradi mišiće, ali sa manje napora
 • odličan je za mršavljenje, gubitak masti iz tela
 • idealno oblikovanje tela
 • sigurniji oporavak nakon povreda
 • poboljšava protok krvi u tkivima oko mišića (uklanjanje celulita)
 • ciljano aktivira određene grupa mišića
 • efikasan je u borbi protiv osteoporoze
 • oslobađa od stresa

Svi treneri FullFit studija stručni su i sertifikovani za rad u ovoj oblasti i na najsevremenijim JustFit mašinama. Programi su personalizovani i prilagođeni Vašim potrebama i željama, a uz njih dajemo i sve neophodne savete, kao i plan ishrane.

Redovno se usavršavamo i pratimo inovacije sa željom da Vam pružimo samo najbolje uslove za treniranje. Naš prostor za vežbanje je prostran i pažljivo uređen, kako bi Vam pružio odgovarajuću i prijatnu atmosferu, naši higijenski standardni su na veoma visokom nivou, a radimo tokom celog dana, kako biste najbolje organizovali i svoje vreme.

Pored individualnih treninga, FullFit fitnes centar obezbedio je da uz pomoć savremene JustFit EMS opreme možete vežbati istovremeno sa još nekim, odnosno u paru.

Smešteni smo na Novom Beogradu, Sava Centra, što je odlična pozicija i za poslovne ljude. Svoj trening zakazujete onda kada to Vama najviše odgovara, a mi smo tu da Vam pružimo samo najkvalitetniju fitnes uslugu.

Pored EMS treninga, obezbedili smo i različite vrste masaža - sportske masaže sa ili bez istezanja, terapeutske masaže, antistres, relax, tajlandske, havajske ili masaže toplim vulkanskim kamenjem. Imamo i Vacuslim48 aparat koji je, takođe, naš saveznik u službi Vašeg zdravlja. Uz limfnu drenažu, ovaj aparat daje odlične rezultate i u pogledu detoksikacije organizma. Tu su i Galen biljne kupke koje ćete prosto obožavati.

Ukratko, FullFit fitnes centar zaista predstavlja mesto na kojem ćete izgraditi svoje telo na najbolji mogući način uz našu podršku i stručnu pomoć. Potrebno je samo da dođete, a za dalju motivaciju, između ostalog, pobrinuće se i brzina postizanja rezultata.

U ponudi imamo pakete od jednog, dva ili tri treninga nedeljno, a uz svaki paket u cenu je uključena kompletna oprema potrebna za trening, kao i higijenska sredstva. Probni trening je besplatan!

Dođite i uverite se i sami da je moguće preoblikovati i zategnuti telo u veoma kratkom roku, bez mnogo znojenja i truda. Budite korak ispred drugih, jer Vam upravo to naša najnovija JustFit tehnologija omogućuje.

Očekujemo Vas!


Radno vreme:

Ponedeljak – Nedelja: od 07 - 22 h

Fullfit fitnes studio, Beograd

Adresa: Vladimira Popovića 32, unutar Bloka 19a, Novi Beograd

E-mail: fullfitems@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  13.05.2021 14:39

  Treninzi dinamicni, sve pohvale odlicnim trenerima.

  Neregistrovan korisnik
  27.02.2020 11:49

  Odlično

  19.07.2019 10:36

  Ja sam prezadovoljna. Vidljivi su rezultati! Izvrsno osoblje! Sve pohvaleeee i svima preporucujem, bas ovaj Fitnes Centar! Fullfit - Najbolji!

  Firme u blizini

  Fitnes klub Tonus Fit, Krunska 62, Vračar, Beograd
  Fitnes i rekreacija Elit fit, Bulevar umetnosti 19, Novi Beograd, Beograd
  Mršavljenje PROFEX, Mihajla Pupina 10b, Novi Beograd, Beograd
  Fitnes teretana Athletic Gym, Nodilova 9, Čukarica, Beograd
  Fitnes klub La Strada, Bulevar Arsenija Čarnojevića 182, Novi Beograd, Beograd
  Feel pilates studio, Kneginje Zorke 35, Vračar, Beograd
  Streamline fitness, Jurija Gagarina 14nj/4, Novi Beograd, Beograd
  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Andjela i Andrija Fitnes studio, Cara Lazara 15, Stari grad, Beograd
  Nensi Fit i fit step sprave, Požeška 67a, I nivo, 191, Čukarica, Beograd