Fullfit Individualni Treninzi

3.8 | 4 ocena
Ulica: Vladimira Popovića 32
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Fullfit Individualni Treninzi
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

FULLFIT FITNES CENTAR - INDIVIDUALNI TRENINZI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista, želite da smršate ili samo preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje, ili se oporavljate od neke povrede - FullFit fitnes centar je pravo mesto za Vas. Invididualno vežbanje uz EMS tehnologiju najnovije generacije preporučuje se svima.

Elektronska stimulacija mišića, odnosno elektrostimulacija nije novina u svetu fitnesa. Do vrhunske forme i jakih i zdravih mišića uz pomoć EMS-a dolazio je još '70-ih godina čuveni majstor borilačkih veština Brus Li, a koristio ga je i bokser Mohamed Ali.

Glavni benefiti EMS treninga su to što je za vežbanje potrebno mnogo manje vremena nego kod klasičnog treninga, moguće je doseći i do dubljih slojeva koje je uobičajenim pokretima teže aktivirati, kao i ciljano delovati samo na određene mišiće. Dokazano je da svega 20 - 25 minuta EMS treninga uspešno zamenjuje sat i po trčanja ili vežbanja u teretani.

EMS individualni treninzi, pored toga što ciljano i efikasno mogu da jačaju samo određene mišiće ili mišićne grupe, imaju mogućnost i da istovremeno aktiviraju celo telo. Pri tom, s obzirom da se maksimalno opterećenje postiže uz pomoć električnih impulsa, zglobovi su pošteđeni i rasterećeni.

U skladu sa dobom u kojem živimo, individualni trening centar FullFit fitnes za Vas je obezbedio najmodernije JustFit EMS sprave koje imaju jednak učinak kao i one starije generacije, ali mnogo veći komoditet. Zahvaljujući bežičnoj komunikaciji tela vežbača sa hardverom EMS sistema, više ne postoje nikakva ograničenja u pokretima i telo je sasvim slobodno da zauzima različite položaje.

Električni impulsi šalju se preko WiFi-ja i senzora ugrađenih u specijalno odelo.

Naš tim stručnih trenera za svakoga od Vas osmisliće individualni plan vežbanja i poseban plan ishrane, koje zatim možete sprovoditi samostalno ili u paru. Ne brinite, sve što do sada niste mogli sami, možete uz naš stručni nadzor i uz pomoć JustFit tehnologije.

FullFit fitnes centar zaista je jedinstven po mnogo čemu, jer ćete na jednom mestu dobiti stručne savete, neophodnu podršku i sve što Vam je potrebno do savršeno oblikovanog tela i vrhunske forme.

Personalni treneri FullFit fitnes centra spremni su da Vam budu oslonac na putu do postizanja svakog zadatog cilja, ali verujemo da neće biti potrebe da Vas motivišemo da nastavite da trenirate, jer će to umesto nas činiti brzina kojom dolazite do rezultata.

Vaš lični trener ponudiće Vam samo najbolje, a Vi imate mogućnost da vežbate jednom, dvaput ili tri puta nedeljno. Kompletna oprema je uključena u cenu, kao i prateća higijenska sredstva.

Pored individualnih treninga elektrostimulacije mišića na našim spravama, obezbedili smo Vam i različite vrste masaža: sportsku, terapeutsku, antistres, relax, tajlandsku, havajsku i masažu toplim vulkanskim kamenjem.

Svi naši korisnici mogu da se oprobaju i na Vacuslim48 aparatu čiji su efekti najvidljiviji u borbi protiv celulita, smanjenju otoka ekstremiteta (limfna drenaža), kao i kompletne detoksikacije organizma.

Za sve one koji vole da kombinuju i drugačije vrste opuštanja, nudimo i specijalne biljne kupke Galen, čiji mirisi i lekovita svojstva oporavljaju i dušu i telo.

FullFit centar se nalazi na Novom Beogradu, u blizini Sava Centra i nudi Vam fleksibilne termine vežbanja (na zakazivanje), kako biste najbolje uskladili sve svoje obaveze.

Probni trening je besplatan!

Radno vreme:

Svakoga dana od 07 - 22 h

Fullfit fitnes centar, Beograd

Adresa: Vladimira Popovića 32, unutar Bloka 19a, Novi Beograd

E-mail: justfitbg32@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  13.05.2021 14:54

  Pored ovakvog trenera imate motivaciju i svaki trening je zadovoljstvo. Hvala Lani!

  Neregistrovan korisnik
  24.05.2020 08:23

  Odlični treneri i besprekoran cist prostor!

  Neregistrovan korisnik
  01.03.2020 05:28

  Veoma.posveceni treneri koji zaista brinu o svakom pokretu. Odlicna timska atmosfera. Cisto, ugodno i svetlo. Brinu o svakom detalju te osim patika ti apsolutno nista ne treba. Lokacijski je blizu i gradu i svima koji zive na Nbg. Sve preporuke!

  Neregistrovan korisnik
  27.02.2020 11:59

  Super

  Neregistrovan korisnik
  27.02.2020 11:47

  Odlični treneri!

  Firme u blizini

  Fitnes centar Obliqus, Antifašističke borbe 21, Novi Beograd, Beograd
  Gymnasium, Tadeuša Košćuška 63, Stari grad, Beograd
  Srpski Spartanci, Đusina 10, Palilula, Beograd
  Magna Fit Individualni treninzi, Milutina Milankovića 7b, (zgrada Magna farmacije), Novi Beograd, Beograd
  Individualni treninzi PROFEX, Mihajla Pupina 10b, Novi Beograd, Beograd
  Individualni trening Play Gym, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Ada Cherry Gym Fitnes Studio, Radnička 21, Čukarica, Beograd
  Personalni treninzi functional fitness studio, Jurija Gagarina 14ž/5, Belville, Novi Beograd, Beograd
  Individualni trening Otium wellness center, Svetog Save 2, (Hotel Slavija Garni), Vračar, Beograd
  Individualni trening Pobednik, Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4, Savski venac, Beograd