Mršavljenje PROFEX

4.9 | 20 ocena
Ulica: Mihajla Pupina 10b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Mršavljenje PROFEX
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
profexacademy.com

O nama

PROFEX - akademija zdravog života,
je visokoprofesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.

Odlikuje je maksimalna profesionalnost u praktičnoj primeni naučnih principa i saznanja u trenažnim procesima kod vrhunskih sportista, rekreativaca, rekovalescenata, ekstremno gojaznim osobama, korekcije deformiteta i stimulacije pravilnog rasta i razvoja dece! Prof. Dr Duško Ilić svoja saznanja iz dugogodišnjeg naučnoistraživačkog rada primenjuje u praksi u okviru jedinstvenog programa na ovim prostorima! Dostignuća prof. Dr Duška Ilića su na nivou najvećih svetskih stručnjaka u ovoj oblasti.

Dijagnostički i trenažni centar PROFEX je ustanova čije usluge koriste mnogi sportisti na putu ka ostvarenju vrhunskih sportskih rezultata na svetkom nivou.

Profex predstavlja tim na čijem se čelu nalazi prof. dr. Duško Ilić sa katedre biomehanika lokomotornog aparata Fakulteta sport i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu. Ostali članovi tima tj. saradnici profesora Ilića su diplomirani profesori sporta i fizičkog vaspitanja i apsolventi na pomenutom fakultetu.

Veliki broj klijenata PROFEX-a regulisao je svoju telesnu težinu i stekao idealnu telesnu kompoziciju u veoma kratkom roku. Nisu retki slučajevi gubitka do 70 kg prekomerene telesne mase. Korekcija telesnih deformiteta i stimulisanje pravilnog rasta i razvoja dece takođe su deo uspešnog rada PROFEX-a pod nadzorom prof.dr Duška Ilića kao i Postoperatina rehabilitacija i sanacija sportskih povreda.


REDUKCIJA TELESNE TEŽINE

Akcenat rada usmeren na zapreminsko umanjenje tela tako da se u toku celog procesa menja telesna struktura tako što se menja količina i odnos različitih tipova tkiva. Optimalna telesna težina nije jednodimenziono posmatranje odnosa telesne težine u odnosu na visinu, već je potrebno uzeti u obzir i prisutnost određene količine svakog od različitih tipova tkiva. Tako da u odnosu na godine, određeni morfološki tip, pol, visinu i vežbovnu predisponiranost proizilazi optimalna telesna težina.

Osobe istih godina, pola i visine nemaju istu optimalnu težinu. Neophodno je u analize o optimalnoj telesnoj težini uvrstiti morfološke osobine, odnose različitih tipova tkiva, funkcionalni status organizma, morfotip (genetska predisponiranost ka određenom odnosu različitih tiopva tkiva).

SPORTSKA PRIPREMA

Sportska forma se posmatra i analizira preko rezultata. Rezultat sam po sebi nije nužno pokazatelj dobre sportske forme. Čak i u slučaju visokog rezultata u jednom smislu, bitno je primetiti da se on može ostvariti na račun raznih kompezatornih faktora koji se zasnivaju na visokom nivou treniranosti (nepotrebno velikom obimu), talentu, povoljnim okolnostima u takmičenju i ostalim propratnim faktorima. Treba naglasiti da ostvarivanje sportiste u kome su maksimizirani sportski rezultati idealni jedino u situaciji kada je očuvan osnovni biološki balans. Ovakav pristup se odnosi na očuvanje strukture i funkcije različitih tipova tkiva u organizmu sportiste i povoljnog osnosa medju njima a u isto vreme uz očuvanost efiksnosti na takmičenju.

Na koji način sagledavati kompleksnost sportske pripreme? Neophodno je razložiti sistem koji se zove sportista-trening-takmičenje-zdravlje.

KOREKTIVNI TRETMANI

Najvažnija stvar pri korekciji telesnih deformiteta je tačna i precizna dijagnostika koju akademija profex i poseduje. Cilj u situacijama kada se telo nalazi u nekim od ovakvih stanja je prirodan, stoga je logika da se u prvoj fazi rešavanja problema ozbiljno pozabavimo dijagnostikom, a kasnije još ozbiljnijim radom. Teži oblici telesnih deformiteta su oni koji se javljaju na nervnom pa i na koštanom nivou stoga, rehabilitovanje duže traje jer se ovi sistemi veoma sporo modeluju posle završenog razvoja. Po prirodi stvari osobe koje nisu završile razvoj imaju realne izglede da u velikoj meri reše svoje probleme na najprirodniji način, što konkretno znači provociranje prirodnih mehanizama koji dovode organizam u normalno stanje. Obrnuto, kad je razvoj u fazama sazrevanja problem se rešava tako što se izazivaju kompenzacije drugim sistemima.Bitno je znati da je mišićno tkivo najplastičnije tkivo u organizmu u smislu da je najpodložnije trenažnim promenama tako da su deformiteti na nekom od mišićnog nivoa sa veoma povoljnom prognozom.

Akademija PROFEX se uspešno suočila sa problemima kao što su dečija paraliza, različite faze oporavka od pareza, svi oblici deformacija kičme (skolioza, kifoza, lordoza i njihove kompezatorne kombinacije), post traumatska stanja rehabilitovanja organizma uzrokovana padom ili jakim udarcem kao i sa mnogim drugim diskretnim poremećajima.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  08.11.2020 01:02

  Voleo bih ako mi neko može dati savet da li može i kako da se stupi u kontakt sa profesorom , iz Požarevca sam imam problem sa kilažom (50god, 104 kg, 168cm smenski radnik u TE) pored dijabetesa, angine pektoris, čeonih polipa i alergije na sve vrste polena. Pozdrav Nenad

  Sandra Stokic
  30.08.2018 12:39

  Savrsen nacin da se resite suvisnih kilograma i budete izleceni od gojaznosti sto spada u bolest 21 veka. Sve vise je mladje populacije sto boluje od ovog poremecaja.Posetite obavezno PROFEX akademiju zdravog zivota.

  Tamara Ilic
  25.06.2018 05:00

  Dobro predstavljanje javnosti o svojoj akademiji ali nigde ne stoji cena tih usluga. Kada saunage za cene i kadashvatite da su one razlicite od slucaja do slucaja, ukoliko je veci problem, visa cena koja moze da bude u visibilité mesecnog iznosa do 1500 evra a da ako ih i pitate za popust posto ste obican gradjanin, nemaju humanosti i sazaljenja.
  To je nehumana akademija.

  mima
  10.01.2015 06:22

  operisla sam rak dojke. Treba da smrsam 15 kg. Imate li resenje za mene?

  Zoran
  27.02.2014 09:56

  Nema boljeg mesta i strucnjaka za mrsavljenje od Profex akademije!!!

  dusica
  19.10.2013 07:29

  da li imate klubove i u Nisu.

  sandra
  26.04.2013 04:54

  stvarno su vam efikasni treninzi, mrsavljenje je brzo i zdravo. pohvale za fitnes klub Mrsavljenje Profex

  jana
  05.04.2013 03:12

  Mrsavljenje Profex sta podrazumeva ekstremno mrsavljenje i da li vas fitnes klub nudi iskljucivo personalne treninge

  milena
  18.03.2013 06:54

  Mrsavljenje Profex su stvarno majstori za brzo i zdravo mrsavljenje

  sanja
  28.02.2013 04:49

  Mrsavljenje Profex jeste li vi neki fitnes klub ili sta?

  vera đorđević
  06.02.2013 06:27

  prošli put sam pitala za uslov da se dođe na lečenje kod vas .tu priliku čekam već dugo,jer ne mogu nikako da se izborim sa viškom kilograma,a taj višak je povelikioko 40 kila.moj prvi komentar jeispod ovoga unapred hvala

  vera đorđević
  29.12.2012 07:56

  imam previše kilograma za moju visinu,100kg a153 visina naime pre pet godina sam imala drugi moždani udari uporedo anginu pektoris,tako da fizičko opterećenje ne dolazi u obzir zbog srca pa bih vas molilada mi ukratko opišete kakvi su tretmanii koja je cena?ako njije previše skupo dolazila bih kad prođe zima na tretmane u beograd,napominjem da sam skoro počela da hodamjer zbo kičme i debljine nisam mogla.da sam znala za vas nebi dogurala do stotkesrdaćan pozdrav i unapred H V A L A!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Firme u blizini

  Fitnes i rekreacija Elit fit, Bulevar umetnosti 19, Novi Beograd, Beograd
  Arena No 1 fitness centar, Jurija Gagarina 40c, Novi Beograd, Beograd
  Fitnes teretana Athletic Gym, Nodilova 9, Čukarica, Beograd
  Fitnes klub La Strada, Bulevar Arsenija Čarnojevića 182, Novi Beograd, Beograd
  Streamline fitness, Jurija Gagarina 14nj/4, Novi Beograd, Beograd
  Dynamic pilates & fitness studio, Nušićeva 10/5, Stari grad, Beograd
  Fitness klub Tonus, Partizanske Avijacije 4, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
  Andjela i Andrija Fitnes studio, Cara Lazara 15, Stari grad, Beograd
  Fullfit Fitnes Centar, Vladimira Popovića 32, Novi Beograd, Beograd
  Akademija snage fitness klub, Novogradska 63, Zemun, Beograd