Dodaj firmu

Personalni trener Miloš Kalušević

5.0 | 4 ocena
Član 1 godinu

Trajno smanjenje i održavanje telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane. Koriste se specifični oblici fizičke aktivnosti i treninga, uz pomoć kojih se mršavljenje postiže na izuzetno zdrav i potpuno prirodan način, bez stresa za organizam.

Uz personalnog trenera pored sebe dobijate trening partnera, čiji je primarni zadatak da Vas motiviše kako bi postigli željene rezultate. Personalni trener je tu, da prilagodi trening vašim individualnim potrebama i vašim trenutnim mogućnostima. Program redukcije telesne mase započinjemo inicijalnim merenjem, telesne težine, obima repernih delova tela, kao i merenje odnosa telesnog sastava. Nakon uvodno-pripremnih treninga kreće se sa realizacijom programa koji ima za cilj dovodjenje u ravnotežu metabolizam organizma i postizanje trajne optimalne težine.
Program treninga za mršavljenje Vam pomaže da promenite životni stil i da se oslobodite loših navika u ishrani.

Mršavljenje se preporučuje pre svega zbog otklanjanja rizika od bolesti koje gojaznost sa sobom nosi. Lepši fizički izgled dodatni je motiv klijentima, koji će tokom programa naučiti, kako kasnije sami da održavaju željenu formu i sačuvaju lepu figuru.

Kategorija: Individualni trening Beograd
Podkategorija: Personalni trener Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 040327
Firma: Personalni trener Miloš Kalušević
Website: www.personalnitrening.rs
Idi na vrh strane