Salon nameštaja Darija Home

4.5 | 6 ocena
Ulica: Železnička 35
Grad: Novi Sad
Salon nameštaja Darija Home
Telefon: 021/
darijahome.com

O nama

SALON NAMEŠTAJA DARIJA HOME

Salon nameštaja Darija Home postoji već 15 godina i za sve to vreme ispunjava sve Vaše želje. Smatramo da je udobnost svakog doma veoma važna i želimo da Vam pomognemo da i Vaš prostor bude Vaša oaza mira i opuštanja koji će o Vama da govori više nego Vi sami. Izrađujemo tapacirani nameštaj po meri i želji, koji će se savršeno uklopiti u svaki prostor i ambijent.

Za sve nedoumice i dileme, obezbedili smo Vam besplatan i stručan savet.

Salon nameštaja Darija Home proizvodi:

Možete da dođete kod nas ili da nam pošaljete fotografije modela koji želite, a mi ćemo pokušati da napravimo model koji baš Vam odgovara u što kraćem roku. Visok stepen profesionalnosti, poštovanje svakog dogovora i brojne pogodnosti prilikom plaćanja naše su glavne odlike, a brojne zadovoljne mušterije naši najbolji svedoci.

Uz pomoć našeg salona daćete jedinstven pečat svom životnom prostoru, jer ćemo za Vas izraditi svaki model po merama koje Vama odgovaraju. Možete da birate dužinu i širinu ležaja, možete da birate mehanizam za razvlačenje, podlogu (žičano jezgro, sunđer, memorijska pena, džepasta jezgra), kvalitet dušeka (4 vrste), da li ćete imati prostor za odlaganje, kao, naravno, i ono što je svima važno - dezen i boju.

Na raspolaganju Vam je preko 300 dezena mebl štofova visokog kvaliteta, među kojima svaki proizvođač ima svoju paletu boja i šara. Posebno preporučujemo tzv. vodoodbojni mebl koji se veoma lako održava, po sitemu brzog čišćenja QC (quick clean). Vaš nameštaj možete naručiti i od eko ili prirodne kože, pri čemu takođe možete da birate boju i dezen.

Vaše je samo da pustite mašti na volju, a mi smo tu da sve Vaše želje realizujemo, i pružimo Vam podršku do ostvarenja potreba i ciljeva. Posetite nas i uz kaficu se posavetujte sa našim stručnim osobljem koje ima više od 15 godina iskustva u ovom poslu.

Prilagodićemo svaki od ponuđenih modela Vašem prostoru i željama, trudeći se da se oni što bolje uklope u sam enterijer, a Vi imajte na umu da su konstrukcije našeg nameštaja uvek od punog drveta i da je svaki komad unikatan, jer se izrađuje po želji kupca.

Prevoz i montaža uključeni su u cenu za potrošače sa područja Novog Sada, uz mogućnost dogovora i za područje cele Srbije.

Kreirajte dom kakav ste oduvek želeli i neka Vaša mašta govori umesto Vas. Mi smo tu da sve to realizujemo!

Radno vreme: pon-pet 09-20h; sub 09-15

E-mail: darijahome@gmail.com

Instagram:

Facebook:


Salon nameštaj Darija Home, Železnička 35, Novi Sad

Proizvodi

Ugaona garnitura / ZOJA
Ugaona garnitura / ZOJA
123.600 din.111.240 din.
Trosed / MIRELA
Trosed / MIRELA
90.300 din.81.270 din.
Ugaona garnitura / ZOJA 7
Ugaona garnitura / ZOJA 7
160.800 din.144.720 din.
Pogledajte sve proizvode (+15)
Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Office line nameštaj, Marka Miljanova 22, Novi Sad
    Salon nameštaja Enterijer Janković, Primorska 88, Novi Sad