Dodaj firmu

Ordinacija interne medicine NADA-A

Šumadijski trg 4/2, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Euromedik ambulanta doma zdravlja Čukarica

Zrmanjska 8a
Čukarica, Beograd

Kardiološka ordinacija Medisin

Kardiološka ordinacija Medisin okuplja tim vrhunskih tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju kompleksnih konorarnih oboljenja. Primenom najsavremenije opreme, precizno se postavlja dijagnoza za pacijente sa različitim kliničkim m...
Pročitaj više

Gospodar Jevremova 59
Stari grad, Beograd

Kardiološka ordinacija Kardiovita

Kardiološka ordinacija Kardiovita pruža sve preglede iz domena kardiologije na jednom mestu. Ordinaciju je 2011. godine osnovala Dr Jasna Karić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije sa velikim iskustvom rada na VMA u ...
Pročitaj više

Drinčićeva 8/1
Stari grad, Beograd

Gracia Medika - Kardiologija

U “Gracia Medika” poliklinici u centru Beograda dostupni su Vam najtraženiji kardiološki pregedi koje obavlja specijalista kardiologije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Neurokard internističko-kardiološka ordinacija

Antifašističke borbe 9
Novi Beograd, Beograd

Pavlović Kardiologija

Kardiologija Pavlović je specijalistička internistička ordinacija koja već 12 godina postoji u Beogradu. U njoj možete zakazati specijalističke preglede kao što su pregledi iz endokrinologije, kardiologije, gastroenterologije i druge.
Pročitaj više

Drinčićeva 17
Stari grad, Beograd

Vračar Medical specijalistička ordinacija

Niška 8
Vračar, Beograd

Kardiologija - Vaša Kuća zdravlja

Vidikovacki Venac 73 T
Rakovica, Beograd

Kardiovita kardiologija

Drinciceva 8/1, Beograd
Stari grad, Beograd

Opsta bolnica Analife

Skadarska 5, Zemun
Zemun, Beograd

Sb.medic

Svetog Save 28, Beograd
Vračar, Beograd

Kardiologija As Medicus

Sazonova 71, Beograd
Vračar, Beograd

Internisticka ordinacija Ultramedik

Ultramedik je specijalistička ordinacija, koja se bavi ultrazvučnom dijagnostikom i bolestima srca.
Pročitaj više

Presevska 74, Beograd
Zvezdara, Beograd

Cardio praxis

Jurija Gagarina 151g lokal 3, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Kardiolosko Internisticka ordinacija Koronida

Kardiološko Internistička ordinacija Koronida je među najpoznatijim kardiološkim ordinacijama u Beogradu po pitanju kvaliteta i stručnosti!
Pročitaj više

Blagoja Parovica 101
Čukarica, Beograd

Kardiološka ordinacija Kardiotonus

Internističko-kardiološka ordinacija KARDIOTONUS osnovana je sa ciljem da svojim pacijentima pruži kompletnu dijagnostiku i lečenje iz oblasti interne medicine sa naglaskom na područje kardiovaskularnih oboljenja
Pročitaj više

Ljutice Bogdana 2, soliter 1, Beograd
Savski venac, Beograd

Kardioloska ordinacija Hadzi Tanovic

Kardioloska ordinacija Hadzi Tanovic nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Vojvode Dobrnjca 14. U našoj ordinaciji obavljamo kompletne kardioloske preglede jer imamo iskusne doktore kardiologe.
Pročitaj više

Vojvode Dobrnjca 14
Palilula, Beograd

Kardiološka ordinacija Zora

Generala Anrija 10
Voždovac, Beograd

Kardioloska ordinacija Millenium Medic

Kardioloska ordinacija Millenium Medic nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Molerova 11. Naša privatna klinika pruža vam mogućnost lecenja bolesti srca i krvnih sudova kao i obavljanje svih specijalističkih pregleda, ultrazvučnih p...
Pročitaj više

Molerova 11
Vračar, Beograd

Kardioloska ordinacija Labomedica

Kardioloska ordinacija Labomedica nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Bulevar kralja Aleksandra 193a. Ukoliko vam je potreban kompletan kardioloski pregled i dijagnostika na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 193a
Zvezdara, Beograd

Kardioloska ordinacija Pro Corde

Kardioloska ordinacija Pro Corde nalazi se na Zvezdari u ulici Kajmakcalanska 20. Radimo sve vrste kardioloskih pregleda, a posebno izdvajamo lecenje bolesti srca i krvnih sudova gde imamo stručne i specijalizovane kardiologe.
Pročitaj više

Kajmakcalanska 20
Zvezdara, Beograd

Kardioloska ordinacija Medical Point

Kardioloska ordinacija Medical Point nalazi se na Vračaru u ulici Internacionalnih brigada 22. Naši doktori rade lečenje bolesti srca i krvnih sudova, hroničnih bolesti,prevencijom, obavljaju veliki broj internistickih pregleda.
Pročitaj više

Internacionalnih brigada 22
Vračar, Beograd

Kardioloska ordinacija Nasa Poliklinika

Kardioloska ordinacija Nasa Poliklinika nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Cvijiceva 38. U našoj ordinaciji rade stručni kardilozi i obavljaju kompetne kardioloske preglede pacijenata.
Pročitaj više

Cvijiceva 38
Palilula, Beograd

Kardioloska ordinacija Anlave

Kardioloska ordinacija Anlave nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Vase Pelagića 68. Dugogodišnja tradicija naše bolnice u Beogradu rezultat je kvalitetnog rada i lečenja, dijagnostike, savremene opreme koju koristi naš stru...
Pročitaj više

Vase Pelagića 68
Savski venac, Beograd

Kardioloska ordinacija Vizim

Kardioloska ordinacija Vizim nalazi se u samom centru Beograda u ulici Knez Miletina 36. Obratite nam se za bilo koji zdravstveni problem, radimo klasično lečenje ali lečenje bolesti srca i krvnih sudova. Naša bolnica ima stručan tim dokto...
Pročitaj više

Knez Miletina 36
Stari grad, Beograd

Kardioloska ordinacija Lotte Medic

Kardioloska ordinacija Lotte Medic nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Pozeska 150a. U našoj ordinaciji radimo sve vrste kompletnog kardiloskog pregleda kao i konsultacije sa doktorima internistima.
Pročitaj više

Pozeska 150a
Čukarica, Beograd

Kardioloska ordinacija Medicus In

Kardioloska ordinacija Medicus In nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Majke Kujundzica 5. Naša poliklinika pruža vam mogućnost svih specijalističkih pregleda u našoj ordinaciji, lečenje bolesti srca i krvnih sudova, pulmologija...
Pročitaj više

Majke Kujundzica 5
Zvezdara, Beograd

Kardioloska ordinacija Medicor

Kardioloska ordinacija Medicor nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Umetnosti 15/1. Naš stučan tim radi kompletnu ultrazvučnu dijagnosti, ultrazvuk cele trbušne duplje možete da uradite u našoj privatnoj klinici u Beogradu kao i komp...
Pročitaj više

Bulevar umetnosti 15/1
Novi Beograd, Beograd

Kardioloska ordinacija Omt

Kardioloska ordinacija Omt nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Oračka 13. Naša privatna klinika pruža vam usluge lecenja bolesti srca i krvnih sudova, masaže, kiropraktike ali i klasične specijalističke preglede.
Pročitaj više

Oračka 13
Zemun, Beograd

Novosti iz rubrike Kardioloske ordinacije - Kardiolog

Vidi sve (13)

Popusti u internističkim i kardiološkim ordinacijama!

Verovatno znate da su bolesti srca i krvnih sudova jedan od vodećih uzroka obolevanja na našim prostorima, a poslednjih godina sve su učestalije bolesti pluća, kao i štitne žlezde.

Popusti u internističkim i kardiološkim ordinacijama!

Najbolja dijagnostika u Balkan Medic centru!

Smanjite rizik od bolesti, poboljšajte kvalitet života i pregledajte se na vreme. Ključ dobrog zdravlja je u zdravom načinu života, izbalansiranim obrocima, umerenoj fizičkoj aktivnosti, optimalnoj količini sna i preventivnim pregledima.

Najbolja dijagnostika u Balkan Medic centru!

Ultrazvučna dijagnostika i specijalistički pregledi!

U centru Beograda, na Vračaru u ulici Patrijarha Varnave 20. pored hrama Svetog Save nalazi se internistička ordinacija SD Medic Life u kojoj možete uraditi različite vrste specijalističkih pregleda kao što su internistički i kardiološki pregled, specijalistički pregledi i konsultacije sa endokrinologom, gastroenterologom i radiologom, preventivni i kolektivni sistematski pregledi, preoperativna priprema i ultrazvučna dijagnostika najmodernijim ultrazvučnim aparatima novije generacije.

Ultrazvučna dijagnostika i specijalistički pregledi!

Sve vrste pregleda na jednom mestu!

Dijagnostički centar Balkan Medic daje posebne popuste na različite medicinske usluge uz kupone portala navidiku.rs. Možete ih pronaći na dve lokacije: u ulici Rige od Fere broj 22 i u Solunskoj ulici broj 13.

Sve vrste pregleda na jednom mestu!
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane