Dodaj firmu

Kućna poseta lekara HERZ MEDIKA

Specijalistička ordinacija Herz Medika nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save.
Pročitaj više

Ohridska 18 (nov naziv Brane Crnčevića 18)
Vračar, Beograd

Kućna poseta lekara Tara 70 poliklinika

Poliklinika specijalizovana za hirurgiju, internu medicinu i radiologiju. Nalazi se u mirnom delu Novog Beograda, a u saradnji sa specijalistima pruža visok kvalitet pregleda i intervencija
Pročitaj više

Antifašističke Borbe 2a
Novi Beograd, Beograd

Kućna poseta lekara Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Kućna poseta lekara Vračar Medical specijalistička ordinacija

Specijalistička ordinacija na Vračaru pruža sve internističke preglede, prvenstveno kardiološke i pulmološke pakete, kao i post covid lečenje i kućne posete na adresi
Pročitaj više

Niška 8
Vračar, Beograd

Kućna poseta lekara SD Medic Life internistička ordinacija

Internistička specijalstička ordinacija na Vračaru, nudi specijalističke preglede i pakete, kao i ultrazvučnu dijagnostiku, postkovid lečenje kao i kućne posete.
Pročitaj više

Patrijarha Varnave 20
Vračar, Beograd

Gracia Medika - Kardiologija

U “Gracia Medika” poliklinici u centru Beograda dostupni su Vam najtraženiji kardiološki pregedi koje obavlja specijalista kardiologije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Kućna poseta lekara Mobilna medicinska sestra

Ambulanta Mobilna medicinska sestra je pravo rešenje uvek kada Vam je potrebna profesionalna zdravstvena nega beba, dece, odraslih, starih i bolesnih lica. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom po...
Pročitaj više

Milentija Popovića 32a, (lokal L-35)
Novi Beograd, Beograd

Kućna poseta lekara Gracia Medika poliklinika

Prepustite brigu o Vašem zdravlju vrhunskom timu stručnjaka, posetite polikliniku Gracia Medika koja se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu nudimo Vam konsultacije i preglede iz hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazv...
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Kućna poseta lekara Ordinacija opšte medicine dr Ivan Radić

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić nalazi se u ulici Vojvode Stepe broj 120. Budući da opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga, naša ordinacija Vam nudi prevenciju, rano otkrivanje bolesti i lečenje akutnih i hroni...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 120, lokal 4
Voždovac, Beograd

Kućna poseta lekara Euromedik Čukarica

Euromedik Beograd svima kojima je potrebna opšta medicina nudi profesionalne preglede i dijagnostiku po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Zrmanjska 8a
Beograd

Kućna poseta lekara zna da bude od izuzetne važnosti kod mnogih zdravstvenih stanja. Krenimo od jedne sasvim uobičajene i česte pojave, a to je kada se osobi ukoči kičma. Ona tada nije u stanju da ode ni to toaleta, a kamoli do lekara. Upravo zbog toga, ako lekar dođe do nas, to može da znači pravi spas.

Kućni lekar

Naveli smo primer da ljudima treba pomoć kada se ukoče, i postanu nepokretni usled kičme. Naravno, ovo je samo privremeno stanje, ali veoma neprijatno i bolno, jer čovek postaje nefunkcionalan, plus potrebno je da se odmah daju injekcije i sva ostala terapija, da bi se brzo otklonila ukočenost i vratili normalni pokreti.

Pored ovog stanja, kućni lekar danas može da vas obiđe za bilo šta drugo. Postoje osobe koje su stare i iznemogle, te im je teško da odu u dom zdravlja i da daju krv i urin na analizu. U ovim situacijama, lekar može doći kod vas, i obaviti sve šta treba.

Pored toga, korisno je da znate da se može koristiti usluga lekara svih specijalnosti. Stoga, potrebno je samo pozvati ako želite internistu, kardiologa, neurologa, psihijatra, fizijatra, endokrinologa, reumatologa i mnoge druge struke.

Dolazak lekara kući

Kada lekar dođe kući, to će biti u vreme koje vama odgovara. Veoma je teško brinuti o bolesnoj osobi bez stručne pomoći, čak i onda kada porodica ima dovoljno vremena i volje. Razlog je što nedostaje znanje da se nega sprovede. Primera radi, običan čovek ne zna da drugoj osobi izvadi krv ili da aplikuje injekciju. Da ne govorimo o kompleksnijim stvarima kao što je postavljanje katetera, recimo.

Zbog toga je dolazak lekara kući zaista spas, jer izbegavate čekanje na redu čekaonicama domova zdravlja i drugih zdravstvenih centara i možete iz udobnosti svog doma da se lečite.

Terenski lekar

Terenski lekar danas postaje veoma česta praksa, tako da se svakoga dana koristi. Ovo je praksa koja je u svetu zaživela odavno, a kod nas u poslednje vreme i sve više uzima maha. Jednostavno, ljudi su shvatili koje su sve prednosti kada niste u bolničkoj ustanovi, i kada sve može da se obavi u okrilju porodice i doma u kome inače živite.

To je daleko manji stres za pacijenta, koji ne prolazi kroz dodatne teške trenutke, već samo kroz ono što mora, usled bolesti od koje boluje.

Isto tako, važno je da znate da možete da se obratite za bilo koji zdravstveni problem i mnogo toga može da bude urađeno na terenu, naravno, osim nekih složenih intervencija, kao što su operacije, na primer. Međutim, važno je da imate u vidu da i posle operacije, postoperativni tok može da teče u domu u kome živite, tako da opet izbegavate bolnice koje niko ne voli.

Ukoliko vam je potrebna rehabilitacija, jer ste operisali kičmu, ona može dase sprovede u domu u kome boravite, uz vašu porodicu. Ni u jednom trenutku ne treba izgubiti iz vida koliko je sve ovo psihološki bitno za bolesnika.

Kućna poseta lekara cena

Cena kućnih poseta lekara je iz razumljivih razloga viša nego kada je reč o redovnim odlascima u zdravstvenu ustanovu i to je obično za oko 30%, ali to sve zavisi kojoj ordinaciji se obratite i za koji tačno zdravstveni problem.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg portala koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane