Dodaj firmu

Kućna poseta lekara - A

Ordinacija interne medicine"NADA - A" smeštena je u blizini hotela Šumadija, na adresi Šumadijski trg 4/2, u Beogradu. Kompletni domen naših usluga obuhvata preglede, dijagnostiku i prepisivanje terapije našim pacijentima. Konsultatni naše ordinacije interne medicine su specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom rada na Vojno - medicinskoj Akademiji u Beogradu, profesori, docenti i primarijusi.
Pročitaj više

Šumadijski trg 4/2
Čukarica, Beograd

Pulmo Centar lekarska ordinacija kućna poseta lekara

Pulmološka lekarska ordinacija Pulmo Centar nalazi se na Novom Beogradu. Tim pulmologa specijalista i drugi internistički pregledi. Ultrazvučna dijagnostika, saradnja sa osiguravajućim kućama
Pročitaj više

Djordja Stanojevića 11a, Belvil, zgrada Zumbul
Novi Beograd, Beograd

Kućna poseta lekara Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Kućna poseta lekara Gracia Medika poliklinika

Prepustite brigu o Vašem zdravlju vrhunskom timu stručnjaka, posetite polikliniku Gracia Medika koja se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu nudimo Vam konsultacije i preglede iz hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazvučnu dijagnostiku i antiaging.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Kardiologija - Vaša Kuća zdravlja kućna poseta lekara

Na našoj poliklinici uradite kompletni paket kardioloških pregleda od strane vrhunskih stručnjaka u Beogradu.
Pročitaj više

Vidikovacki Venac 73 T
Rakovica, Beograd

Kućna poseta lekara Tara 70 poliklinika

Poliklinika specijalizovana za hirurgiju, internu medicinu i radiologiju. Nalazi se u mirnom delu Novog Beograda, a u saradnji sa specijalistima pruža visok kvalitet pregleda i intervencija
Pročitaj više

Antifašističke Borbe 2a
Novi Beograd, Beograd

Kućna poseta lekara Vračar Medical specijalistička ordinacija

Specijalistička ordinacija na Vračaru pruža sve internističke preglede, prvenstveno kardiološke i pulmološke pakete, kao i post covid lečenje i kućne posete na adresi
Pročitaj više

Niška 8
Vračar, Beograd

Kućna poseta lekara Gracia Medika

U “Gracia Medika” poliklinici u centru Beograda dostupni su Vam najtraženiji kardiološki pregedi koje obavlja specijalista kardiologije.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Kućna poseta lekara Mobilna medicinska sestra

Ambulanta Mobilna medicinska sestra je pravo rešenje uvek kada Vam je potrebna profesionalna zdravstvena nega beba, dece, odraslih, starih i bolesnih lica. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom potrebom.
Pročitaj više

Milentija Popovića 32a, (lokal L-35)
Novi Beograd, Beograd

Kućna poseta lekara NADA-A

Internistička ordinacija "NADA - A" smeštena je u blizini opštine Čukarica i hotela Šumadija, na adresi Šumadijski trg 4/2, u Beogradu. Domen naših usluga obuhvata preglede, dijagnostiku i prepisivanje terapije našim pacijentima.
Pročitaj više

Šumadijski trg 4/2, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Kućna poseta lekara Ordinacija opšte medicine dr Ivan Radić

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić nalazi se u ulici Vojvode Stepe broj 120. Budući da opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga, naša ordinacija Vam nudi prevenciju, rano otkrivanje bolesti i lečenje akutnih i hroničnih stanja, i 24h uslugu kucne posete bez obzira gde se nalazite na teritorji Beograda.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 120, lokal 4
Voždovac, Beograd

MSV Medica internistička ordinacija kućna poseta lekara

Porodična ordinacija za odrasle i decu na Vračaru. Specijalistički pregledi, dijagnostika kućne posete, palijativna nega
Pročitaj više

Kursulina 20
Vračar, Beograd

Brižna Sestra kućna nega i poseta lekara

Pomoć starim i bolesnim licima, kućna nega i medicinske usluge u saradnji sa privatnim klinikama i laboratorijama u Beogradu
Pročitaj više

Igora Vasiljeva 6
Palilula, Beograd

Kućna poseta lekara Euromedik Čukarica

Najtraženije usluge iz domena kardiologije, interni stacionar za lečenje honičnih i akutnih bolesti srca na Čukarici, ali i na velikom broju lokacija u gradu.
Pročitaj više

Zrmanjska 8a
Čukarica, Beograd

Safe medic kućna poseta lekara

Kućna nega, medicinske usluge kod kuće, patronaža, davanje infuzije, Dogovorena nega nekoliko puta nedeljeno ili mesečno na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 87
Zvezdara, Beograd

Kućna poseta lekara zna da bude od izuzetne važnosti kod mnogih zdravstvenih stanja. Krenimo od jedne sasvim uobičajene i česte pojave, a to je kada se osobi ukoči kičma. Ona tada nije u stanju da ode ni to toaleta, a kamoli do lekara. Upravo zbog toga, ako lekar dođe do nas, to može da znači pravi spas.

Kućni lekar

Naveli smo primer da ljudima treba pomoć kada se ukoče, i postanu nepokretni usled kičme. Naravno, ovo je samo privremeno stanje, ali veoma neprijatno i bolno, jer čovek postaje nefunkcionalan, plus potrebno je da se odmah daju injekcije i sva ostala terapija, da bi se brzo otklonila ukočenost i vratili normalni pokreti.

Pored ovog stanja, kućni lekar danas može da vas obiđe za bilo šta drugo. Postoje osobe koje su stare i iznemogle, te im je teško da odu u dom zdravlja i da daju krv i urin na analizu. U ovim situacijama, lekar može doći kod vas, i obaviti sve šta treba.

Pored toga, korisno je da znate da se može koristiti usluga lekara svih specijalnosti. Stoga, potrebno je samo pozvati ako želite internistu, kardiologa, neurologa, psihijatra, fizijatra, endokrinologa, reumatologa i mnoge druge struke.

Dolazak lekara kući

Kada lekar dođe kući, to će biti u vreme koje vama odgovara. Veoma je teško brinuti o bolesnoj osobi bez stručne pomoći, čak i onda kada porodica ima dovoljno vremena i volje. Razlog je što nedostaje znanje da se nega sprovede. Primera radi, običan čovek ne zna da drugoj osobi izvadi krv ili da aplikuje injekciju. Da ne govorimo o kompleksnijim stvarima kao što je postavljanje katetera, recimo.

Zbog toga je dolazak lekara kući zaista spas, jer izbegavate čekanje na redu čekaonicama domova zdravlja i drugih zdravstvenih centara i možete iz udobnosti svog doma da se lečite.

Terenski lekar

Terenski lekar danas postaje veoma česta praksa, tako da se svakoga dana koristi. Ovo je praksa koja je u svetu zaživela odavno, a kod nas u poslednje vreme i sve više uzima maha. Jednostavno, ljudi su shvatili koje su sve prednosti kada niste u bolničkoj ustanovi, i kada sve može da se obavi u okrilju porodice i doma u kome inače živite.

To je daleko manji stres za pacijenta, koji ne prolazi kroz dodatne teške trenutke, već samo kroz ono što mora, usled bolesti od koje boluje.

Isto tako, važno je da znate da možete da se obratite za bilo koji zdravstveni problem i mnogo toga može da bude urađeno na terenu, naravno, osim nekih složenih intervencija, kao što su operacije, na primer. Međutim, važno je da imate u vidu da i posle operacije, postoperativni tok može da teče u domu u kome živite, tako da opet izbegavate bolnice koje niko ne voli.

Ukoliko vam je potrebna rehabilitacija, jer ste operisali kičmu, ona može dase sprovede u domu u kome boravite, uz vašu porodicu. Ni u jednom trenutku ne treba izgubiti iz vida koliko je sve ovo psihološki bitno za bolesnika.

Kućna poseta lekara cena

Cena kućnih poseta lekara je iz razumljivih razloga viša nego kada je reč o redovnim odlascima u zdravstvenu ustanovu i to je obično za oko 30%, ali to sve zavisi kojoj ordinaciji se obratite i za koji tačno zdravstveni problem.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg portala koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane