O nama - SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA KVANT MEDIC


Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic pruža dijagnostiku i terapiju iz oblasti biorezonantne kvantne medicine. Naša ordinacija počela je sa radom 2003. godine na Banovom brdu sa ciljem da pruži pomoć u lečenju i unapređenju zdravlja i van granica konvencionalne medicine, pomoću aparata i frekvencija kvantnih talasa.

Osnivač ordinacije Kvant Medic je doktorka Nadica Mrđa koja u svom radu kombinuje znanja iz više grana medicine i hiroprakse, kao i najsavremenije aparate biorezonantne kvantne medicine. Posebno naglašavamo da naša ordinacija poseduje sve neophodne dozvole za rad izdate od Ministarstva Zdravlja, kao i dozvole za rad svih postojećih aparatura.

Specijalistička ordinacija Kvant Medic koristi sledeće aparature:

 • -BICOM 2000 + EAV Regumed Germany
 • -BICOM 2000 Regumed Germany
 • -BICOM OPTIMA -Stabile Germany
 • -BICOM OPTIMA -Mobile Germany
 • -Metatron HANTER 4025 Italija Milano
 • -Metatron Clinical 4027 Rusija Institut za Psihofiziku Omsk
 • -SCIO /Ciprys / Milano
 • -QXCI Italia Milano
 • -Bemer Professional Lihtenstain

Kvantna medicina je medicina 21. veka koja je spoj medicine i kvantne fizike. Ova grana medicine polazi sa stanovištva da sve na svetu, sve oko nas, svaka ćelija i organ vibrira na određenoj frekvenciji. To znači da kod svih živih bića, dve zdrave ćelije komuniciraju tačno određenom i za njih specifičnom frekvencijom, tj. frekvencijom zdravlja. Kada dođe do narušavanja te dobre vibracije između ćelija, nastaje bolest.

Cilj lečenja biorezonantnom kvantnom medicinom jeste povratiti narušeni međusobni sklad između ćelija i organa u normalne vibracije ili molekularni ekvilibrijum (slanjem elektromagnetnih oscilacija direktno ćelijama). Na taj način MI PODIŽEMO IMUNI SISTEM i oslobađamo ga od svega što ga OBARA I UVODI u bolest i alergije: virusa, bakterija, gljivica, parazita, vakcina, toksina, zračenja, teških metala, hemije, aditiva hrane, konzervanasa, stresa.

Dugogodišnje iskustvo i preko 5.000 naših sugrađana iz uže i šire Srbije, Vojvodine, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Kosovske Mitovice, Prištine, okolnih Republika: Skoplja, Sarajeva, Doboja, Zagreba, Kopra, Podgorice, Tivta, Herceg Novog, Kotora, Nikšića, Bara, Cetinja, kao i pacijenata koji nam stižu iz sveta: Njujork, Vankuver, Palm Springs, San Dijego, Los Anđeles, Vašington, Toronto, Čikago, Kalifornija, Vijetnam, Sidnej, Abu Dabi, Dubaji, Doha, Kuvajt, Sofija, Budimpešta, Rim, Pariz, London, Palermo, Nica, Beč, Minhen, Trst i sve više izlečenih i srećnih pacijenata najbolja su preporuka rada Specijalističke Internističke ordinacije Kvant Medic. Lepa reč...dobar glas Fama volat.

Budite uvek zdravi i srećni uz stalno napredovanje i primenu metoda i stalnih novina Kvantne Medicine.
Medicine 21. veka!
Medicine BUDUĆNOSTI.


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
svaka druga subota od 09-13h

Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic SIO.
Požeška 58/9, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

05.11.2020 12:59
Neregistrovan korisnik

Hvala doktorki Nadici koja nam je vise puta pomogla kod razlicitih oboljenja,narocito kod decije astme,alergije,ekcema...

08.08.2020 19:20
Neregistrovan korisnik

Postovanje! Da li lecite teske upale besike i prostate? Vec godinu dana se lecim, bez pomaka. Bolovi u donjem stomaku, krstima i karlici su sve jaci? Postoji li nada za oporavak kvantnim lecenjem?

10.02.2020 03:18
Nikolina Vlacic

Prvi put posle 20 godina letos nisam imala alergiju na sunce. Napokon mogu da letujem bez stresa od alergije. Hvala dr Nadice!

18.06.2019 10:15
Ivana Jovanovic

Odgovor na pitanje: Miroslav Jakovljević

ne lecimo pacijente od sclerose multiplex..nazalost poz dr Mrdja

13.06.2019 09:20
miroslav jakovljevic

dali se ovom metodom moze leciti i multipla skleroza.Sin mi ima 45 godina i vec 15 godina boluje od napred navedene bolesti.sada se vise nemoze kretati u kolicima je ali se rukama sluzi i psihicki je normalan.Dali si Vas tretman bavi i tom bolescu i ljudima u tom stadijumu bolesti.Takodje me zanima i cena pregleda kao i koliko je tretmana porebno ,ako se leci da se postigne neki vidni ezultt.

Unapred zahvalan

Miroslav Jakovljevic iz Jagodine

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic
 • Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic,
 • Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic Čukarica,
 • internistička ordinacija na Čukarici,
 • Kvant Medic Beograd,
 • Specijalistička internistička ordinacija Kvant Medic radno vreme,
 • Kvant Medic Banovo brdo