Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Suzuki rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Suzuki rent a car

Rent a car agencije u Srbiji imaju raznovrsnu ponudu automobila za iznajmljivanje među kojima se mogu naći i kvalitetna vozila marke Suzuki po povoljnim cenama. Pri odabiru vozila koje ćete iznajmiti, važno je da imate u vidu sve uslove, pogodnosti i ograničenja koja će pred vas postaviti rent a car agencija. Primeri pogodnosti jesu uključeno kasko osiguranje, mogućnost dostave vozila i dodatna oprema, dok se ograničenja mogu ogledati u pređenoj kilometraži ili nemogućnosti odlaska u inostranstvo iznajmljenim vozilom.

Suzuki Swift rent a car 

Suzuki Swift je model automobila pripada niskoj klasi. Opremljen je klima uređajem i manuelnim menjačem sa pet brzina. Ima petora vrata i pogodan je za prevoz petoro putnika. Naročito je pogodan za gradsku vožnju. Cena iznajmljivanja automobila Suzuki Swift iznosi oko 30 evra po danu.

Suzuki SX4 rent a car 

Suzuki SX$ pripada srednjoj klasi automobila. Poseduje klima uređaj, petora vrata i manuelni petobrzinski menjač. Predviđen je da preveze petoro putnika. Idealan je u gradskoj vožnji a dobro se snalazi i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja za Suzuki SX4 iznosi oko 30 evra dnevno, uz neograničenu kilometražu i podrazumevano kasko osiguranje.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

 

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Kristina Milojevic
Ukoliko se nalazite u Beogradu i zelite da iznajmite Suzuki vozilo, onda to mozete da ucinite vec od nekih 40 eura po danu. Pri tome su to pravi mali gradski automobili koji vam definitivno mogu posluzite svrsi.
15.09.2017
Milen Jovanovic
rent a car Suzuki vozila je ipak nesot posebno i nesot sto bi svima trebalo da znaci. Problem je sa druge strane u tome da su Suzuki vozila ipak kako god da okrenete relativno skupa za odrzavanje.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, samo treba da znate da su ovo vozila sigurno posebnog kvaliteta.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim ova su vozila zaista nesto posebno.
23.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih vozila moze da postoji nesto bolje.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se ovog vozila tice, sigurno je kvalitet veoma vazan. Sve ostalo su mnogo losije stvari.
23.03.2017
Simona Vucinic
Nema sta, suzuki ima odlicna vozila i veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet.
10.03.2017
Todor Markovic
Od ovih vozila ne postoji sto se mene licno tice nista bolje.
06.03.2017
Marta Dencevic
Suzuki jeste inace mali gradski auto ali je zato i vise nego ruzan. zbog toga ga sigurno nikada ne bih iznajmila.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Pre svega smatram da je sto se tice Suzuki vozila veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Ako trazite neki mali model Suzuki auto, onda je u svakom slucaju on za Beograd idealno resenje posto postoji mogucnost da pronadjete lako parking mesto, posebno u uzoj zoni grada.
19.01.2017
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da je veoma bitno da se po ovom pitanju opredelite sam za kvalitet. jedino je to na kraju bitno.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Sto se tice ovog tipa vozila, samo treba da se opredelite za kvalitet.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da znate da je ubedljivo najbolje resenje da ga iznajmite, posebno kada govorimo o manjim gradskim voznjama.
28.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da nema nesto puno vozila, marke Suzuki koja mogu u Beogradu da se iznajme. Ukoliko i ima takvih vozila, onda je po meni najbolje da posetite agenciju Grand Mobile.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Nema sta, Suzuki vozila su mali lepi automobili u ciji kvalitet je najbolje da se sami licno uverite. Zato treba da posetite bas Globe rent i sigurno se necete pokajati.
19.09.2016
Marko Petrovic
Suzuki je jedan od boljh automobila ove vrste u Beogradu. Ukoliko se odlucite da iznajmite Suzuki, onda treba bar da budete srecni ukoliko ne budete imali nesto puno problema oko parkiranja.
16.08.2016
Dusan Markovic
Ovo su mala vozila u koja mozete imati puno poverenje. Ukoliko odlucte da posetite neku od agencija koje se bave iznajmljianjem Suzuki vozila, sigurno se necete pokajati posto su to vozila koja su poprilicno zahvalan, zbog svoje velicne, za manje gradske voznje.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Ukoliko se nalazite u Beogradu i zelite da iznajmite Suzuki vozilo, onda to mozete da ucinite vec od nekih 40 eura po danu. Pri tome su to pravi mali gradski automobili koji vam definitivno mogu posluzite svrsi.