Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Honda rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Honda rent a car

Rent a car agencije iz Beograda, Novog Sada i drugih gradova u Srbiji imaju široku ponudu automobila za iznajmljivanje među kojima su i vozila marke Honda. Korisnicima su predložene povoljne cene i kvalitetni automobili. Kada se odlučujete da iznajmite određeno motorno vozilo, dobro se informišite kod rent a car agencije o svim uslovima, pogodnostima i ograničenjima na koja pristajete. Među pogodnostima obično se nalaze Kasko osiguranje i mogućnost dostave vozila, dok se ograničenja mogu ogledati u pređenoj kilometraži iznajmljenim vozilom.

Honda Accord rent a car 

Honda Accord je model automobila koji najčešće pripada srednjoj klasi. Poseduje klimu i automatski ili manuelni menjač. Ima petora vrata i predviđen je da preveze petoro putnika. Odlčan je u gradskoj vožnji a dobro funkcioniše i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja Honde Accord iznosi od 50 do 65 evra po danu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

 

 

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Miroslav Jagnjic
Honda su veoma zahvalni automobili za rentiranje a pri tome mogu da izgledaju i poprilicno moderno i fensi. Ukoliko se vec odlucite da iznajmite ovo vozilo, onda je najbolje da to uradite na nekom proverenom mestu.
15.09.2017
Marina Zivkovic
Kako ya sada stvari stoje, Honde u principu jesu vozila koja su relativno trazena. Mada, sa njima je jedini problem u smislu rent a cara da su poprilicno vec izvozena, tako da se vec gubi na udobnosti i to sto su cene nesto skuplje u odnosu na vozila za iznajmljivanje u istoj klasi.
14.09.2017
Milen Jovanovic
Hondina vozila mozda jesu jdna od najobljih ali kako god da okrenete sigurno je samo to da trebaju ili moraju da se debelo plate. Sve ostalo je licno smatram samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, u svakom slucaju treba da se dosta plati.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Po meni, kako god da okrenete, ovaj rent a car je zaista nesto posebno.
23.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovog rent a cara moze da postoji nesto bolje.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se Honda vozila tice, sigurno je samo to da ova vozila moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
Jedostavno tesko da od Honde pre ili kasnije mozete da pronadjete nesto bolje i pouzdanije.
10.03.2017
Todor Markovic
Naravno da je kvalitet sot se ovih vozila tice od presudnog znacaja.
06.03.2017
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, Honda je ipak nesto sto treba posebno da se plati. Sve drugo je mnogo manje vazno.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Sto se tice Honda vozila, zaisat je i vise nego bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je onda daleko gorenje resenje.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Po mojoj proceni je Honda odlicna masina. Jedini je problem u tome sto mora uvek debelo da se plati.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ovde je samo bitno da se opredelite za kvalitet. ostalo i nije bas toliko vazno.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Sto se mene licno tice, po pitanju Honda vozila odmah treba da znate da je potrebnod a se odlucite za kvalitet kko biste mogli da to bas onako dobro uradite.
13.12.2016
Ivan Stojanovic
Nisam do sada video nesto da je ovo automobil koji je nesto narocito u upotrebi u Beogradu.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju Honda vozila, samo treba da posetite mesto koje se zove BG 011 i vise nista oko toga nemate da brinete.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Hondina vozila po pravilu mogu da budu veoma atraktivna i onda su samim tim poprilicno zasluzila da budu rentirana. Po pitanju Honda vozila poprilicno dobro mesto je SL Line.
19.09.2016
Marko Petrovic
Hond moze biti jedan popirlicno lep i atrktivan auto da se iznajmi. Zbog toga, ukoliko vec imate novca svakako ne bi ste trebali da bezite od toga da nju iznajmite.
16.08.2016
Dusan Markovic
Smatram da vec ukoliko zelite da iznajmite Hondu, da je onda u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neki provereni rent a car u koji mozete imati puno poverenje. Takodje, smatram da ukoliko zelite da iznajmite Hondu da je u svakom slucaju mnogo bolje resenje za vas da iznajmite jos neki bolji auto.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Honda su veoma zahvalni automobili za rentiranje a pri tome mogu da izgledaju i poprilicno moderno i fensi. Ukoliko se vec odlucite da iznajmite ovo vozilo, onda je najbolje da to uradite na nekom proverenom mestu.