Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Smart rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Smart rent a car

Model Smart je prisutan među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Ujedno predstvalja i jedno od najtraženijih vozila na ovom tržištu kada je u pitanju mali gradski automobil. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Ukoliko vam je potreban mali, štedljivi, gradski automobil, ovaj auto je idealno rešenje za vas.Ovo je jedan od najštedljivijih automobila u ponudi rent a car agencija. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje, kao i dostavu vozila za vreme rada agencije. Cene za iznajmljivanje automobila Smart For Two je od 25 do 35 evra po danu, u zavisnosti na koliko dana vam treba automobil. Sa porastom broja dana na koliko želite da zakupite automobil, opada cena po danu iznajmljivanja. Ova cena vazi za iznajmljivanje od tri do pet dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije. Ukoliko se odlučite da iznajmite ovaj auto sa ograničenom dnevnom kilometražom, raspitajte se kod agencije kolika je nadoknada za svaki dodatni pređeni kilometar. 

Dodatni troškovi i uslovi iznajmljivanja

Smart vozila se iznajmljuju uglavnom po već utvrđenim pravilima i uslovima iznajmiljivanja vozila:

  • Smart vozila se iznajmljuju po promotivnoj ili punoj ceni  koja može da varira od 14 do 35 evra po danu. Cena obuhvata osiguranje od štete i osiguranje od krađe sa delimičnim učešćem u šteti. U nekim slučajevima je uključeno 100 ili 200 km dnevno ili se auto dobija bez ograničene kilometraže.U nekim agencijama je maksimalni period najma do 28 dana.
  • Ukoliko klijent dnevno pređe više od 100 km ili 200 km, svaki dodatni kilometar se obračunava po unapred dogovorenoj ceni evra po kilometaru i naplaćuje se prilikom vraćanja vozila u poslovnicu.
  • Smart vozila je moguće iznajmiti na premijum lokacijama, kao što je aerodrom beograd sa ili bez  doplate. Preuzimanje vozila na jednoj i vraćanje na drugoj lokaciji se takođe naplaćuje u većini rent a car agencija.
  • Vozila se u poslovnici preuzimaju čista i takva je potrebno vratiti. Ukoliko se vozilo vrati prljavo biće naplaćena usluga pranja. Ako unutrašnjost automobila zahteva profesionalno čišćenje,dodatna naplata će biti izvršena.
  • Vozilo je potrebno vratiti na dan i u vreme kao što je navedeno u Ugovoru o najmu. Ukoliko se vozilo vrati nakon navedenog vremena svaki naredni dan se dodatno naplaćuje.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Miodrag Kostic
Smart je definitivno poprilicno zahvalan automobil za iznajmljivanje. Medjutim, to se podjednako odnosi na gradsku voznju ali i na voznju na otvorenom putu posto je inace kao mali automobil poprilicno stabilan i odlicno se ponasa na nasim putevima.
15.09.2017
Milen Jovanovic
Najbolja vozila u Beogradu su definitivno smart vozila. Zbog toga ih mnogi i jure da ih iznajme. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
19.05.2017
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, ovo je mali gradski auto i to mu je prvenstvena svrha i namena.
08.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju su ovo vozila koja moraju da se posebno plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
24.04.2017
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, ovo je u svakom slucaju odlicna vrsta rent a cara.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, Smart rent a car jeste vozilo koje dosta kosta.
23.03.2017
Lea Stankovic
Po meni su ova vozila nesto sto je ubedljivo najbolje. Od njih tesko da mozete da pronadjete nesto bolje.
10.03.2017
Todor Markovic
Naravno da je sto se tice ovih vozila kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
06.03.2017
Simona Vucinic
sto se tice Smart vozila, nravno da je kvalitet i vise nego vazan.
15.02.2017
Janko Zivanovic
koliko mi se samo cini, sto se tice Smart vozila, to je su bas onako kvalitetna vozila. Mada, po tom pitanju zaisat ne treba nesto posebno da zurite.
01.02.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, Smart je po meni idealan auto, toliko idealan da od njega u ovom trenutku nema boljeg za manje gradske voznje.
19.01.2017
Petar Jankovic
Bolje vam je da sto se tice ove vrste vozila, da se samo odlucite za kvalitet.
30.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Smart je definitivo jedan veoma dobar auto ali on jednostavno nije za svaciji dzep.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju treba dase posavetujete iskljucio sa nekim strucnim licem i vise nista ne treba po tom pitanju da brinete.
28.11.2016
Nikolina Pantelic
Veoma lepe smartice i to po veoma povoljim cenama mozete da iznajmite u agenciji Master.
09.11.2016
Jana Stankovic
Po pravilu, Smart je veoma kvalitenot vozilo, koje po poprilicno dobrim uslovima i garancijama mozete da iznajmite u rent a car agenciji AR.
20.09.2016
Marko Petrovic
Smart je definitivno poprilicno zahvalan automobil za iznajmljivanje. Medjutim, to se podjednako odnosi na gradsku voznju ali i na voznju na otvorenom putu posto je inace kao mali automobil poprilicno stabilan i odlicno se ponasa na nasim putevima.
17.08.2016
Dusan Markovic
Ovo je po mom misljenju, pravi mali gradski autic za jednu normalnu i atraktivnu voznju. Medjutim, njegova velicina ne treba da vas zavara. U sustini, ovo moze da bude jedan jako koristan auto koji nije ni toliko jeftini za iznajmljivanje.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Ovo su sve popularniji gradski automobili, pre svega zahvaljujuci svojoj velicini. Nazalost, mislim da se ne mogu iznajmiti po nesto narocito povoljnim cenama i na nesto velikom broju mesta u Beogradu.