O nama - RENT A PUNTO


Najpristupačniji servis za iznajmljivanje vozila nalazi se u Novom Sadu i nudi rentiranje automobila po veoma povoljnim uslovima.

RENT A PUNTO postoji već šest godina i svim svojim klijentima nudi iznajmljivanje motornih vozila BEZ OGRANIČENJA na kilometražu i BEZ DEPOZITA!

Usluge RENT A PUNTO servisa:

- iznajmljivanje automobila bez ograničenja na kilometražu
- iznajmljivanje automobila bez depozita
- iznajmljivanje auto prikolica
- mogućnost dovoženja rentiranog automobila na željenu adresu

Pored iznajmljivanja automobila, u našem servisu možete iznajmiti i auto prikolice u bilo koje doba, tokom cele godine. Uvek smo spremni da Vam izađemo u susret svojim bogatim voznim parkom, ispravnim i redovno održavanim vozilima i prikolicama, koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe po veoma povoljnim uslovima.

Poznato je da su saloni za iznajmljivanje automobila veći izrabljivači od banaka - potrebno je ostaviti ogromne depozite, dostaviti gomilu papira i proveriti svaku ogrebotinu pre nego što auto izvezete iz salona. Mi nismo jedni od takvih, što nas na domaćem tržištu rent a car servisa čini posebnima i naročito poželjnima.

Za sve Vaše potrebe obratite se nama. Mi smo RENT A PUNTO Novi Sad i tu smo zbog Vas. Nazovite, pitajte sve što Vas zanima. Rado ćemo odgovoriti.

Kontakt telefon: 063/131 49 87, 064/99 05 839

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rent a Punto
  • Rent a Punto,
  • rent a car novi sad,
  • Rent a Punto Novi Sad