MERCEDES E220 2.0 DIZEL

MERCEDES E220 2.0 DIZEL

Cena: 6 dana 499 evra
MERCEDES C220 2.2 DIZEL

MERCEDES C220 2.2 DIZEL

Cena: 6 dana 425 evra
MERCEDES A-CLASS BENZIN

MERCEDES A-CLASS BENZIN

Cena: 6 dana 252 evra
Mercedes Vito

Mercedes Vito

Cena na upit
Mercedes C-klasse

Mercedes C-klasse

Cena na upit
MERCEDES E220 2011
Nedostupno

MERCEDES E220 2011

Cena na upit
MERCEDES S 500 4 MATIC
Nedostupno

MERCEDES S 500 4 MATIC

Cena na upit
MERCEDES C220 CDI AVANGARDE KARAVAN
Nedostupno

MERCEDES C220 CDI AVANGARDE KARAVAN

Cena: 40 evra
MERCEDES E220 CDI
Nedostupno

MERCEDES E220 CDI

Cena: 37 evra
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mercedes rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mercedes rent a car

Zahvaljujući rent a car agencijama, na našem tržištu se mogu iznajmiti vozila marke Mercedes koja odgovaraju različitim potrebama svih vozača. Od luksuznih limuzina do malih gradskih automobila, vozačima su na raspolaganju vozila svih kategorija i performansi. Kod iznajmljivanja većine vozila, kasko osiguranje je uključeno u konačnu cenu, dok je oko sve dodatne opreme, kao i u vezi sa uslovima i pogodnostima korišćenja automobila potrebno detaljnije se dogovoriti direktno sa agencijom.

Mercedes Smart rent a car 

Smart je jedno od najmanjih vozila koja pripadaju gradskoj klasi automobila. Poseduje klima uređaj i automatski ili poluautomatski menjač. Ima troja vrata i može da primi dvoje putnika. Cena iznajmljivanja Mercedes Smarta iznosi od 22 do 25 evra na dan i u nju je uključeno kasko osiguranje.

Mercedes GL rent a car

Mercedes GL je luksuzni automobil klase SUV. Ovo vozilo karakterišu petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Automobil je izuzetno prostran, snažan i pouzdan na svim tipovima podloga i puteva. Njime se može prevesti petoro putnika. Za iznajmljivanje terenca Mercedes GL na 4 do 6 dana potrebno je izdvojiti oko 230 evra uz obavezan depozit i ograničenu kilometražu.

Mercedes C klasa rent a car

Mercedes C klase najčešće se svrstava u luksuznu klasu automobila. Ovaj model automobila odlikuju klimatizovanost, manuelni šestobrzinski, petora vrata i pogodnost da primi petoro putnika. Mercedes C klase je udoban i elegantan automobil koji može dobro poslužiti kako u gradskoj, tako i u međugradskoj vožnji. Cena iznajmljivanja ovog vozila kreće se od 55 do 77 evra po danu.

Mercedes S klasa rent a car

Mercedes S klase je luksuzno vozilo elegantnog izgleda i visokih performansi. Poseduje petora  vrata i može da primi do petoro putnika. Automobil je opremljen klima uređajem i automatskim menjačem. Za iznajmljivanje automobila Mercedes S klase potrebno je izdvojiti od 220 do 600 evra na dan uz eventualnu ograničenu kilometražu.

Mercedes E klasa rent a car

Mercedes E klase je predstavnik luksuzne klase automobila. Automobil je elegantan i udoban. Ima petora vrata i kapacitet da primi do petoro putnika. Karakterišu ga klima uređaj i mauenlni šestobrzinski ili automatski menjač. Iznajmljivanje Mercedesa E klase iznosi od 60 do 160 evra na dan.

Mercedes A klasa rent a car

Mercedes A klase pripada srednjoj klasi automobila. Idealan je za gradsku vožnju i kraće relacije. Dovoljno je udoban i prostran da primi petoro putnika. Poseduje petora vrata, klima uređaj i manuelni menjač sa pet brzina. Iznajmljivanje Mercedesa A klase je pristupačno i staje od 40 do 45 evra na dan. 

Mercedes Vito rent a car

Mercedes Vito određuje se kao predstavnik klase minivan vozila. Idealan je velike  porodice ili male grupe budući da ima pogodnost primanja 8 ili 9 putnika. Odlikuju ga petora vrata, klimatizovanost i manuelni menjač sa pet brzina. Cena iznajmljivanja ovog vozila kreće se od 82 do 100 evra za jedan dan. 

Mercedes B 180 rent a car 

Mercedes B 180 pripada srednjoj klasi automobila. Ovo udobno i bezbedno vozilo neće vas izneveriti ni u vožnji po gradu ni na otvorenom putu. Mercedes B 180 opremljen je klima uređajem i najčešće manuelnim petobrzinskim menjačem. Karakterišu ga još i petora vrata i mogućnost prevoženja petoro putnika. Cena iznajmljivanja ovog automobila iznosi oko 55 evra po danu. 

Mercedes B 200 rent a car

Mercedes B 200 jeste vozilo srednje klase automobila. Automobil je siguran i prilagodljiv gradskoj ili međugradskoj vožnji. Poseduje petora vrata i može da primi petoro putnika. Menjač mu je najčešće automatski, a opremljen je i klima uređajem. Za iznajmljivanje modela B200 potrebno je izdvojiti oko 55 evra za dan.

Mercedes C 220 rent a car

Mercedes C 220 je vozilo visoke klase automobila. Elegantan je i udoban. Ima troja vrata, a prevozi do petoro putnika. Menjač mu je manuelni sa pet brzina, a poseduje i klima uređaj. Uz iznajmljivanje ovog automobila uključeno je kasko osiguranje, a cena za jedan dan iznosi oko 40 evra.

Mercedes E 220 rent a car

Mercedes E 220 predstavnik je visoke klase automobila. Zadovoljava vozače na gradskim ulicama i na otvorenim putevima. Poseduje petora vrata i prima petoro putnika. Ima klima uređaj i najčešće manuelni šestobrzinski menjač. Za inzajmljivanje ovog vozila potrebno je izdvojiti oko 50 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Jovana Stefanovic
Mercedes spada u kategoriju luksuznih vozila i zbog toga se moze pronaci u ''floti'' gotovi svih rent a car agencija. U proseku za rent a car ovog tipa vozila je potrebno izdvojiti oko 80 eura na dan.
15.09.2017
Marina Zivkovic
Mercedes vozila su zaista ozbiljna vozila. Sve drugo bi koliko samo mogu da vidim moglo da bude gubljenje vremena i nista vise od toga. Neke druge stvari su samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
14.09.2017
Milen Jovanovic
Mercedes je po pravilu samo za luksuznu kategoriju. To je koliko samo mogu da vidim veoma bitna stavka. Mada, svaka roba pre ili kasnije moze da pronadje svog kupca.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da su ovo vozila koja su u svakom slucaju odlicnog kvaliteta. Druge stvari nisu bas toliko vazne. Bar ne koliko bi trebale da budu.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo asu vozila zaista nesto posebno kako god da okrenete.
23.04.2017
Lea Stankovic
Sto se ovih vozila tice, ona zaista i nisu nekog posebno velikog kvaliteta.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ova vozila zaisat nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
tesko da u ovom trenutku od ovih vozila mozete da pronadjete nesto bolje.
10.03.2017
Todor Markovic
Sto se mene i ovih vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
06.03.2017
Marta Dencevic
Ovaj auto je pre svega uvek bio olicenje luksuza.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Nije mercedes za svakoga, kako god da okrenete, on mora dosta i debelo dase plati.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Mercedes je naravno visoka klasa ali je za visoku klasu u svakom slucaju potreban bas onako dubok dzep.
19.01.2017
Petar Jankovic
Sto se mene tice, mercedosova vozila mogu da budu bas onako kvalitetna. bas iz tog razloga treba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo onda i nije bas toliko vazno.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Ukoliko imate novca, onda je ovo vozilo idealno resenje za vas.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, mercedesova vozila su ipak veoma kvalitetna, po tom pitanju je zapravo i suvisno da pricamo. Problem je u tome sto se uvek moze postaviti pitanje koliko se isplai da se iznajme.
28.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da je po pitanju Mercedes vozila, ubedljivo najbolje resenje da posetite agenciju Club 72 u koju definitivno mozete da imate puno poverenje.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Mercedesova vozila su po pravilu veoma kvalitetna vozila. Takodje, ona dovoljno govero o luksuznu i materijalnom statusu pojedinca koji iznajmljuje upravo to vozilo. Zbog toga trebad a posetite rent a car Blue Car.
19.09.2016
Marko Petrovic
meni je super kada vidim da u danasnje vreme sve veci broj ljudi se odlucije da za svoju svadbu, odnosno vencanje iznajmi Mercedes. Smatram da je u danasnje vreme to olicenje stila i elegancije.
16.08.2016
Dusan Markovic
Po pitnjau iznajmljivanja Mercedes vozila, sutuacija nije nesto preterano komplikovana. Mercedes moze da se iznajmi na raznim mestima, odnosno raznima rent a car agencija ali je problem generlano oko cene. Ovo su poprilicno skupa vozila za iznajmljivanje.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Merced spada u kategoriju luksuznih vozila i zbog toga se moze pronaci u ''floti'' gotovi svih rent a car agencija. U proseku za rent a car ovog tipa vozila je potrebno izdvojiti oko 80 eura na dan.