Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fiat rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fiat rent a car

Vozila italijanske marke Fiat prisutna su među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Fiat Punto

Najčešće iznajmljivan vozilo u Srbiji. Ukoliko vam je potreban mali gradski auto, Fiat Punto je pravi izbor. Čak 23 agencije u Srbiji imaju u svojoj ponudi Fiat Punto.  Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Punto je od 18 do 35 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat 500L

Fiat 500L je kvalitetan poput nemačkih automobila, a proizveden u Srbiji. Ovaj monovolumen savremenog, svežeg dizajna ima najbolju finalnu obradu, bolju nego bilo koji drugi automobil u istoriji ovog brenda. Vrlo je udoban i uglađen, a njegove komande su dobro raspoređene, veoma mekane i ugodne za rukovanje. Obruč izuzetno laganog upravljača savršeno leži u rukama, a sedišta su iznimno udobna i ugodna na dužim putovanjima. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat 500L je od 40 do 50 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Bravo

Lepo i funkcionalno rent a car vozilo, koje pruza u isto vreme osecaj udobnosti i sigurnosti! Udoban i topao enterijer ovog rent a car vozila ucinice Vasu voznju prijatnom, kako za kraci, tako i za duzi najam vozila. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Bravo je od 26 do 50 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Grande Punto

Fiat Punto je pre svega popularnost kod širokih narodnih masa stekao obiljem prostora koji nudi u unutrašnjosti, kao i upotrebljivošću u različitim uslovima eksploatacije.  Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Grande Punto je od 23 do 30 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Croma 

Iznajmljivanje ovog autmobila je sigurno dobar izbor. Komforan i štedljiv, neće vas razočarati. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Croma je od 33 do 35 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Linea

Kada prvi put pogledate Fiat Lineu, prvo što pomislite: besprekoran italijanski dizajn! I to i jeste jedna od karkteristika ovog Fiatovog modela. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Linea je od 34 do 65 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Panda

Fiat Panda je praktičan gradski auto koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Panda je od 20 do 30 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Stilo

Fiat Stilo je odličan atuto kojim ćete se služiti kako u gradskoj, tako i u vožnji van grada. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Stilo je oko 25 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat Ducato

Ukoliko vam je potrebno teretno vozilo, Fiat Ducato je odličan izbor za vas. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat Ducato je od 68 do 80 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Fiat 500

Izuzetno udoban auto sa kojim nećete pogrešiti. Cene za iznajmljivanje automobila Fiat 500 je oko 35 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do deset dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Fiat 500L

Fiat 500L

Cena na upit
FIAT PUNTO 1.2
Nedostupno

FIAT PUNTO 1.2

Cena: 15 evra
FIAT 500L - Rent a car Stars
Nedostupno

FIAT 500L - Rent a car Stars

Cena: 23 evra
Fiat Grande Punto
Nedostupno

Fiat Grande Punto

Cena: 30 evra
Fiat Punto
Nedostupno

Fiat Punto

Cena: 18 evra
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Zeljana Jeremic
Uglavnom u danasnje vreme svaka rent a car agencija ima razlicite programe u svojoj ponudi u smislu nize, srednje ili vise klase. Tako u ponudi mozete pronaci i fiat vozila da iznajmite po veoma povoljnim cenama.
15.09.2017
Milen Jovanovic
Fiat vozila jesu mozda na neki nacin niskobudzetna vozila, ali je stvar u tome da ona vas kao rent a car mogu poprilicno kvalitetno posluziti a da pri tome ne morate da ih platite kao luksuzna vozila nekih drugih proizvodjaca.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Mogu samo slobodno da kazem da su ovo zaista jedna i vise nego dobra vozila bez kojih se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Problem je pre svega u tome kako god da okrenete, Fiat vozila su zaista nesto posebno.
23.04.2017
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, Fiat vozila su ona koja su zaista i vise nego kvalitetna.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni su Fiat vozila ubedljivo najbolja vozila koja postoje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
Sto se fiat vozila tice, sigurno je samo da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
10.03.2017
Todor Markovic
Sto se tice ovih vozila naravno da je kvalitet veoma bitan i vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice cisto gubljenje vremena.
06.03.2017
Marta Dencevic
Moje je licno misljenje takvo da sto se Fiat vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
15.02.2017
Janko Zivanovic
fiat vozila su veoma dobra niskobudzetna vozila i zbog togas eu svakom slucaju isplate.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Ako pricamo realno po pitanju ove vrste rent a cara veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, ovde je veoma bitno da se opredelite za kvalitet. Sve ostalo van toga i nije vise toliko vazno.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Sto se tice bas ovih vozila, samo biste trebali da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Kako ja to cesto imam obicaj da kazem - Fiat je vozilo za skoro svaciji dzep. Ako se toga budete pridrzavali sigurno se necete pokajati.
28.11.2016
Jana Stankovic
Moja preporuka svima je da po pitanju fiat vozila posetite ageniciju Alonso. To je agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetna Fiat vozila po veoma povoljnim cenama mozete da iznjmite u agenciji Foprtuna. To je msto u koje definitivno mozete da imate puno poverenje.
19.09.2016
Marko Petrovic
Mislim da ce sa prodajom FIAT-u u kragujevcu sve veci broj modela FIAT 500l da se nadje u ponudi razlicitih rent a car agencija.
17.08.2016
Dusan Markovic
To je i logicno ocekivati posto u danasnje vreme u Srbiji postoji veliki broj Fiatovih vozila iz kragujevackog programa.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Uglavnom u danasnje vreme svaka rent a car agencija ima razlicite programe u svojoj ponudi u smislu nize, srednje ili vise klase. Tako u ponudi mozete pronaci i fiat vozila da iznajmite po veoma povoljnim cenama.