Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hyundai rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hyundai rent a car

U nekoliko beogradskih rent a car agencija mogu se na određen vremenski period iznajmiti automobili marke Hyundai. Oko svih uslova iznajmljivanja i ostalih pogodnosti i ograničenja potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom, budući da se politike poslovanja razlikuju od agencije do agencije. Za određena vozila potrebno je ostaviti obavezni depozit, kod nekih je u iznajmljivanje uključen GPS, dok većina vozila ima kasko osiguranje.

Hyundai I10 rent a car 

Hyundai I10 je mali i praktičan automobil koji se kategoriše kao predstavnik gradske klase. Poseduje petora vrata i može da primi petoro putnika. Odlikuju ga klima uređaj  petobrzinski manuelni menjač. Cena iznajmljivanja za Hyundai I10 iznosi oko 30 evra dnevno.

Hyundai I20 rent a car

Hyundai I20 pripada niskoj klasi automobila i savršen je za gradsku vožnju. Odlikuju ga petora vrata, pet sedišta i klima uređaj. Sa lakoćom u njega staje petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje vozila Hyndai I20 potrebno je izdvojiti 37 evra za dan.

Hyundai I30 rent a car

Hyundai I30 je pripadnik srednje klase automobila. Ovo vozilo je idealno za porodičnu gradsku ili međugradsku vožnju. Poseduje automatski ili manuelni menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima uređaj. Cena iznajmljivanja Hyundai I30 vozila kreće se od 37 evra u najjeftinijoj opciji, pa do 48 evra, uz uključeno kasko osiguranje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Mladen Todorovic
Uglavnom se Hyundai u ponudi rent a car agencija ne moze cesto pronaci. Uglavnom rent a car agencije insistiraju na tome da to budu nesto luksuzniji i otmeniji automobili.
15.09.2017
Marina Zivkovic
Nisam licno generalno pristalica ovog automobila. Sigurna sam da su ovo zaista kvalitetna vozila i da tu u smislu mehanike ili elektronike ne moze da bude greske. Stvar je medjutim u tome da se meni ova vozila kao rent a car vozila za iznajmljivanje ni malo ne svidjaju.
14.09.2017
Milen Jovanovic
Kod ovih vozila po pitanju udobnosti i kvaliteta nista jendostavno ne mozete da pogresite. Tu je pre svega bukvalno sve na jednom mestu. Kada pogeldate sa neke druge strane sigurno se necete ni pre ali ni kasnije osloniti na nesto drugo.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je ovo rent a car posebno dobrog kvaliteta.
08.05.2017
Filip Milutinovic
tesko da od ovog tent a cara moze da postoji nesto bolje.
23.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovaj rent a car je nista drugo do samo jedno cisto bacanje novca.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni ako vec pricamo o ovim vozilima, sigurno je samo to da vas nece ostaviti na putu u sred neke nedodjije.
23.03.2017
Simona Vucinic
Za vas je ovo nesto sto ubedljivo najbolje mozete da pronadjete.
10.03.2017
Todor Markovic
Nisu sto se mene licno tice, bas sva vozila po ovom pitanju idealna. IMma tu ipak i nesto mnogo bolje sigurno.
06.03.2017
Marta Dencevic
Zasto da ne ukoliko vec imate dovoljno novca da ne iznajmite bas ovaj tip vozila.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, kakav god auto da vam odmah treba i da morate da ga iznajmite, sve to mora da se plati. tako da ej sigurno minimalna razlika izmedju Honde i Hyundai vozila.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, zaista po pitanju ovih vozila je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se mene licno tice, ovde samo treba da se odlucite za kvalitet. To je ipak jedino normalno resenjeje.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Nije ovo prosto auto za svakoga. Pogotovno nije za one koji nemaju dovoljno ukusa i ne znaju sta je kvalitet.
13.12.2016
Ivan Stojanovic
Meni se licno Hyundai ne svidja kako izgleda te je prema tome ipak najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju iznajmljivanja ovog tipa vozila, samo treba da posetite agenciju BG011 i da se bas na tom mestu licno uverite u kvlalitet.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Ovo je poprilicno dobro i kvalitetno vozilo koje pri tome moze i da se iznajmi po nesto povoljnijim cenama. Pri tome, ukoliko se opredelite bas za to vozilo, onda je svakako potrebno da posetite mesto koje se zove Globe rent.
19.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate neko duze putovanje a da pri tome nemate nameru da nesto ozbiljnije putujete, onda je najbolje d aiznajmite Hyundai vozilo i u tom smislu se sigurno necete pokajati.
16.08.2016
Dusan Markovic
Po meni su ovo lepi autic, narocito ako pricamo o jednom kracoj i udobnoj voznji. To je u svakom slucaju idealno resenje za turistu koji planira da krstari Beogradom.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Uglavnom se ovaj tip vozila u ponudi rent a car agencija ne moze cesto pronaci. Uglavnom rent a car agencije insistiraju na tome da to budu nesto luksuzniji i otmeniji automobili.