Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hyundai rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hyundai rent a car

U nekoliko beogradskih rent a car agencija mogu se na određen vremenski period iznajmiti automobili marke Hyundai. Oko svih uslova iznajmljivanja i ostalih pogodnosti i ograničenja potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom, budući da se politike poslovanja razlikuju od agencije do agencije. Za određena vozila potrebno je ostaviti obavezni depozit, kod nekih je u iznajmljivanje uključen GPS, dok većina vozila ima kasko osiguranje.

Hyundai I10 rent a car 

Hyundai I10 je mali i praktičan automobil koji se kategoriše kao predstavnik gradske klase. Poseduje petora vrata i može da primi petoro putnika. Odlikuju ga klima uređaj  petobrzinski manuelni menjač. Cena iznajmljivanja za Hyundai I10 iznosi oko 30 evra dnevno.

Hyundai I20 rent a car

Hyundai I20 pripada niskoj klasi automobila i savršen je za gradsku vožnju. Odlikuju ga petora vrata, pet sedišta i klima uređaj. Sa lakoćom u njega staje petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje vozila Hyndai I20 potrebno je izdvojiti 37 evra za dan.

Hyundai I30 rent a car

Hyundai I30 je pripadnik srednje klase automobila. Ovo vozilo je idealno za porodičnu gradsku ili međugradsku vožnju. Poseduje automatski ili manuelni menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima uređaj. Cena iznajmljivanja Hyundai I30 vozila kreće se od 37 evra u najjeftinijoj opciji, pa do 48 evra, uz uključeno kasko osiguranje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Uglavnom se Hyundai u ponudi rent a car agencija ne moze cesto pronaci. Uglavnom rent a car agencije insistiraju na tome da to budu nesto luksuzniji i otmeniji automobili.
Marina Zivkovic
Nisam licno generalno pristalica ovog automobila. Sigurna sam da su ovo zaista kvalitetna vozila i da tu u smislu mehanike ili elektronike ne moze da bude greske. Stvar je medjutim u tome da se meni ova vozila kao rent a car vozila za iznajmljivanje ni malo ne svidjaju.
Milen Jovanovic
Kod ovih vozila po pitanju udobnosti i kvaliteta nista jendostavno ne mozete da pogresite. Tu je pre svega bukvalno sve na jednom mestu. Kada pogeldate sa neke druge strane sigurno se necete ni pre ali ni kasnije osloniti na nesto drugo.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju je ovo rent a car posebno dobrog kvaliteta.
Filip Milutinovic
tesko da od ovog tent a cara moze da postoji nesto bolje.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovaj rent a car je nista drugo do samo jedno cisto bacanje novca.
Mihajlo Nastasovic
Po meni ako vec pricamo o ovim vozilima, sigurno je samo to da vas nece ostaviti na putu u sred neke nedodjije.
Simona Vucinic
Za vas je ovo nesto sto ubedljivo najbolje mozete da pronadjete.
Todor Markovic
Nisu sto se mene licno tice, bas sva vozila po ovom pitanju idealna. IMma tu ipak i nesto mnogo bolje sigurno.
Marta Dencevic
Zasto da ne ukoliko vec imate dovoljno novca da ne iznajmite bas ovaj tip vozila.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, kakav god auto da vam odmah treba i da morate da ga iznajmite, sve to mora da se plati. tako da ej sigurno minimalna razlika izmedju Honde i Hyundai vozila.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, zaista po pitanju ovih vozila je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se mene licno tice, ovde samo treba da se odlucite za kvalitet. To je ipak jedino normalno resenjeje.
Nikolina Pantelic
Nije ovo prosto auto za svakoga. Pogotovno nije za one koji nemaju dovoljno ukusa i ne znaju sta je kvalitet.
Ivan Stojanovic
Meni se licno Hyundai ne svidja kako izgleda te je prema tome ipak najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Jana Stankovic
Po pitanju iznajmljivanja ovog tipa vozila, samo treba da posetite agenciju BG011 i da se bas na tom mestu licno uverite u kvlalitet.
Biljana Brankovic
Ovo je poprilicno dobro i kvalitetno vozilo koje pri tome moze i da se iznajmi po nesto povoljnijim cenama. Pri tome, ukoliko se opredelite bas za to vozilo, onda je svakako potrebno da posetite mesto koje se zove Globe rent.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate neko duze putovanje a da pri tome nemate nameru da nesto ozbiljnije putujete, onda je najbolje d aiznajmite Hyundai vozilo i u tom smislu se sigurno necete pokajati.
Dusan Markovic
Po meni su ovo lepi autic, narocito ako pricamo o jednom kracoj i udobnoj voznji. To je u svakom slucaju idealno resenje za turistu koji planira da krstari Beogradom.
Petar Jankulovski
Uglavnom se ovaj tip vozila u ponudi rent a car agencija ne moze cesto pronaci. Uglavnom rent a car agencije insistiraju na tome da to budu nesto luksuzniji i otmeniji automobili.