Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Opel rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Opel rent a car

Nemačka marka Opel proizvodi motorna vozila za različite potrebe i želje svojih korisnika. Rent a car agencije na našem tržištu nude raznolik izbor Opel automobila po veoma pristupačnim cenama. U iznajmljivanje svakog vozila uključeno je Kasko osiguranje, a za sve ostale uslove i pogodnosti kao što je dodatni vozač ili dostava vozila najbolje je raspitati se kod agencije.

Opel Insignia rent a car 

Opel Insignia predstavlja model automobila više srednje klase. Vozilo je komforno i može da primi do 5 osoba. Ima klimu i manuelni menjač. Cena iznajmljivanja kod rent a car agencija kreće se od 50 do 80 evra po danu.

Opel Astra rent a car

Opel Astra je model srednje klase. Automobil je skladan i kompaktan i može da primi do 5 osoba. Svako vozilo ima klimu i manuelni petobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja kreće se u opsegu od 30 do 40 evra po danu.

Opel Mokka rent a car

Opel Mokka je terenac što znači da pripada kategoriji SUV/minivan motornih vozila. Idealan je za vožnju van grada po putevima različitog kvaliteta. Automobil je prostran i udoban. Prima najmanje 5 putnika. Poseduje petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Dnevni iznos koji treba izdvojiti za iznajmljivanje Opel Mokke je od 55 do 85 evra.

Opel Zafira rent a car

Opel Zafira je predstvanik visoke klase automobila. Pogodan je za porodična putovanja, budući udoban i bezbedan. Može da primi do 7 putnika. Poseduje klimu i automatski ili manuelni menjač. Cena iznajmljivanja Opel Zafire iznosi od 60 do 90 evra na dan.

Opel Corsa rent a car

Opel Corsa je mali gradski automobil koji pripada niskoj klasi. Svaki model ima klimu i može da primi petoro putnika. Možete se odlučiti za model sa automatskim ili manuelnim menjačem. Cena iznajmljivanja počinje od 30 ne prelazi 35 evra po danu.

Opel Vivaro rent a car

Opel Vivaro je pripadnik kategorije minivan vozila. Svaki Vivaro ima 8 ili 9 sedišta, te može da primi srazmeran broj putnika. Vozilo ima klimu i manuelni volan sa 5 ili 6 brzina. Ako se odlučite da iznajmite ovo vozilo, biće potrebno da izdvojite od 75 do 85 evra za dan.

Opel Vectra rent a car

Opel Vectra pripada višoj srednjoj klasi automobila. Ovaj prostrani automobil ima petora vrata i prima 5 putnika. Svaki model ima klimu i manuelni menjač. Cena iznajmljivanja za jedan dan iznosi 40 evra.

Opel Meriva rent a car

Opel Meriva je iz kategorije minivan vozila. Automobil je udoban, klimatizovan i pogodan za putovanje cele porodice. Njime se može voziti petoro putnika i poseduje petora vrata. Iznajmljivanje će Vas stajati oko 35 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Nikola Majstorovic
Ukoliko nemate veliki budzet, odnosno dubok dzep, onda je najbolje da iznajmite neko vozilo iz srednje klase kao sto je primera radi Opel. Opel se u Beogradu moze iznajmiti vec po ceni od nekih 50 eura na dan.
15.09.2017
Marina Zivkovic
Definitivno su Opel vozila jedna od najboljih u Beogradu po pitanju iznajmljivanja. za takva vozila jednostavno dovoljno jasno govore kvalitetne cene koje bi sigurno morale da budu kako treba.
14.09.2017
Milen Jovanovic
zaista ne znam i ne bih mogao da shvatim ko bi to mogao da iznajmi Opel. Tacno je da je Opel ulozio u jedan poseban kvalitet ali i dalje je to daleko od idealnosti i nekog narocitog komfora.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, samo treba da znate da su ova vozila ipak nesto posebno bez cega se u svakom slucaju ne moze.
08.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju Opelova vozila i nisu bas toliko zahtevna po pitanju cena.
23.04.2017
Lea Stankovic
Po meni je veoma bitno da sto se Opel vozila tice, sigurno je kvalitet nesto da cega cete pre ili kasnije da dodjete.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se opel vozila tice, ona treba i moraju da budu bas onako dobrog kvaliteta i nista vise sem toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
Po meni tesko da od ovih vozila postoji nesto bolje. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
10.03.2017
Todor Markovic
Sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
06.03.2017
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta servisa u cijin kvalitet zaista ne treba nesto puno da sumnjate.
15.02.2017
Janko Zivanovic
naravno da je sto se opela tice, veoma vazno da se odlcuite za kvalitet. Ako mene pitate, sve drugo u vezi sa tim je onda daleko manje vazno.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Konkretno, slobodno mogu da kazem da je sto se tice Opel vozila veoma bitno da znate da treba da se okrenete samo kvalitetu.
19.01.2017
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da je sto se tice Opel vozila situacija dobro posto mogu da se iznajme za relativno male pare.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovo zaista nije previse los automobil.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Licno kada bih imao novca, ne bih iznajmio opel ve neki mnogo luksuzniji automobil.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju Opel vozila, po veoma povoljnim cenama mozete da ih iznajmite u agenciji Aldi. To je onda zapravo agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Po pravilu, Opel vozila su poprilicno kvalitetna. Ukoliko se odlucite bas za Opel, onda je najbolje da posetite mesto koje se zove Bel.
19.09.2016
Marko Petrovic
Ako rentirano opel vozilo planirate da koristite za neka manja putovanja i destinacije, onda je u svakom slucaju idealno i najbolje resenje za vas da iznajmite Opel vozilo.
16.08.2016
Dusan Markovic
Neka prosecna cena za iznajmljivanje opela iznosi u proseku oko 40 eura po danu. To zaista nije toliko puno kada uzmete u obzir i druge cene za neke druge tipove vozila.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Ukoliko nemate veliki budzet, odnosno dubok dzep, onda je najbolje da iznajmite neko vozilo iz srednje klase kao sto je primera radi Opel. Opel se u Beogradu moze iznajmiti vec po ceni od nekih 50 eura na dan.