Rentiranje vozila pa samim tim i iznajmljivanje kombija je veoma popularno i korisno, posebno ako se nalazimo u drugom gradu ili državi, pa želimo da ostanemo mobilni i da ne zavisimo od javnog prevoza. Iznajmiti kombi se može u mnogim slučajevima, a koje su glavne prednosti toga, saznajte u nastavku ovog teksta.

iznajmljivanje kombija

 

Renta kombija

Agencije koje se bave rentiranjem kombija, ističu da su to vozila koja su male starosti, odnosno, prošla su sve tehničke preglede i redovno su održavana. Radi se o komfornim i udobnim vozilima, i moguće je poželeti da kombi bude sa vozačem ili bez.

Renta kombi

Zaista ima dosta situacija kada vam može zatrebati da iznajmite kombi. Na primer, rešili ste da napravite malu selidbu, i za to će vam biti neophodno kombi vozilo. Ako ne želite da angažujete agenciju za selidbe, rentiranje kombija će biti dobro rešenje.

Rentiranje kombija

Isto tako, kombi se rentira kada grupa ljudi odluči da putuje do određenog odredišta. Tada je automobil mali da u njega svi mogu da se smeste, pa je neophodno veće vozilo. To mogu da budu putovanja do nekih turističkih destinacija, ili poslovni putevi.

Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Ukoliko sami niste vozač, ili jednostavno ne želite da upravljate vozilom, uvek možete da zatražite uslugu da se kombi rentira sa iskusnim vozačem. Radi se o ljudima koji iza sebe imaju mnogo hiljada kilometara i dobro poznaju sve puteve, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

iznajmljivanje kombija cena

 

Iznajmljivanje kombija bez vozača

Rentiranje kombija bez vozača je naravno, jeftinija usluga, jer ćete sami upravljati i voziti. Potrebno je da kombi vozilo vratite u istom stanju kao i kada ste ga uzeli, a za sve nastale štete, unapred se potpisuje ugovor koji propisuje kako se sve reguliše.

Izdavanje kombija

Izdavanje kombija je po danu, odnosno, možete rentirati na period koliko dugo želite i za to se potpisuje ugovor. U ugovoru su navedene sve stavke koje mogu da budu od značaja, i predviđaju se sve situacije koje bi se mogle dogoditi u saobraćaju – eventualni kvar na vozilu, saobraćajna nezgoda i slično.

Putnički kombiji se rentiraju pod veoma povoljnim uslovima. Imate zagarantovan udoban i komforan prevoz do odredišne tačke, odnosno, čak i do najudaljenijih destinacija. Često se koristi za porodična putovanja, poslovne prilike, turističke izlete, letovanja, team building i mnogo toga još.

Kombi vozila su obično najnovije generacije, i nijma je izuzetno lako upravljati, a kao što se vidi u tekstu, postoji mogućnost da imate i svog vozača.

Redovno servisirana vozila i tehnički održavana, znači da ćete imati punu sigurnost na putu, a zatim i udobnost, ma po kakvom terenu da vozite.

Iznajmljivanje kombija cena

Da biste znali koja je cena iznajmljivanja kombija, potrebno je da poznajete koji faktori utiču na formiranje iste. Na primer, cena zavisi od broja dana na koje rentirate vozilo, a onda i od pređene kilometraže, te da li je uključen vozač ili nije i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje kombija
Pitaj firme