Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ford rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ford rent a car

Vozila marke Ford su prisutna i veoma tražena među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Ford Fiesta

Ford fiesta spada u male gradske automobile. Svaka funkcija u automobilu Ford Fiesta je osmišljena tako da vam olakša dan i vožnju. Cene za iznajmljivanje automobila Ford Fiesta je od 30 do 42 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

Ford Fokus

Ford Fokus je veliki-mali gradski auto. Ukoliko Vam je putovanje jednako važno koliko i krajnje odredište, sviđaće Vam se Focus. Privlačne spoljašnjosti i svežih aerodinamičnih linija. Inovativna tehnologija čvrsto „drži“ ovaj automobil za podlogu, bez obzira koliko je ona zahtevna.

Udobna kabina sa svojim intuitivnim, ergonomski postavljenim komandama, učiniće svako putovanje jednostavnim. Vozač će, pak, uživati u izvanrednim performansama jednog od novih, najsavremenijih benzinskih ili unapređenih dizel motora. Snažni su, sa munjevitim odazivom na pritisak „gasa“, a uz to uzorno ekonomični i prijateljski „nastrojeni“ prema okolini.

Cene za iznajmljivanje automobila Ford Fokus je od 30 do 35 evra po danu. Ova cena vazi za iznajmljivanje od jednog do sedam dana  i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Andriajana Simic
Ukoliko odlucite da u danasnje vreme iznajmite fordovo vozilo, to cete moci da uradite po veoma povoljnim cenama tokom radnog vremena u agenciji za rent a car BG 011.
15.09.2017
Jovana Milinkovic
Ford rent a car je nesto sto morate da u Beogradu platite na jedan poseban nacin. Ford je najbolje moguce resenje posto zaista u pogledu odrzavanja nije previse skup a i nije po pitanju novca bas toliko losa situacija.
19.05.2017
Filip Milutinovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda su to u svakom slucaju Ford vozila. Bez njih se svakako ne moze.
08.05.2017
Lea Stankovic
Svako Ford vozilo je koliko samo mogu da vidim zaista nesto posebno.
23.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, sto se ovih vozila tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce da dodje do izrazaja.
10.04.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, Ford je odlicno vozilo. Ukoliko se bas za njega odlucite, sigurno cete se tesko pokajati. Po meni tu nema nista cudno. Ford je vozilo u koje se vec decenijama u nazad ulaze dosta novca.
10.03.2017
Todor Markovic
Ja kada bih imao para, gledao bih samo kako Ford da iznajmim. Licno smatram da od ovog vozila ne postoji nista bolje.
06.03.2017
Marta Dencevic
Sto se tice Ford vozila, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je manje bitno.
15.02.2017
Janko Zivanovic
pre svega, sto se tice ford vozila veoma je bitno da ona budu bas onako kvalitetna i da vise nista dalje po tom pitanu ne brinete.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu slobodno da kazem da kada bih vec imao para da se rentiram da to onda u svakom slucaju ne bi bio Ford kao moj izbor.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, samo je vazno da se opredelite za kvalitet. Jedino se to racuna.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Sto se tice bas ovih vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju fordovih vozila, ako mene licno pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ukoliko to budete uradili, u tom slucaju se sigurno necete pokajati. Bar ne ako mene pitate.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju Ford vozila, samo treba da posetite mesto koje se zove Bg 011 i bice vam jasno zbog cega je to mesto koje je jedno od najpouzdanijih u Beogradu.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Koliko je meni poznato, veoma kvalitetna fordova vozila mozete da iznajmite u agenciji Fortuna i to po veoma povoljnim cenama u Beogradu.
19.09.2016
Marko Petrovic
Nekako mi se cini da su Fordovi vozila koja se nalaze u sve vecoj upotrebi u komercijalne svrhe.
17.08.2016
Dusan Markovic
Rent a car agencija BG 011 je svakako jedna od najpoznatijih agencija ove vrste u Beogradu. Mada, postoje i druge agencije. Ono sto je svim tim agencijama zajednicko je to da manje - vise imaju slicne cene.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Ukoliko odlucite da u danasnje vreme iznajmite fordovo vozilo, to cete moci da uradite po veoma povoljnim cenama tokom radnog vremena u agenciji za rent a car BG 011.