Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Citroen rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Citroen rent a car

Iznajmljivanje automobila je praktičan i neretko najjeftiniji vid transporta. Rent a car agencije na našem tržištu u svojoj ponudi imaju različita vozila marke Citroen koja mogu iznajmiti svi ljubitelji francuskih automobila. Kasko osiguranje je podrazumevano pri iznajmljivanju svakog vozila, a o ostalim pogodnostima i uslovima, kao što je ograničenost dnevne ili ukupne kilometraže koju korisnik može preći iznajmljenim vozilom, potrebno je dogovoriti se neposredno sa rent a car agencijom.

Citroen C1 rent a car 

Citroen C1 pripada klasi gradskih automobila. Malih je dimenzija i pogodan za vožnju po gradu i na kraćim relacijama. Poseduje klimu i petobrzinski manuelni menjač. Ima petora vrata i prima do 5 putnika. Cena iznajmljivanja ovog kompaktnog i praktičnog vozila iznosi  30 evra po danu.

Citroen C3 rent a car

Citroen C3 je model koji pripada niskoj klasi automobila (B segment). Vozilo je neveliko, ali praktično i pouzdano. Odlikuju ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. Bez problema prima do petroro putnika. Iznajmljivanje vozila Citroen C3 je pristupačno i staje od 23 do 40 evra za jedan dan.

Citroen C4 rent a car

Citroen C4 predstavnik je srednje klase automobila. Njegove karakteristike su manuelni petobrzinski menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima. C4 je kvalitetno vozilo pogodno kako za vožnju po gradu, tako i za međugradske relacije. Cena iznajmljivanja ovog modela kreće se od 35 do 40 evra po danu.

Citroen Jumpy rent a car

Citroen Jumpy je pridadnik klase minivan. Namenjen je za prevoz manjih grupa i može da primi osmoro putnika. Poseduje petora vrata, klimu i manuelni menjač sa pet brzina. Vozilo je stabilno i sigurno, a cena njegovog iznajmljivanja iznosi 77 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Dragana Misic
Bada Bing rent a car je mesot u koje mozete imati puno poverenje po pitanju iznajmljivanja vozila. Ukoliko se vec odlucite da iznajmite Citroen vozilo, onda je najbolje da tokom radnog vremena posetite ovo mesto i pitate sve sta vas zanima.
14.09.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete i Citroen kao vozilo ima svoju krakteristicnu kategoriju. Sve drugo bi samo moglo da bude gubljenje vremena i nista vise od toga.
19.05.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, ovaj rent a car mora da se debelo plati. Sve drugo je licno smatram samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
23.04.2017
Simona Vucinic
Mogu samo da kazem da ukoliko se vec za njega opredelite, sigurno se ni pre ali ni kasnije necete pokajati.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su ovo odlicna vozila. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
23.03.2017
Marta Dencevic
Po mnogo cemu je on zaista jedno i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
10.03.2017
Todor Markovic
Sto se mene i ovog vozila tice, naravno da je kvalitet uvek i vise nego vazan. U to sigurno ne treba da sumnjate.
06.03.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju Citroen je lepo vozilo, posebno kada govorimo o nesto novijim modelima.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Zaista ne mogu da shvatim sta to Citroen kao vozilo ljudim toliko moez da ponudi.
01.02.2017
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, u poslednje vreme su ovo postala posebno aktuelna vozila. To jednostavno i ne treba nikoga da cudi.
19.01.2017
Petar Jankovic
Ipak na kraju mislim da ovo nije auto koji moze svako sebi da priusti da vozi, narocito kada govorimo o nesto luksuznijim modelima.
30.12.2016
Dusan Markovic
Nisu meni ipak ovo automobili koji su nesto posebno atraktivno za odrzavanje.
13.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i da se vise nista oko toga ne brinete.
28.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje da po pitanju Citroen vozila, samo treba da posetite agenciju Maxx i da se bas u toj agenciji licno uverite u kvalitet i pristupacne cene.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju Citroen vozila i mogucnosti njihovogo iznajmljivanja, ubedljiov je najbolje da posetite rent a car Blue Car i da se tamo licno uverite u kvalitet.
19.09.2016
Marko Petrovic
Za nekog ko ima potrebu da na par dana ili generalon neki kraci period iznajmi citroen, najbolje bi bilo kada bi kada bi posetio rent a car Dolce Vita i tamo slobodno pitao sve sta ga zanima.
16.08.2016
Dusan Markovic
I ja sam cuo da je Bada Bing jedno popularno i poznaot mesto za iznajmljivanje retn a cara. E sad, cuo sam takodje i da je to mesto koje je poznato po inace nesto visim cenama. Najbolje ce u svakom slucaju biti da se u te cene uverite ukoliko to mesto postite tokom radnog vremena i slobodno pitate sve sta vas zanima.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Bada Bing rent a car je mesot u koje mozete imati puno poverenje po pitanju iznajmljivanja vozila. Ukoliko se vec odlucite da iznajmite Citroen vozilo, onda je najbolje da tokom radnog vremena posetite ovo mesto i pitate sve sta vas zanima.