Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Skoda rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Skoda rent a car

Zahvaljujući rent a car agencijama, na našem tržištu se mogu iznajmiti brojni automobili marke Škoda različitih klasa i performansi, za specifične potrebe svih korisnika. Kod nekih rent a car agencija moguće je angažovati i vozača. Kasko osiguranje je uključeno u iznajmljivanje svakog vozila, a o dopunskim pogodnostima i uslovima iznajmljivanja potrebno je konsultovati se sa rent a car agencijom.

Škoda Fabia rent a car 

Škoda Fabia je praktičan putnički auto koji pripada niskoj klasi automobila. Opremljen je klimom, najčešće manuelnim menjačem i petorima vratima. Može da primi petoro putnika. Cena iznajmljivanja Škode Fabia izuzetno je pristupačna i iznosi od 28 do 30 evra po danu.

Škoda Octavia rent a car

Škoda Octavia je model koji se karakteriše kao pripadnik srednje klase. Automobil je prostran i pouzdan. Odlikuju ga petora vrata, klima i mogućnost primanja petoro putnika. Poseduje automatski ili manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Za iznajmljivanje ovog automobila potrebno je izdvojiti od 50 do 60 evra za jedan dan.

Škoda Superb rent a car

Škoda Superb može pripadati srednjoj, višoj srednjoj ili luksuznoj klasi automobila, u zavisnosti od kokretnog vozila. Ovaj model automobila karakterišu manuelni šestobrzinski ili automatski menjač, petora vrata, spremnost da primi petoro putnika i klimatizovanost. Cena iznajmljivanja vozila kreće se od 75 do 90 evra po danu.

Škoda Rapid rent a car

Škoda Rapid najčešće pripada srednjoj ili višoj srednjoj klasi, u zavisnosti od starosti i performansi vozila. Poseduje petora vrata, klimu i manuelni ili automatski menjač. U ovom modelu može se voziti do 5 putnika. Cena iznajmljivanja Škode Rapid se kreće od 33 do 50 evra na dan.

Škoda Fabia karavan rent a car

Škoda Fabia karavan je predstvanik srednje klase automobila. Idelan je za porodična putovanja kada sa sobom nosite mnogo prtljaga. Automobil je komforan i bezbedan. Prima do 5 putnika. Odlikuju ga klima i manuelni petobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja ovog vozila iznosi 28 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zoran Milic
Ukoliko trazite da iznajmite Skoda vozilo, onda to po poprilicno pristupacnim cenama mozete da uradite u agenciji BG 011 koja tokom radnog vremena stoji na raspolaganju svim svojim klijentima.
Milen Jovanovic
Skoda jesu odlicna vozila ali je problem u tome sto kao rent a car vozila nisu ni malo povoljna. To je kako god da okrenete posebno veliki problem. Mada, takva je generalno situacija sa vecinom vozila u Beogradu.
Jovana Milinkovic
Samo treba da znate da su Skodina vozila zaista po pitanju iznajmljivanja i vise nego pristupacna sa cenama.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da da vidim, ova su vozila zaista nesto posebno.
Lea Stankovic
pre svega slobodno mogu da kazem da je sto se Skoda vozila tice, sigurno kvalitet nesto sto vam je zagarantovano.
Mihajlo Nastasovic
Moje je licno misljenje samo takvo da ne morate da se puno brinete oko kvaliteta. Sve drugo je samo gubljnje vremena.
Simona Vucinic
nema sta, ova vozila jesu nesto skuplja ali je uvek bolje da pronadjete nesto sto je malo skuplje ali u svakom pogledu pouzdanije.
Todor Markovic
Sva sreca pa su ovo jako dobra i izdrzljiva vozila tako da se u svakom slucaju i te kako isplate.
Marta Dencevic
ovo je posebna vrsta rent a cara ako se odlucite za kvalitet onda svakako za njega treba da se odlucite.
Janko Zivanovic
pre svega smatram da je sto se tiec Skoda vozila kvaltiet veoma vazan i da od njega zaista ne moze da postoji nista bolje.
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo da kazem da Skode predstavljaju bas onako zanimljivo vozilo. Ako se za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Ono sto je cinjenica je to da za svako iznajmljivanje skode mora i debelo da se plati. To je ipak jedino nesto normalno.
Nikolina Pantelic
Nema sta, ova vozila su bas prisutna i dostupna za razlicite komercijalne svrhe.
Ivan Stojanovic
Po pitanju skodinih vozila samo treba da znate da koliko mogu da vidim nisu ni malo jeftina ali da je zato moguce da se iznajme po koliko toliko povoljnim cenama.
Jana Stankovic
Po pravilu, skoda su veoma kvalitetna vozila. U tom smislu, najbolje je da posetite agenciju MAxx. To je zapravo agencija u koju mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko vec volite Skoda vozila, onda svakako treba da posetite agenciju Dolce Vita i da tamo iznajmite po najpovoljnijim cenama u Beogradu.
Marko Petrovic
Licno sam nekoliko puta do ada iznajmljivao Skodu za putovanje po inostranstvu i svaki put sam bas bio zadovoljan.
Dusan Markovic
Skoda predstavlja vozilo na koje se u potpunosti mozete osloniti i u koje mozete u potpunosti imati puno povereje. Ukoliko se odlucte da tokom radnog vremena posetite skoda rent a car i iznajmite ovaj tip vozila sigurno se necete pokajati.
Petar Jankulovski
Ukoliko trazite da iznajmite Skoda vozilo, onda to po poprilicno pristupacnim cenama mozete da uradite u agenciji BG 011 koja tokom radnog vremena stoji na raspolaganju svim svojim klijentima.