Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Audi rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Audi rent a car

Rent a car agencije iz Beograda, Novog Sada i ostalih gradova u Srbiji imaju u ponudi vozila marke Audi koja mogu s lakoćom da zadovolje potrebe različitih vozača i putnika. Ukoliko se opredelite za iznajmljivanje vozila kao privremeni vid transporta, detaljno se obavestite u agenciji o uključenom kasko osiguranju i svim ostalim mogućim ograničanjima i pogodnostima.

Audi A1 rent a car 

Audi A1 je model automobila koji pripada srednjoj klasi. Poseduje klima uređaj i petobrzinski ili šestobrzinski manuelni menjač. Ima petora ili troja vrata i sa lakoćom može da preveze petoro putnika. Dobro se pokazuje i u gradskoj vožnji i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja za Audi A1 iznosi od 48 do 62 evra po danu, uz neograničenu kilometražu.

Audi A4 rent a car

Audi A4 je model visoke klase automobila. Važi za elegantan i udoban automobil koji se može sasvim dobro snaći na gradskim ulicama i vangradskim putevima. Karakterišu ga petora vrata, klima i manuelni petobrzinski menjač. Dovoljno je udoban i prostran da primi petoro putnika. Iznajmljivanje automobila Audi A4 staje oko 60 evra za jedan dan.

Audi A6 rent a car

Audi A6 je vozilo luksuzne klase automobila. Odlikuju ga petora vrata, klima uređaj i manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač, kao i visoka elegancija i udobnost. Sasvim je komforan za petoro putnika. Kod nekih rent a car agencija moguće je opredeliti se za opciju uslužnog vozača. Cena iznajmljivanja za Audi A6 kreće se od 80 do 180 evra po danu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Danas u Beogradu, kao jednoj kulturnoj i turistickoj prestonici mozete iznajmiti razlicite luksuzne automobile, kao sto je primera radi Audi i pri tome u potpunosti uzivati u svom odmoru i komforu.
Milen Jovanovic
Smatram da su cene za Audi rent a car u Beogradu u danasnje vreme postale zaista i vise nego bezobrazno skupe. Pri tome, sve drugo je po meni od daleko manjeg znacaja.
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, nije on ni malo naivan.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, tesko da od ovog rent a cara moze da postoji nesto bolje.
Lea Stankovic
Ukoliko imate dovoljno novca, onda u svakom slucaju Audi i nije bas neki veliki problem.
Mihajlo Nastasovic
Sto se audi vozila tice, sigurno se pre ili kasnije necete nikako pokajati. To je ipak jedna surova realnost po meni.
Simona Vucinic
Po mnogo cemu je audi zaista jedno i vise nego dobro resenje. Pre ili kasnije cete moci to i sami da vidite.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovih vozila tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno.
Marta Dencevic
Sto se tice ove vrste vozila, kvalitet je naravno veoma bitan. Mada, kada govorimo o iznajmljivanju, podjednako su bitni estetika i ukupni utisak.
Janko Zivanovic
pre svega, auto iznajmljuje onaj koji za njega ima dovoljno novca a ne covek koji ima neka prosecan primanja.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju rent a cara, nikada Audi nije mogao d bude neko narocito dobro vozilo. To jednostavno kao takvo nikada nije moglo da funkcionise.
Petar Jankovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se audi bas onako kvalitetno vozi. Ako se na kraju za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati
Nikolina Pantelic
Nije ovo bas auto koji je za svaciji dzep po pitanju iznajmljivanja. Ipak on mora bas onako dobro da se plati.
Ivan Stojanovic
Nije ovo ipak auto za svakoga, odnosno za svaciji dzep. Ipak dok se vozite treba da sipate i gorivo.
Jana Stankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje resenje da po pitanju Audi rent a car - a, posetite agenciju MMS posto je ona poznata po veoma pouzdanim automobilima.
Biljana Brankovic
Po pitanju rent a car Audi vozila, ubedljivo jedne od najboljih cena ima Budget.
Marko Petrovic
Nema sta, audi je poprilicno luksuzan automobil za iznajmljivanje. Zbog toga, je potrebno da imate poprilicno dubok dzep.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da iznajmite Audi onda u svakom slucaju to nije losa ideja. Audi izgleda onako poprilicno luksuzno i zbog toga mi se nekako cini da moze da ostavi poprilino dobar utisak.
Petar Jankulovski
Danas u Beogradu, kao jednoj kulturnoj i turistickoj prestonici mozete iznajmiti razlicite luksuzne automobile, kao sto je primera radi Audi i pri tome u potpunosti uzivati u svom odmoru i komforu.