Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Toyota rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Toyota rent a car

Brojne rent a car agencije trude se izađu u susret vozačima i njihovim potrebama nudeći izbor  sačinjen od probranih automobila različitih klasa, namena i performansi. Agencije iz Beograda i Novog Sada u svojoj ponudi imaju i vozila za ljubitelje japanske marke Toyota. Kasko osiguranje ulazi u cenu iznajmljivanja svakog vozila, a oko uslova iznajmljivanja i svih ostalih pogodnosti i detalja potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom. Ukoliko želite da iznajmljenim vozilom putujete u inostranstvo, o toj mogućnosti se takođe morate neposredno dogovoriti sa izabranom agencijom.

Toyota Land Cruiser rent a car 

Toyota Land Cruiser je terenski automobil koji se kategoriše kao predstavnik SUV klase. Poseduje petora vrata i pet sedišta. Idealan je za vožnju van grada i po terenima koji su nesavladivi za gradske automobile. Odlikuju ga izuzetna stabilnost i udobnost. Cena iznajmljivanja Toyota Land Cruiser automobila iznosi oko 140 evra za jedan dan.

Toyota Yaris rent a car

Toyota Yaris je mali i skladan automobil, savršen za gradsku vožnju. Pripada niskoj klasi automobila. Karakterišu ga petora vrata, pet sedišta i klima uređaj. Dovoljno je prostran da u njega stane petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač. Za iznajmljivanje Toyote Yaris  potrebno je izdvojiti 39 evra za dan.

Toyota Auris rent a car

Toyota Auris je pripadnik srednje klase automobila. Ovaj model je pogodan za porodičnu gradsku ili međugradsku vožnju. Odlikuju ga šestobrzinski manuelni menjač, petora vrata, mogućnost da primi petoro putnika i klima uređaj. Cena iznajmljivanja Toyote Auris staje 60 evra na dan, za period od 4 do 7 dana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Po mom licnom misljenju, Toyote su poprilicno zahvalna vozila za voznju. Ukoliko se odlucite da iznajmite Toyotu u Beogradu sigurno se necete pokajati posto su to uglavnom mala vozila sa kojima je lako upravljati i lako se parkirati u jednom velikom gradu kao sto je Beograd.
Marina Zivkovic
Stvar je u tome da Toyota vozila jesu odlicna vozila po pitanju rent a car vozila. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Nekada je popravka Toyote bila veoma teska u Beogradu, odnosno za svaki pa i za najmanji kvar, morali ste da idete u neki ovlasceni servis. To je svakako imalo svoje rpednosti ali i mane posto je moralo debelo da kosta.
Jovana Milinkovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda su to svako Toyotina vozila.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, ovo nije ni malo povoljno vozilo da se iznajmi. Zbog toga ga mnogi izbegavaju.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih vozila ipak moze da postoji nesto bolje.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su Toyotina vozila, zaista i vise nego ubedljiva vozila. Ukoliko se bas za njih odlucite, sigurno se necete pokajati.
Simona Vucinic
Po pitanju ovih vozila ne postoji nista bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, kod ovih vozila kvalitet treba uvek da bude na prvom mestu i nista vise od toga.
Marta Dencevic
Sto se Toyota vozila tice, naravno da je kvaltiet i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno.
Janko Zivanovic
pre svega smatram da j sto se tice ovog vozila veoma bitno da se na vreme odlucite za kvaltiet. Sve drugo onda nije bas toliko vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, za mnoge je Toyota idealno resenje. Ako se bas za njeg aodlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se po pitanju ovih vozila opredelite samo za kvalitet. Na kraju je to jedino bitno.
Nikolina Pantelic
Meni se tojotice kao mali gradski autoci bas onako ozbiljno svidjaju. Bas nekako idu uz moju licnost.
Ivan Stojanovic
Licno, po pitanju rent a car - a, nikada ne bih bezao od Toyote.
Jana Stankovic
Po pravilu, Toyotina vozila po veoma povoljim cenama mogu da se iznajme na mestu koje se zove Ade. To je zapravo mesot u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetna Toyota vozila mozete da nabavite u agenciji AR. Tu pre svega mislim na iznajmljivanje.
Marko Petrovic
Toyota je definitivnoj edan od boljih autobila za Beograd i kada pricamo o uskim ulicama i problemu sa parkiranjem.
Dusan Markovic
Po mom licnom misljenju, Toyote su poprilicno zahvalna vozila za voznju. Ukoliko se odlucite da iznajmite Toyotu u Beogradu sigurno se necete pokajati posto su to uglavnom mala vozila sa kojima je lako upravljati i lako se parkirati u jednom velikom gradu kao sto je Beograd.
Petar Jankulovski
Skoro su mi pre odredjenog vremena bili u poseti prijatelji iz inostranstva. Odlucili su se da iznajme Toyota vozilo u agenciji BG 011 i to po veoma pristupacnoj ceni od 35 eura po danu.