Chery rent a car

Povremeno iznajmljivanje vozila u različitim prilikama je sve popularnije među vozačima na našim ulicama. Zahvaljujući rent a car agencijama, vozači mogu po pristupačnim cenama iznajmiti vozila marke Chery. Kako se sva vozila za iznajmljivanje razlikuju i rent a car agencije samostalno prilagođavaju pojedine uslove, povoljnosti i ograničenja, pri izboru automobila treba se pažljivo raspitati o svim detaljima poput kaska, ograničenja kilometraže i dostupnosti dodatne opreme.

Chery Ego rent a car 

Chery Ego je mali gradski automobil. Karakterišu ga klima uređaj i petobrzinski manuelni menjač. Ima petora vrata i bez problema prevozi petoro putnika. Najbolje se pokazuje u vožnji po gradskim ulicama. U cenu iznajmljivanja modela Chery Ego uključeno je kasko osiguranje, a ona iznosi oko 26 evra po danu, uz neograničenu kilometražu.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Marina Dakic

Ukoliko vam je poreban Chery rent a car onda svakako treba da se obratite nekoj profesionalnoj agenciji. Takvih danas ima puno u Beogradu a i sigurno se jedan takva nalazi u vasoj neposrednoj blizini.

14.09.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju Chery je postao u poslednjih nekoliko godina medju Srbima poprilicno trazen automobil. Medjutim, nekako se pogodilo to da i nije bas toliko popularan za iznajmljivanje kao sto bi mozda trebao da bude.

19.05.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, nije ovo rent a car koji treba i mora da se posebno plati.

08.05.2017
Lea Stankovic

Po pitanju ovog rent a cara pre ili kasnije cete sigurno moci da dodjete do kvaliteta.

23.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Nije on bas toliko skup kao sto mozda pojedini ljudi kazu.

10.04.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je ovaj rent a cara i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

23.03.2017
Todor Markovic

Po meni je Chery zaista i vise nego dobro resenje. Sve drugo je samo cisto bacanje para.

10.03.2017
Marta Dencevic

Ja licno i nemam neke posebno velike potrebe za ovom vrstom rent a car-a ali kada bih morao da ga iznajmim od ovog auto sigurno ne bih bezao.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsat vozila. Ukoliko se za njega odlcuite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Najvaznije od svega je to da od pocetka tacno znate sta vam je ciniti. Pre svega, niko ne iznajmljuje ovo vozilo zato sto ga licno voli vec zbog toga sto mu je na neki nacin lepo i podseca ga na Ameriku.

19.01.2017
Petar Jankovic

Nije bas realno ocekivati da ovaj tip vozila moze da se iznaji za neke male pare.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Nije ni malo jednostavno da po ovom pitanju bas pronadjete neki kvalitat. Ako se za tako nesto budete odlucili sigurno se necete pokajati.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Zanimljivo zvuci skracenica za ovo vozilo - kao neka visnja. Mada, nesot mi se cini da su cene poprilicno jake. Po meni je to i normalno. Nikada rent a car nije bio za svaciji dzep.

28.11.2016
Jana Stankovic

Mislim da po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da posetite agenciju Alex S i da se bas u toj agenciji, licno uverite u kvalitet.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju Chery vozila, ubedljivo je najbolje resenje da posetite mestokoje se zove Budget u koje je najbolje da se uverite i licno.

19.09.2016
Marko Petrovic

Licno ne bih znao sta da tacno kazem po ovom pitanju. Smatram da je opet najbolje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.

16.08.2016
Dusan Markovic

Po pitanju ove marke vozila, u svakom slucaju je najbolje resenje za vas da posetite neki provereni rent a car kao sto je primera radi Rent a Car stars. To je rent a car u okji mozete imati puno poverenje i koji slobodno mozete posetiti tokom radnog vremena.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Ukoliko vam je poreban Chery rent a car onda svakako treba da se obratite nekoj profesionalnoj agenciji. Takvih danas ima puno u Beogradu a i sigurno se jedan takva nalazi u vasoj neposrednoj blizini.