Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Volkswagen rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Volkswagen rent a car

Iznajmljivanje vozila postaje sve popularniji i jednostavniji izbor transporta. U rent a car agencijama u ponudi su različiti modeli Volkswagen automobila koji odgovaraju na potrebe svih korisnika. Pri iznajmljivanju svih vozila podrazumevano je Kasko osiguranje, dok je oko svih ostalih pojedinosti najbolje raspitati se i dogovoriti direktno u agenciji. Posebne pogodnosti mogu se ogledati u dodatnom vozaču, dok ograničenja mogu biti vezana za maksimalnu dnevnu ili ukupnu pređenu kilometražu.

VW Polo rent a car 

U zavisnosti od modela, Polo se može odrediti kao vozilo niske ili srednje klase. Ovaj model proizvođača Volkswagen karakterišu petora vrata, klima, manuelni menjač sa pet ili šest brzina i stabilnost i pouzdanost. Vozilo može da primi petoro putnika. Ima klimu i manuelni menjač. Kod najjeftinijih rent a car agencija cena iznosi 28 evra po danu, a kreće se do 35 evra.

Volkswagen UP rent a car

Volkswagen UP određen je kao model gradske klase. Uprkos tome, ovaj model automobila je dovoljno prostran, te u njega bez problema staje petoro putnika. Vozilo ima klimu i najčešće manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja počinje od 23 do 33 evra po danu.

Volkswagen Golf rent a car

Volkswagen Golf poznat je kao mali porodični auto i najčešće se svrstava u srednju klasu automobila. Odgovara korisnicima za gradsku vožnju ili za međugradska putovanja. U vozilo staje petoro putnika. VW Golf odlikuju i bilo manuleni ili automatski menjač, klima i petora vrata. Cena iznajmljivanja za Volkswagen Golf iznosi od 35 do 70 evra dnevno.

Volkswagen Touran rent a car

Volkswagen Touran spada u kategoriju minivan vozila. Touran je pogodan za prevoz manjih grupa ljudi ili jedne velike porodice budući da poseduje sedam sedišta. Vozilo ima klimu i najčešće manuleni petobrzinski menjač. Za iznajmljivanje ovog vozila potrebno je od 40 do 90 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Milica Markovic
Ovo su vec luksuzni tipovi automobila za koje je potrebno izdvojiti vec poprilicnu sumu novca ukoliko zelite da ih iznajmite. Cene se krecu od agencije do agencije razlicito, od nekih 40 pa do 80 eura po danu.
15.09.2017
Milen Jovanovic
Ako su neka vozila trazena u Beogradu ali i dalje u Srbiji, onda su to svakako VW vozila. Stvar je u tome da po pitanju rent a car vozila, ove podele su veoma malo znacajne. zapravo se u tom slucaju gledaju potpuno drugacije stvari.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Ukoliko o ovim vozilima pricamo, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari koliko mi se samo cini, nisu sigurno ni malo toliko beznacajne.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Sto se njega licno tice, sve drugo je samo cisto gubljenje vremana i nista vise sem toga.
23.04.2017
Lea Stankovic
Kada samo gledam kolicinu novca, skupa su po meni ovo vozila u svakom slucaju.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni, ako nesto valja u celoj prici, onda je to upravo ova vrsta automobila. Mene licno tu nista ne moze da zacudi.
23.03.2017
Simona Vucinic
Po pitanju ovih vozila po meni ne postoji nista bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
10.03.2017
Todor Markovic
Nema sta, ovo jesu bas onako dobra i kvalitetna vozila ali je sa njim veliki problem u tome sto nisu bas povoljna i jeftina za opdrzavanje. Takodje, ako pricamo o njihovom rentiranju ni tu se nisu bas proslavila.
06.03.2017
Marta Dencevic
zaista ne razumem zbog cega bi neko iznajmio bas ovo vozilo.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Nije ovo auto za svakoga, pogotovo ne kada govorio o iznajmljivanju. Ipak je ovo automobil koji zahteva jednu posebnu paznju.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, postoji veoma veliki broj modela ove vrste vozila koji se inace mogu iznajmiti po veoma povoljnim cenama.
19.01.2017
Petar Jankovic
Ipak ovo nije auto za svaciji dzep koliko mi se samo cini.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, ovo definitivno nije automobil koji je za svaciji dzep.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da po pitanju ovog vozila slobodno mozete da ga izaberete za rentiranje, posebno ako znate da mogu bas onako ozbiljno da budu pouzdana.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pravilu, po pitanju Volkswagen vozila, jedno od najboljih resenje je da posetite mesto koje se zove BG011.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Nema sta, nemac je nemac. Slobodno zbog toga treba da posetite Budget i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
19.09.2016
Marko Petrovic
VW je idealan i pouzdan auto za duza putovanja. veoma su brzi i u krajnjem slucaju mogu dosta da predju a da opet ostanu u ispravnom stanju.
17.08.2016
Dusan Markovic
Naravno, postoje odredjena mesta koja su nesto skuplja a neka nesto jeftinija po pitanju iznajmljivanja automobila. Cene se kao sto nam je poznato krecu od 40-80 eura. Najbolje je u svakom slucaju da neku agenciju posetite sami i slobodno pitate sve sta vas zanima.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Ovo su vec luksuzni tipovi automobila za koje je potrebno izdvojiti vec poprilicnu sumu novca ukoliko zelite da ih iznajmite. Cene se krecu od agencije do agencije razlicito, od nekih 40 pa do 80 eura po danu.