Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Volvo rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Volvo rent a car

Beogradske i novosadske rent a car agencije nude široku ponudu automobila različitih klasa i performansi kako bi zadovoljile sve potrebe privatnih ili poslovnih putovanja svojih korisnika. Vozači mogu povoljno iznajmiti visokokvalitetna vozila marke Volvo. Bilo da se odlučite da automobil preuzmete na aerodromu, ili vam je potrebno nešto od dodatne opreme kao što su dečje sedište ili navigacija, o tim, kao i o svim ostalim uslovima i pogodnostima, dogovorite se direktno sa agencijom i uživajte u vožnji.

Volvo S40 rent a car 

Volvo S40 je model automobila koji pripada srednjoj klasi. Opremljen je klima uređajem i petobrzinskim manuelnim menjač. Ima petora vrata i prevozi petoro putnika. Podogan je za gradsku i izvangradsku vožnju. Iznajmljivanja automobila Volvo S40 Seat Ibiza iznosi oko 25 evra po danu, uz uključeno kasko osiguranje.

Volvo S80 rent a car

Volvo S80 je model luksuzne klase automobila. Važi za izuzetno udobno i pouzdano vozilo. Poseduje petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Sasvim je komforan i prostran za prevoz petoro putnika. Uz uključeno kasko osiguranje, iznajmljivanje modela Volvo S80 staje oko 120 evra za jedan dan.

Volvo V60 rent a car

Volvo V60 je vozilo srednje klase. Opremljen je petorim vratima, klima uređajem i automatskim menjačem. Pogodan je za prevoz petoro putnika. Jednako dobro reaguje u vožnji po gradu i na putu van grada. Cena iznajmljivanja za Volvo V60 iznosi oko 50 evra po danu.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Jovana Lukic
Volvo je inace vozilo koje se ne moze bas toliko cesto sresti na nasim putevima. Ukoliko se odlucite da ga iznajmite, moracete debelo da se pomucite da pronadjete adekvatnu rent a car agenciju.
15.09.2017
Marina Zivkovic
Volvo su odlicna vozila. Problem je u tome, ako se to uopste i moze nazvati problem u tome sto su Volvo vozila kao rent a car veoma skupa za odrzavanje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
19.05.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, Volvo sigurno ima neke svoje velike prednosti i mane. Nista drugo po meni nije tu bas toliko cudno.
08.05.2017
Jovana Milinkovic
Koliko samo mogu da vidim, Volvo su odlicna vozila i bez njih se u svakom slucaju ne moze.
23.04.2017
Filip Milutinovic
Po mnogo cemu je ovo zaista jedno i vise nego ozbiljno vozilo.
10.04.2017
Lea Stankovic
Po meni, tesko da od ovih vozila ipak mozete da pronadjete nesto bolje.
23.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu je ovo i vise nego idealno resenje.
10.03.2017
Simona Vucinic
Nema sta, ovo jesu odlicni automobili ali su bas zbog toga i vise nego zahtevni po pitanju odrzavanja.
10.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo i vis enego odlicna vozila. Ukoliko se bas za njih odlucite pre ili kasnije sigurno ne biste trebali da se pokajete.
06.03.2017
Marta Dencevic
Sto se Vlvo vozila tice, kvlitet je veoma vatzan sve drugo je manje bitno.
15.02.2017
Janko Zivanovic
pre svega smatram da je sto se tice Volvo vozila kvaltiet eoma vazan. pri tome nije samo stvar u kvaltietu vec i u tome da sve to treba dobro da vas posluzi.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Nikada ne bih iznajmio Volvo posto mi se ovaj tip vozila ni u kom slucaju ne svidja.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju ovog tipa vozila je ubedljivo nanjbolje das e opredelite za kvalitet. To je ipak jedino nesto normalno.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako imate dovoljno novca, onda takvo jedno vozilo svakako treba da iznajmite.
14.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako pricamo o Volvo vozilima, samo treba da znate da ih ja smatram bas onako pouzdanim tako da zapravo nikada ne bih bezao od njih.
28.11.2016
Jana Stankovic
Realno, po pitanju Volvo vozila, samo treba da posetite mesto koje se zove Alonso. To je mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju iznajmljivanja Volvo vozila, ubedljivo je najbolje resenje da posetite agenciju Budget u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
19.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da iznajmite Volvo, to je svakako najbolje resenje ukoliko planirate neko duze putovanje sa njim. U tom slucaju bi najbolje bilo da iznajmite Volvo karavan.
17.08.2016
Dusan Markovic
Nesto sam bas pre odredjenog vremena gledao ponudu vozila za iznajmljivanje. Zapalo mi je za oko da ne postoji neka mnogo velika ponuda volvo vozila u Beogradu.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Volvo je inace vozilo koje se ne moze bas toliko cesto sresti na nasim putevima. Ukoliko se odlucite da ga iznajmite, moracete debelo da se pomucite da pronadjete adekvatnu rent a car agenciju.