Dodaj firmu

Snimanje zuba Roorto 3D Digital

Bulevar oslobođenja 63a
Vračar, Beograd

Snimanje zuba Stomatološki centar Jovšić

Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. ..
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 53v, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Snimanje zuba White Clinic Belgrade

Specijalistička stomatološka ordinacija za oralnu hirurgiju u Beogradu, nudi kompletne stomatološke usluge na jednom mestu
Pročitaj više

Dečanska 12, IIsprat
Stari grad, Beograd

Jovanović Dental Stomatološka ordinacija snimanje zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za hirurške intervencije i druge stomatološke usluge.
Pročitaj više

11. krajiške divizije 39/4
Rakovica, Beograd

Dental Innovation stomatološka ordinacija snimanje zuba

Stomatološka ordinacija u Beogradu specijalizovana za digitalnu protetiku i usluge Invisalign i CAD/Cam krunice i druge usluge
Pročitaj više

Neznanog Junaka 37
Savski venac, Beograd

Bella concept stomatološka ordinacija snimanje zuba

Nova i savremena stomatološka ordinacija koja nudi sve vsrte stomatoloških usluga, od preventivne, konzervativne, estetske stomatologije i stomatologije za celu porodicu na Zvezdari.
Pročitaj više

Gospodara Vucica 140
Voždovac, Beograd

Dental Aesthetica snimanje zuba

Stomatološka ordinacija na Voždovcu, nudi usluge fiksne protetike, kreiranja Hollywood Smile osmeha, beljenje zuba i druge usluge koje će vam pomoći da stignete do lepšeg osmeha.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 144
Voždovac, Beograd

Winner Smile stomatološka ordinacija snimanje zuba

Stomatološka ordinacija Winner Smile Beograd pruža vodeće stomatološke usluge i tretmane, s posebnim fokusom na protetske radove i sve popularniju estetsku stomatologiju. Nudimo i anti-aging tretmane poput botoxa i mezoterapije, pod stručnim nadzorom lekara specijalista
Pročitaj više

Strumička 7, stan 2
Vračar, Beograd

Dental & Aesthetic Center M Family

Novootvorena stomatološka ordinacija nalazi se na Novom Beogradu. Pretežno se bavi estetskom stomatologijom, ugradnjom implantata, postavljenjem keramičkih krunica ali i svim drugim granama stomatologije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22z, I sprat stan 3
Novi Beograd, Beograd

Snimanje zuba Philia Dental

Stomatološka ordinacija nalazi se na Voždovcu. Pružaju kompletne usluge iz domena protetike, terapije karijesa, endodoncije i drugih oblasti.
Pročitaj više

Generala Rašića 3, lokal Р5
Voždovac, Beograd

Snimanje zuba Dr Jovana Dedović

Opšta stomatološka ordinacija na Novom Beogradu, pruža Vam najsavremenije usluge iz oblasti stomatologije. Kod nas možete zakazati sve usluge iz domena parodontologije, implantologije, protetike, dečje stomatologije, oralne hirurgije, estetske stomatologije.
Pročitaj više

Uroša Martinovića 18, A blok
Novi Beograd, Beograd

Snimanje zuba Barjaktarević stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija specijalizovana za digitalnu stomatologiju i estetsku stomatologiju, ali i sve druge stomatološke usluge u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 32
Vračar, Beograd

Snimanje zuba Bludent

Bludent stomatološka ordinacija nalazi se u naselju Leštane. Jedina je u Srbiji koja je posvećena dečijoj stomatologiji, sa posebno uređenim prostorom za decu i dečijoj ordinaciji
Pročitaj više

Smederevski put 6b, Leštane
Grocka, Beograd

Snimanje zuba Nadaždin stomatološka ordinacija

Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin” nalazi se u naselju Medaković 3. Pacijentima je na usluzi mladi ali profesionalni tim koji pruža sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, estetske stomatologije i drugo.
Pročitaj više

Jovana Berića 6
Zvezdara, Beograd

3Dent Beograd

Ustanička 170V
Voždovac, Beograd

Snimanje zuba Duka Dent orto centar

Bulevar Zorana Djindjica 106/5
Novi Beograd, Beograd

Jelena Dental Centar

Stomatološka ordinacija Jelena Dental Centar već punih 7 godina radi u službi savršeno blistavog osmeha svih članova porodice. U prijatnom ambijentu ordinacije u Borči dostupne su usluge iz svih oblasti stomatologije, od strane vrhunskih stručnjaka i po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Valjevskog odreda 106/7, II sprat
Borča, Beograd

Snimanje zuba Dr Maja Cvetković

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija, najkvalitetniji materijali, iskustvo i ljubaznost stomatologa. Da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. Besplatan pregled
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 41ž
Zvezdara, Beograd

Snimanje zuba MC

Mirijevski bulevar 41ž
Palilula, Beograd

Dream dent stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija Dream Dent pruža najsavremenije tretmane iz svih oblasti stomatologije, a poseban naglasak u našem radu stavljamo na oblast implant-protetike i implantologije. Posedujemo i sopstvenu zubotehničku laboratoriju koja je opremljena po najvišim standardima.
Pročitaj više

Braće Kovač 38
Voždovac, Beograd

Naš stomatolog bez snimka zuba, često ne može da vidi sve što mu je potrebno da bi primenio određenu intervenciju i terapiju. Zbog toga je neophodno snimiti jedan, ili čak sve zube. 

Postoji više vrsta snimanja zuba. 

Spomenućemo digitalno radiografisanje, što je zapravo pojedinačno snimanje zuba uz pomoć senzora, i pri tome se dobija digitalna slika na CD-u ili se pošalje putem e-maila.

TM zglob, ponekad je vašem stomatologu potrebno da vidi digitalni snimak viličnog zgloba, radi precizne dijagnostike.

Radiografisanje zuba, zapravo je pojedinačno snimanje zuba na filmu 3 x 4 cm. 

Paranazalne šupljine, to je u stvari digitalno snimanje sinusa, pri čemu se mogu videti sve zapaljenske promene na njima.

2D ortopan, ili digitalni ortopan, zapravo je panoramski snimak vaše vilice. Takođe se koristi kada je vašem stomatologu potrebno da bi uspostavio preciznu dijagnozu.

I deca dođu u situaciju da se mora uraditi snimanje zuba ili vilice, u ovim slučajevima se koristi smanjena doza kao i kraće vreme izlaganja.

3D snimanje zuba

Digitalno snimanje je zapravo najpreciznije snimanje zuba a izloženi ste najmanjem zračenju. Ovakvi snimci se najčešće koriste u implantološkoj dijagnostici, kao i uopšte u stomatologiji. Pošto je sigurnost pacijenta uvek prioritet, ovakva snimanja obavlja iskusno medicinsko osoblje.

Snimci se mogu preuzeti svega nekoliko minuta po snimanju, naravno, u zavisnosti od vrste snimanja. 

Cene snimanja zuba

Dentalni radiogram – 300 do 360 dinara

Dečiji ortopan – od 1000 do 1200 dinara

TM zglob – od 1000 din do 15 evra

Digitalni ortopan – od 1000 do 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za detaljne informacije za snimanje zuba, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane