Izaberite SNIMANJE ZUBA koje nude izabrane stomatoloske ordinacije

Izaberite neku od stomatoloških ordinacija gde mozete raditi usugu SNIMANjE ZUBA

Stomatoloski centar Jovsic

Pilota Mihaila Petrovica 53v, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. ..
Pročitaj više

Snimanje zuba Bludent

Smederevski put 6b, Leštane
Grocka, Beograd

Bludent stomatološka ordinacija nalazi se u naselju Leštane. Jedina je u Srbiji koja je posvećena dečijoj stomatologiji, sa posebno uređenim prostorom za decu i dečijoj ordinaciji
Pročitaj više

Černy Stomatološka ordinacija

Miloja Đaka 32b, (stan 9), Dedinje
Savski venac, Beograd

Stomatološka ordinacija Černy nalazi se na Dedinju. Pruža profesionalne stomatološke usluge sa akcentom na bezbolnu stomatologiju, implante, beljenje zuba.
Pročitaj više

Nadaždin stomatološka ordinacija

Jovana Berića 6
Zvezdara, Beograd

Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin” nalazi se u naselju Medaković 3. Pacijentima je na usluzi mladi ali profesionalni tim koji pruža sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, estetske stomatologije i drugo.
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu SNIMANjE ZUBA

Ortopan (rendgenski snimak cele vilice) po SUPER CENI!
1400 1000
Ortopan (rendgenski snimak cele vilice) po SUPER CENI! AKCIJA ističe za 14d 4h 58m 25s Pročitaj više
Ortopan (rendgenski snimak cele vilice) po SUPER CENI!
1400 1000
Ortopan (rendgenski snimak cele vilice) po SUPER CENI! AKCIJA ističe za 14d 4h 54m 2s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+2)

3Dent Beograd

Ustanička 170V
Voždovac, Beograd

3Dent nalazi se na Voždovcu u T.C Interex. Bavi se uslugom digitalnog snimanja zuba, 3D snimkom, izradom ortopana, kao i izradom dentalnog radiograma.

Idental Stomatološka Ordinacija

Gavrila Principa 21, 2. sprat, stan 10
Savski venac, Beograd

U prijatnom i modernom ambijentu, stomatološka ordinacija Idental Vam nudi sve stomatološke usluge na jednom mestu - endodonciju , protetiku, estetsku stomatologiju, paradontologiju, dečiju i preventivnu stomatologiju Posetite nas i uverite se u kvalitet naših pruženih usluga.

Balkan Medic Radiologija

Rige od Fere 22
Stari grad, Beograd

U samom centru grada, na uglu ulica Rige od Fere i Strahinjića Bana, nalazi se Balkan Medic dijagnostički centar – centar dobrog zdravlja. Na odeljenju radiologije snimamo pacijente po zahtevu i po uputu drugih lekara različitih specijalnosti. Nudimo širok izbor ultrazvučnih pregleda po pristupačnim cenama i ultrazvučne pakete po specijalnim cenama.

Jelena Dental Centar

Valjevskog odreda 106/7, II sprat
Borča, Beograd

Stomatološka ordinacija Jelena Dental Centar već punih 7 godina radi u službi savršeno blistavog osmeha svih članova porodice. U prijatnom ambijentu ordinacije u Borči dostupne su usluge iz svih oblasti stomatologije, od strane vrhunskih stručnjaka i po pristupačnim cenama.

Digitalni ortopan i snimanje zuba MC

Mirijevski bulevar 41ž
Palilula, Beograd

Ukoliko imate potrebu da snimite Vaše zube, uradite to brzo i kvalitetno u kabinetu digitalni ortopan MC u Beogradu. Za snimanje zuba koristimo digitalnu opremu najnovije generacije, što garantuje vrhunski kvalitet snimka i minimalnu dozu zračenja za pacijenta

Dream dent stomatološka ordinacija

Braće Kovač 38
Voždovac, Beograd

Stomatološka ordinacija Dream Dent pruža najsavremenije tretmane iz svih oblasti stomatologije, a poseban naglasak u našem radu stavljamo na oblast implant-protetike i implantologije. Posedujemo i sopstvenu zubotehničku laboratoriju koja je opremljena po najvišim standardima.

Dedentika stomatološka ordinacija

Ratka Mitrovića 75d
Čukarica, Beograd

Ukoliko Vam je potreban pouzdan i kvalitetan stomatolog, ordinacija Dedentika je prava adresa za Vas. Sa ciljem da bezbolno i efikasno rešimo sve Vaše probleme sa zubima, u našem radu koristimo najsavremeniju opremu i materijale. Takođe, vršimo digitalno snimanje zuba

Stomatološka ordinacija My Dent

Bulevar Zorana Đinđića 56
Novi Beograd, Beograd

Smeštena u centru Novog Beograda, stomatološka ordinacija MY DENT nudi Vam sve vrste usluga, uz upotrebu savremene tehnologije i materijala. Takođe, posedujemo rendgen aparat što nam omogućava da zadovoljimo potrebe svakog pacijenta na licu mesta.

Radiologija dr Ognjen Stankov

Put za Ovču 21
Borča, Beograd

Savremeno opremljeni rendgen kabinet “Dr Ognjen Stankov” nalazi se u Borči i pruža najmodernije usluge snimanja zuba

Dr Maja Cvetković stomatološka ordinacija, Beograd, Karaburma

Mirijevski bulevar 41ž
Zvezdara, Beograd

Savremeno opremljena stomatološka ordinacija, najkvalitetniji materijali, iskustvo i ljubaznost stomatologa. Da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi. Besplatan pregled

Snimanje zuba Roorto 3D Digital

Bulevar oslobođenja 63a
Vračar, Beograd

Pružamo sve usluge snimanja zuba: digitalni ortopan, 3D snimanje zuba (CT/skener obe vilice), pojedinačni snimak zuba, snimak sinusa, snimak trećeg krajnika

Duka Dent orto centar

Bulevar Zorana Djindjica 106/5
Novi Beograd, Beograd

Duka Dent Orto Centar nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši snimanje zuba, rendgen glave, šake, sinusa

Dental concept plus stomatološka ordinacija

Poručnika Spasića i Mašare 2
Čukarica, Beograd

Dental Concept Plus stomatološka ordinacija nalazi se na Čukarici. Izdvaja se po profesionalnom pristupu i velikom broju stomatoloških usluga iz oblasti estetike i protetike.

Dental Milošević

Dušana Vukasovića 61, lokal 1
Novi Beograd, Beograd

Ordinacija Dental Milošević nudi kompletne usluge po najvišim standardima privatne stomatološke prakse. Prijatan ambijent na Novom Beogradu, ljubazno osoblje, razumevanje i posvećenost učiniće da se osećate opušteno, bez straha i nelagodnosti.

Stomatoloska ordinacija Vladimir Milosavljevic

Dragoslava Srejovica (Partizanski put) 44, stan 2, Karaburma
Palilula, Beograd

Stomatološka ordinacija okuplja tim iskusnih strucnjaka svih specijalnosti na celu sa dr.Vladimirom Milosavljevicem. Najnovije metode lecenja, pracenje trendova savremene stomatološke prakse, korišcenje najkvalitetnijih materijala uz pristupacne cene garant su uspeha stomatološke ordinacije “Milosavljevic”

Belville Orto Centar

Jurija Gagarina 14n, lok 2 (objekat Đurđevak)
Novi Beograd, Beograd

Belville Orto Centar raspolaže najsavremenijim uređajem visoke tehnologije za snimanje vilice, sinusa, TM zglobova kao i pojedinačno snimanje zuba. 30 programa snimanja, 50% manje zračenje..

Naš stomatolog bez snimka zuba, često ne može da vidi sve što mu je potrebno da bi primenio određenu intervenciju i terapiju. Zbog toga je neophodno snimiti jedan, ili čak sve zube. 

Postoji više vrsta snimanja zuba. 

Spomenućemo digitalno radiografisanje, što je zapravo pojedinačno snimanje zuba uz pomoć senzora, i pri tome se dobija digitalna slika na CD-u ili se pošalje putem e-maila.

TM zglob, ponekad je vašem stomatologu potrebno da vidi digitalni snimak viličnog zgloba, radi precizne dijagnostike.

Radiografisanje zuba, zapravo je pojedinačno snimanje zuba na filmu 3 x 4 cm. 

Paranazalne šupljine, to je u stvari digitalno snimanje sinusa, pri čemu se mogu videti sve zapaljenske promene na njima.

2D ortopan, ili digitalni ortopan, zapravo je panoramski snimak vaše vilice. Takođe se koristi kada je vašem stomatologu potrebno da bi uspostavio preciznu dijagnozu.

I deca dođu u situaciju da se mora uraditi snimanje zuba ili vilice, u ovim slučajevima se koristi smanjena doza kao i kraće vreme izlaganja.

3D snimanje zuba

Digitalno snimanje je zapravo najpreciznije snimanje zuba a izloženi ste najmanjem zračenju. Ovakvi snimci se najčešće koriste u implantološkoj dijagnostici, kao i uopšte u stomatologiji. Pošto je sigurnost pacijenta uvek prioritet, ovakva snimanja obavlja iskusno medicinsko osoblje.

Snimci se mogu preuzeti svega nekoliko minuta po snimanju, naravno, u zavisnosti od vrste snimanja. 

Cene snimanja zuba

Dentalni radiogram – 300 do 360 dinara

Dečiji ortopan – od 1000 do 1200 dinara

TM zglob – od 1000 din do 15 evra

Digitalni ortopan – od 1000 do 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za detaljne informacije za snimanje zuba, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.