Dodaj firmu

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Servis pegli AMG Servis malih kucnih aparata

Servis usisivača AMG nalazi se na Zvezdari. Bavi se popravkom usisivača, malih kućnih aparata, kao što su pegle, blenderi i drugi mali kućni aparati.
Pročitaj više

Mite Ruzica 17a
Zvezdara, Beograd

Servis pegli Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Servis pegli BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

Pegla možda baš nije omiljen uređaj mnogim pripadnicama lepšeg pola, ali je ipak činjenica da je ona neophodna kako bi naša garderoba bila lepa i uredna. Servis pegli je nesto sto svakoj pegli povremeno zatreba.

U tom smislu, pegla mora da bude ispravna i ne bi bilo poželjno da nas u nekom trenutku izneveri, a mi imamo važan sastanak na kome moramo da budemo tip-top skockani. Ipak, ne brinite, čak i u takvim situacijama, u pomoć nam stiže servis pegli.

Popravka pegli

Pegla može da nam stvara probleme na razne načine, čak do te mere da nam ošteti skupu košulju, na primer. Domaćice ponekad i same naprave neke greške, kao što je upotreba obične vode, umesto destilovane, kod pegli na paru.

Peglanje je omraženi posao, a još kada vas pegla ne sluša, tada to postaje prava noćna mora. Naime, zbog neispravne ili poluispravne pegle, tkanina može da se lepi ili gužva, para će otežano izlaziti, čak se povremeno može događati da curi i voda...

Tada vam ne preostaje ništa drugo sem da očajavate ili da uzmete situaciju u svoje ruke i da pozovete servis pegli.

Servis pegla

Recimo, jedna od stvari koju je potrebno povremeno raditi je čišćenje pegle. To čišćenje bi trebalo da bude temeljno i pedantno urađeno, kako bi peglanje kasnije postalo jednostavno i bez ikakvih neželjenih problema.

Na grejnoj ploči pegle mogu postojati ostaci zalepljene tkanine, pa se neke domaćice muče tako što vruću peglu otiru o prethodno pokvašenu krpu, ali se tada događa da i dalje postoje neki zaostali delovi peglanog materijala, koje ne možete da uklonite. Zbog toga pojedine domaćice koriste sodu bikarbonu i slično, ali sa ne baš velikim uspehom i pegla nikada nije sasvim čista.

Ako imate peglu novijeg datuma, tada znate da u njoj postoji rezervoar u kome je smeštena kapsula koja sprečava nakupljanje kamenca. Kamenac je još jedan od neprijatelja naših pegli, tako da neke pripadnice lepšeg pola stavljaju masku na lice, pa zagrevaju jabukovo sirće i so, ne bi li isti uklonile. Već i sama pomisao na takvo uklanjanje kamenca nije nimalo prijatna, tako da je svakako prava odluka da pozovete servis pegli da ovaj posao uradi stručno i profesionalno, umesto vas.

Servis pegli iskustva

Kakav god problem da imate sa svojom peglom, u pomoć vam stižu majstori ovlašćenih servisa za male kućne aparate. Dovoljan je samo jedan vaš poziv i majstor će uskoro biti na vašoj adresi. Lakši kvarovi se otklanjaju na licu mesta, dok ako se radi o nešto težim popravkama, one mogu biti obavljene u prostorijama servisa. Pored toga, možete i sami doneti peglu do servisa ili čak i poslati brzom poštom.

Važno je znati, da na izvršene usluge dobijate garanciju, kao i korisne savete stručnih lica, kako biste prevenirali eventualne probleme kod rada pegle u budućnosti.

Servis pegli cene:

Da biste saznali koliko tačno treba da izdvojite novca za popravku pegle, najbolje je da pozovete servis, odnosno da odnesete peglu da stručno lice pogleda. Od težine kvara zavisi i cena saniranja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane