Dodaj firmu

Haus majstor Sinisa servis šporeta

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Servis šporeta Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Paun elektro - hitne popravke

Paun elektro je specijalizovan servis za hitne električarske intervencije. Primarno se bave specijalnim električarskim uslugama kao što su zamena spratne table i zamena induktora, kao i sve ostale standardne usluge; servis grejnih tela, servis bele tehnike itd.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 277
Novi Beograd, Beograd

Servis šporeta Kića

Serviser bele tehnike radi na teritoriji celog Beograda i okoline. Popravlja i servisira svu krupniju belu tehniku veš mašine, mašine za sudove, mašine za sušenje svih modela
Pročitaj više

Pančina 14
Zvezdara, Beograd

Servis šporeta Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Servis šporeta Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Servis šporeta AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Servis šporeta Unel

Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci
Pročitaj više

Branka Momirova 85
Palilula, Beograd

ElektroWelt Servis - servis bele tehnike

Prepustite brigu o Vašim malim kućnim aparatima liderima u svom poslu, izaberite ElektroWelt Servis iz Beograda. Pored servisiranja malih i kućnih aparata vodećih svetskih brendova, bavimo se prodajom polovne bele tehnike, kao i originalnih rezervnih delova
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 299
Voždovac, Beograd

Haus Majstor Plus

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijeva, tu smo već istog dana.
Pročitaj više

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Zvezdara, Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima, kao i za pružanje svih potrebnih usluga održavanja u urbanim sredinama vezanim takođe za vodoinstalacije i grejanje.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

GSD Gorenje servis

Ovlašćeni Gorenje servis u Beogradu, GSD servis nudi Vam brzu, efikasnu i pouzdanu popravku svih vrsta kućnih aparata. U našem radu koristimo isključivo originalne rezervne delove, kao i najsavremeniju opremu i alate, što garantuje visok kvalitet usluge
Pročitaj više

Matice Srpske 26, Bulevar Kralja Aleksandra 460
Zvezdara, Beograd

Servis šporeta Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis šporeta Filibor D. L.

Servis ele tehnike Filibor D. L. vrši popravku bele tehnike u garantnom roku i prodaju rezervnih delova za LG, Candy i Samsung uređaje
Pročitaj više

Glavna 28, Zemun
Zemun, Beograd

Servis šporeta Super Elektrik

Super Elektrik, sa tradicijom dužom od 20 godina, vrši servis bele tehnike i prodaju rezervnih delova (TA peći, bojleri, veš mašine, frižideri, šporeti, sudo mašine)
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 41, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Servis šporeta BG Frigo

Vaš servis od poverenja, profesionalno i efikasno vršimo popravke frižidera, zamrzivača, klima uređaja, rashladnih vitrina i svih ostalih aparata bele tehnike.
Pročitaj više

Oplenačka 68
Rakovica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

Servis šporeta je nesto sto najvise cenimo kada nam je sporet u kvaru. Koliko je šporet neophodan, shvatimo kada želimo da skuvamo kafu, a on – ne radi! Svašta može biti razlog, na primer, možda vam je crkla ringla ili bilo šta drugo. Na pokvarenom šporetu, domaćice ne mogu skuvati ručak, niti ispeći gibanicu u rerni... Dakle, nema normalnog funkcionisanja porodice.

Popravka šporeta

Na tržištu postoji širok asortiman šporeta i lepi modeli potpuno će promeniti izgled vaše kuhinje. Mnogim modelima se upravlja na dodir, čime je dodatno olakšano korišćenje prilikom pripreme hrane.

Dakle, pošto svakodnevni život ne može da se zamisli bez ovog nezaobilaznog stanovnika svake kuhinje, trebalo bi da pozovete „doktora“ da ga „izleči“. 

Servis Gorenje šporeta

Električar koji će vam priteći u pomoć i rešiti problem, na vašoj adresi može biti već za sat do dva vremena. Dolazak nekada bude dodatno naplaćen, nekada uračunat u cenu, ali je dobra praksa elektro servisa da obezbeđuju popust za penzionere i studente.

Važno je znati da kada popravka vašeg šporeta bude gotova i on bude ponovo funkcionalan, vi ćete od ovlašćenog servisa dobiti garanciju na izvršene usluge, račun i sve će biti overeno pečatom.

Servis Whirpool šporeta

Kada su šporeti u pitanju najčešće intervencije električara su zamene svih vrsta grejača, zamena ringli, stakala na rernama, šarki na vratima, ručki na vratima, vatrostalne instalacije, termostata i slično.

Kao što vidite, razne boljke mogu mučiti šporete, ali je uvek dobar izbor da ne pokušavate sami da rešavate problem, iz jednostavnog razloga što vi niste majstor. Da biste izbegli moguće štete na uređaju, bolje je u startu se obratiti stručnim licima.

Servis Bosch šporeta

Mnogim domaćicama se događa da im izgori lim na unutrašnjem delu rerne, usled visokih temperatura. Ponekad je potrebno staru staklenu vunu zameniti novom, što je za profesionalne servisere običan rutinski posao koji obavljaju svakoga dana. 

Rerne imaju dihtung gume, međutim, one su univerzalne i mogu se montirati na svaki tip šporeta.

Servis Electrolux šporeta

Domaćice često pomeraju kuhinjske elemente da bi održavale neophodnu higijenu u kuhinji, pa tom prilikom lako mogu oštetiti kabal na šporetima. Ako primetite da vam je na kablu oštećena izolacija, obavezno pozovite servis. Električari prebacuju šporete sa monofazne struje na trofaznu i obrnuto.

Servis Elin šporeta

Kako da znate da li vam ringle na šporetu rade dobro? Majstori savetuju da u džezvu za kafu sipate hladnu vodu koja bi morala da provri za deset minuta, ako je ringla koju proveravate ispravna. Ukoliko se vaša voda „uspavala“ na duže od deset minuta, to znači da vam je ringla slaba, odnosno, neispravna, i da je vreme da pozovete električare da je zamene novom. 

Jer, pomislite koliko se struje potroši bespotrebno svakoga dana zahvaljujući slabim, istrošenim ringlama? Ulaganje u novu ringlu i plaćanje njene zamene, daleko će vas manje koštati od ogromnih računa za struju.

Servis Vox šporeta

Neki ljudi misle da je bolje kupiti novi šporet nego popravljati stari. Međutim, stari šporeti su veoma kvalitetni, i iskustva majstora govore da se isplati uložiti u njihovo opravljaje, te da mogu dobro služiti još duži niz godina.

Naravno, sve zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, ali najveći broj njih se može uspešno i finansijski povoljno sanirati.

Servis Alfa Plam šporeta

Ukoliko imate električni šporet novije generacije, majstori odabranog servisa poseduju zavidno znanje vezano za elektroniku i automatiku. Ako ne možete pronaći neki deo u prodavnicama elektro materijala, dovoljno je da se oslonite na servise koji poseduju originalne rezervne delove.

Servis šporeta – cene:

Cena zamena grejača na rerni je u proseku 20 evra

Cena zamena ringle, takođe oko 20 evra.

Cena zamene termostata na šporetu, prosečno 20 evra.

Cena zamene rigle na ravnoj ploči, kreće se oko 25 evra.

Cena zamene prekidača šporeta, prosečno 20 evra.

Cena ugradnje novog kabla na šporetu, u proseku 15 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane