Dodaj firmu

Čišćenje kamenca u bojleru Vodoinstalaterski servis Brza Voda

Vodoinstalater Beograd - Brza Voda već dugi niz godina pruža kompletne vodoinstalaterske usluge u stambenim i poslovnim objektima. Bilo da su u pitanju sitne popravke, veći kvarovi ili hitne intervencije, nudimo Vam stručno, brzo i profesionalno rešenje svih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Vodoinstalater Rade

Ukoliko Vam je potreban pouzdan vodoinstalater, porodični servis Rade je najbolji izbor za Vas. Zahvaljujući iskustvu dugom 25 godina, sve vodoinstalaterske usluge obavljamo brzo, kvalitetno, pouzdano i profesionalno, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Kuršumlijska 5
Savski venac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Vodoinstalater Dule

Vodoinstalater Dule nudi Vam sve vodoinstalaterske usluge brzo, kvalitetno i profesionalno. U slučaju hitne intervencije možete nam se obratiti 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Iza nas je preko 20 godina iskustva, a za sve obavljene radove dajemo garanciju i račun.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 26
Stari grad, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Servisni instalater Beograd

Vodoinstalaterski tim koji čine iskusni majstori u svim domenima vodovoda i odgusenja. Rešavamo sve hitne probleme sa vodovodnim i električnim instalacijama na terirtoriji Beograda.
Pročitaj više

Omladinskih brigada bb
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Žubor

Vodoinstalaterski servis Žubor Vam nudi kvalitetne usluge i rešava sve kvarove na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Naš tim čine vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu i možete biti sigurni da će svaki problem biti u potpunosti rešen. Vodoinstalaterski servis Žubor Zemun je tu kada Vam je najpotrebniji.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Izvor

Vodovodni servis Izvor nalazi se na opštini Savski Venac. Svojim klijentima nudi stručnu, brzu i povoljnu uslugu. Puno je nekvalifikovanih majstora, zato budite sigurni da se razlikujemo od drugih i da ćemo popravku uraditi kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Siguran tok

Ukoliko Vam je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije, a živite na opštini Zvezdara i okolini, pozovite nas jer mi znamo da su hitna intervencija i iskusni vodoinstalater, dva najvažnija faktora za uspešno rešenje problema.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Vodoinstalater Žuća

Ukoliko živite na opštini Palilula, a potreban Vam je proveren vodoinstalater sa velikim znanjem i iskustvom, pozovite naš specijalizovani sevis. Vodoinstalater Žuća stoji Vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih radova.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Vodenica

Naš vodoinstalaterski servis dostupan je 24 časa 7 dana u nedelji. Oza sebe imamo preko 20 godina iskustva, a većina stanovnika Vračara nas zna po kvalitetnoj i brzoj usluzi.
Pročitaj više


Vračar, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Plumber

Vodoinstalaterski servis iz Surčina koristi najsavremeniju tehnologiju, svoje neprocenljivo iskustvo, kako bi na najbrži način rešio Vaš problem u kupatilu ili kuhinji, velikim stambenim objektima ili postrojenjima.
Pročitaj više


Surčin, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru H2O servis

Vodoinstalaterski servis H2O ima svoju dežurnu službu na teritoriji Obrenovca i okoline. Njen rad je organiovan tako da pokriva 24 časa dnevno/7 dana u nedelji, zato je jedan od najkvalitetnijih servisa u gradu.
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Gradski instalter

Vodoinstalaterski servis Gradski instalater se nalazi na teritoriji Barajeva i okoline. Ukoliko dođe do većeg kvara na vodovodnim cevima neophodno Vam je mašinsko otpušavanje kanalizacije. Pozovite nas.
Pročitaj više


Barajevo, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Dežurni instalter

Servis „Dežurni instalater“ je na opštini Voždovac jedan od najkompletnijih vodoinstalaterskih servisa, sa najvećim kapacitetom vodoinstalatera i najobučenijim timom.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Boom

Naš specijalizovani servis Vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored svih redovnih usluga, najčešće nam klijenti traže odgušenje kanalizacije. Odgušenje kanalizacije je za nas rutinski kvar, koji popravljamo sa lakoćom, zato pozovite naš specijalizivani servis i mi odmah dolazimko do Vas.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Dača

Otpušavanje kanalizacije Dača vrši usluge odgušivanja kanalizacije na teritoriji Borče i okoline. Zapušenje kanalizacije nastaje uglavnom od bacanja hrane i vlažnih maramica u wc šolju i kanalizaciju, zato nas obavezno pozovite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Haus majstor Sinisa čišćenje kamenca u bojleru

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor čišćenje kamenca u bojleru

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

A tim Nikola čišćenje kamenca u bojleru

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga u Beogradu. Hitne intervencije i sitne popravke.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru Radovanović

Vodoinstalterski servis Radovanović nudi profesionalne vodoinstalaterske usluge po pristupačnim cenama. Naš servis poseduje savremenu opremu pomoću koje brzo i efikasno detektuje i rešava sve kvarove na Vašoj vodovodnoj instalaciji. Veliki izbor usluga, dostupnost svakog dana 00-24h, pristupačne cene i vrhunska usluga su dovoljni razlozi da nas pozovete kada god smo Vam potrebni
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Čišćenje kamenca u bojleru neophodno je za ispravan rad svakog boljera. Zamislimo situaciju da ste kupili nov i kvalitetan bojler i jedno vreme sve je u redu. Voda se ugreje za veoma kratko vreme, struja se potroši jako malo i vi ste zadovoljni svojim uređajem i njegovim osobinama.

Međutim, primećujete da se, vremenom, voda zagrejava sve sporije; nekada je bilo dovoljno od pola sata do sat i po, u zavisnosti od zapremine vašeg bojlera, a sada zagrevanje potraje i do tri – četiri sata... Pri tome, primetili ste da se i topla voda potroši veoma brzo, skoro da niste stigli ni da se istuširate kako ste navikli... Bojler pucketa i zuji, i vas čak obuzima i strah od same pomisli na ulazak u kadu...

Računi za struju su sve veći, i vi se hvatate za glavu... Šta se to dešava? Da li je oslabio grejač ili je nešto treće po sredi?

Čišćenje kamenca iz bojlera

Pošto ste odlučili da pozovete majstora da pogleda u čemu je problem, on će vrlo brzo ustanoviti da je reč o jednom relativno bezazlenom problemu, a to je nakupljeni kamenac u bojleru.

Možda se sada pitate, kako je kamenac uopšte nastao? Glavni krivac za kamenac u bojleru je zapravo, tvrda voda, i to je jednostavno, redovna pojava, pa ne morate uopšte da se brinete da se uređaj pokvario.

Moguće da će biti potrebno da se zameni grejač, kao i gumica čija je uloga dihtovanje između kazana i grejača. Kamenac nastaje tokom zagrevanja vode u bojleru na plus šezdeset stepeni. On se vezuje za grejač, i vremenom se taloži sve više i više. 

Kako se čisti kamenac iz bojlera?

Sve dok ne pozovete majstora, vi ne možete biti sigurno 100% o kakvom kvaru se radi. Na kraju, uvek važi zlatno pravilo, da svaki posao treba prepustiti profesionalcima, kako bi isti bio završen valjano, a vi mirni na duže vreme.

Mnogi ljudi olako prelaze preko toga da bojler ne radi više kao nekada, jer kao što smo naveli, voda se sporije greje, brže se troši... Ili, drugačije rečeno, da bi se zagrejala ista količina vode kao nekada, potrebno je dva-tri puta više vremena.

Pošto primetite povećane račune za struju i posumnjate na bojler kao uzrok, krajnje je vreme da pozovete majstora. Majstor će svakako koštati daleko manje, jer on će svoj posao obaviti samo jednom, a vama uvećani računi za električnu energiju stižu svakoga meseca.

Servis bojlera za čišćenje kamenca

Ako ne ignorišete simptome koje vam šalje vaš bojler, pravovremenim obraćanjem majstoru, možete spasiti i sam grejač, pa i na taj način uštedeti novac. Vek grejača će biti produžen, a rad bojlera normalan.

Iznenadićete se koliko se kamenca nakupi za nekoliko godina. To može biti i čak nekoliko kilograma kamenca, koji je nataložen na dnu bojlera, u visini od nekoliko centimetara. Tako ste se vi čudili zašto su vam računi za struju enormno uvećani, a vi ste zapravo grejali kamen, a ne vodu. 

Jednostavno, kamenac se nalepio za grejač, čime je smanjeno njegovo emitovanje toplote, pa se grejač muči da bi ugrejao istu količinu vode. Ako sve ovo zanemarite, kamenac će vremenom uzrokovati oštećenje grejača, pa će i sama popravka na kraju biti skuplja.

Zato je naš savet da se na vreme obratite majstoru, ako primetite znake upozorenja, da vaš bojler ne radi kao na početku korišćenja. 

Čišćenje kamenca u bojleru – cena:

Cene čišćenja kamenca u bojleru se kreću u rasponu od 1700 din. do 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane