O nama - SERVIS MALIH KUĆNIH APARATA - AMG


Popravkom usisivača i malih kućnih aparata bavimo se već skoro 40 godina. Dugogodišnje iskustvo koje imamo pomoglo nam je da spasimo veliki broj malih kućnih aparata i produžimo im životni vek za skoro nekoliko godina.

Naši klijenti nam se uvek rado vraćaju, jer znaju da u najvećem broju slučajeva uspevamo da otklonimo kvar i spasimo naše klijente od kupovine novih aparata.

Gotovo da ne postoji ni jedan model kućnog aparata koji nije prošao kroz naše ruke, od starijih modela pa sve do modela poslednje generacije i veoma luksuznih aparata.

Preporuka je naša najbolja reklama zato je naš servis opstao skoro 40 godina i još toliko godina čistog poverenja, marljivog i pedantnog rada koji su mnogi prepoznali i preporučivali nas svojim prijateljima, komšijama, rođacima.

U našem servisu radimo:
Popravku blendera: blenderi spadaju u grupu najosetljivijih aparata. Najčešće se kvare zbog neadekvatnog i komplikovanog čišćenja, kao i zbog čestih ostataka hrane koji se zavuku u ostale delove blendera pa izazivaju kvar. Najčešći uzroci koji izazivaju kvarove na blenderima su: motor, curenje iz glavne posude, određene brzine na blenderu se pokvare, dok druge rade normalno.

Servis malih kućnih aparata: ukoliko imate problem ili Vam se pokvari mikser, toster ili aparat za kafu, slobodno nam se obratite.

Servis pegli: Mnogi naši klijenti su se uverili da možemo da otklonimo mnogobrojne kvarove na pegli, od problema sa puštanjem pare, curenjem pegle, nameštanjem tastera i grejača.

Servis usisivača: Kupovina novog usisivača ume da košta zaista mnogo, ali najčešće može da se popravi. Važno je da znate da je servis usisivača poželjan, jer ćete redovnim održavanjem usisivača i čišćenjem produžiti njegov vek. Jačina usisivača biće uvek na najvišem mogućem nivou, tako da možete biti sigurni da ste zaista usisali Vaš prostor. Nažalost ljudi retko rade servis usisvača, pa iz tog razloga dolazi do nepotrebnih kvarova, ali bez brige, naš stručni tim će u 99% slučajeva rešiti kvar na Vašem usisivaču ili bilo kom drugom malom kućnom aparatu.

Radimo svakog radnog dana od 9-17h
Subotom od 9-15h

Adresa: Mite Ruzica 17a, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Elektro servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AMG Servis malih kucnih aparata
  • AMG Servis malih kucnih aparata,
  • Servis kucnih aparata zvezdara,
  • Servis kucnih aparata beograd,
  • AMG Servis beograd