Dodaj firmu

Guma za frižider Beograd

Guma za frižider Servis bele tehnike Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume

Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje
Pročitaj više

Jurija Gagarina 50, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Guma za frižider Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

Koja je uloga guma za frižider? Ako imate dobar frižider, i u njemu brdo hrane, a pri svemu tome na vratima uređaja lošu gumu, rizikujete da se ili sve pokvari, ili da imate stalno uvećane račune za električnu energiju.

Naime, osnovna uloga gume za frižider je da dobro dihtuje, to jest da ne dozvoli prodor toplog vazduha iz prostorije u unutrašnjost frižidera. 

Gume za frižidere

Logično je zaključiti, da ako guma ne obavlja svoj posao kako treba, temperatura u njemu će biti viša nego što bi trebalo, pa će to izazvati njegovo često automatsko uključivanje. Pored toga što ćete izdvojiti više novca za utrošenu struju, vi trošite i sam motor frižidera, čime svom aparatu smanjujete radni vek.

Da ne spominjemo varijantu gde će uređaj vremenom oslabiti, pa ni neće postizati željenu temperaturu, što sve može izazvati kvarenje raznih namirnica.

Naravno, ovakav scenario uopšte ne mora da se obistini, dovoljno je da kupite gumu za frižider i pozovete majstora da vam istu zameni. 

Dihtung gume za frižidere

Postavljanjem dihtung gume za frižidere, vi ste za relativno malo novca rešili jedan veliki problem. Svojim karakteristikama, gume će zadovoljiti propisane standarde i predstavljaće pouzdano rešenje za nesmetan rad rashladnog uređaja. 

Kada pozovete majstore da vam postave dihtung gumu, na svoj rad oni će vam dati račun sa pečatom i garancijom. Dolazak ekipe je brz, a mogući su i određeni popusti za neke kategorije stanovništva, kao što su studenti ili penzioneri.

Magnetna guma za frižider

Uvek je bolje da ovakav posao prepustite stručnim licima, jer ste verovatno čuli iskustva onih ljudi koji su pokušali sami da postave gumu za frižider. Verovatno će vam svi reći da su to smatrali lakim poslom, koji se na kraju pokazao kao veoma komplikovan.

Magnentne gume postoje za sve vrste rashladnih uređaja, kao što su frižideri, zamrzivači, rashladne vitrine, rashladne komore, rashladni ormani...

Pošto ste pozvali majstora da postavi magnetnu gumu za vaš frižider, on će prvo montirati ćoškove gume, pa će potom ugrađivati dužni deo guma između ćoškova. Kada se guma montira pravilno, potrebno je da lepo naleže na svim mestima, a ako to iz nekog razloga nije slučaj, majstor će učiniti da se određena mesta prošire ili skupe. 

Cela strana do šarki biće namazana određenim sredstvom, da se guma ne bi zavrnula, ili oštetila prilikom prvog zatvaranja. Pošto ste zatvorili vrata frižidera, potrebno je da stoje tako zatvorena dok se sama guma ne prilagodi telu frižidera i vratima. Zahvaljujući elastičnosti gume, to će se ubrzo i dogoditi.

Radi boljeg prijanjanja dihtung gume na vrata frižidera, majstor će ih učvrstiti papirnim trakama koja po telu frižidera neće kasnije ostaviti neželjene tragove. 

Možda je vaš rashladni uređaj nešto stariji, pa su se vrata iskrivila i deformisala, stoga će majstori ugraditi rajber koji će neko vreme držati gumu napetom.

Kao što vidite, najbolje rešenje za vaš frižider je ugradnja nove gume, koja će omogućiti njegov pravilan rad, uz uštedu energije, a samim tim i vašeg novca.

Guma za frižider – cena:

Za dihtung gume za frižidere potrebno je izdvojiti od 5 do 15 evra po dužnom metru, dok je cena ugradnje u proseku od 30 do 35 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane