Dodaj firmu

Delovi za veš mašine Elpok

Elpok rezervni delovi za belu tehniku nalaze se u Beogradu. Veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova za belu tehniku, veš mašine, sudo mašine, mašine za sušenje veša, bojlere, i drugu belu tehniku
Pročitaj više

Španskih boraca 22d, lok. 3 (preko puta zapadnog ulaza Arene)
Novi Beograd, Beograd

Delovi za veš mašine su neophodni u slučaju kada se dogodi neki kvar i kada je potrebno da interveniše majstor. Postoji mnogo situacija u kojima može doći do toga da vam zatreba neki rezervni deo.

Polovni delovi za veš mašine

Veš mašina je neophodna svakoj porodici, i često se uključuje i više puta u toku dana, posebno ako su u domaćinstvu prisutna mala deca. Bez ovog uređaja, normalan život bi bio sasvim nezamisliv. Teško možemo čak i pomisliti da se veš pere na ruke, kao što su to činile naše bake, na primer. Zato svaki kvar na veš mašini mora da se otkloni u što kraćem roku, kako bismo se vratili normalnom životu.

Polovni delovi za veš mašine su isplativija varijanta od novih delova.

Prodaja delova za veš mašine

Novi delovi za veš mašine potiču od poznatih i proverenih proizvođača, koji su svetski brendovi, i takvi delovi imaju cenu koja je tome adekvatna. Uz sve to, poseduju i garanciju, koja važi na nekoliko godina ili barem na dvanaest meseci.

Alternativa novim delovima za veš mašine jesu polovni delovi. Njih bi trebalo pažljivo birati. Pre svega, polovan deo može biti isto što i nov, ako imate u vidu da je radio jedno određeno vreme, ali da se nalazi u očuvanom stanju.

Takođe, taj deo mora da potiče od poznatog proizvođača. Savet je da ne kupujete delove koji su sumnjivog porekla, i ne zna se odakle potiču i sa kog tržišta. Ovakvi delovi mogu da vas privuku sa svojom niskom cenom, ali ćete veoma brzo uvideti da ste bacili novac, te da postoje neke nepravilnosti u radu.

Rezervni delovi za veš mašine

Na kraju, vi ne želite da u svoju veš mašinu ugradite bilo koji deo i bilo kakav. Zbog toga možete da birate sasvim nove, uz garanciju i da budete sigurni i mirni, ali ćete morati izdvojiti nešto više novca, ili u drugoj varijanti, da se odlučite za polovne delove koji su takođe pouzdani i koji će vam služiti jedno određeno vreme, bez ikakvih problema. U drugoj soluciji štedite novac, a mašina će raditi normalno.

Ležajevi za veš mašine

Ležajevi za veš mašine su nešto što se veoma često kvari, a od vrlo bitnog je značaja za njeno funkcionisanje. Zbog toga bi trebalo proveravati, s vremena na vreme, u kakvom su stanju ležajevi, te ih zameniti da bi veš mašina radila i funkcionisala ispravno.

Delovi za veš mašine cena

Cena delova za veš mašine zavisi od više faktora, a gotovo sve njih smo naveli u ovom tekstu. Pre svega, bitno je da li kupujete sasvim nov i originalan deo, koji poseduje garanciju, ili ste se odlučili za polovan deo, koji je očuvan i u dobrom stanju.

Naravno, vrlo je važno i koji deo je u pitanju, pošto se veš mašina sastoji od mnoštva delova. Jedino što se ne može menjati je bubanj, i ako on strada, iz nekog razloga, tada ćete verovatno morati da kupite novu veš mašinu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane