Dodaj firmu

Servis zamrzivača Frigo Nova Vračar

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 15
Vračar, Beograd

Servis zamrzivača AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume

Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje
Pročitaj više

Jurija Gagarina 50, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis zamrzivača Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Servis zamrzivača Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Servis zamrzivača Unel

Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci
Pročitaj više

Branka Momirova 85
Palilula, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Servis zamrzivača Filibor D. L.

Servis ele tehnike Filibor D. L. vrši popravku bele tehnike u garantnom roku i prodaju rezervnih delova za LG, Candy i Samsung uređaje
Pročitaj više

Glavna 28, Zemun
Zemun, Beograd

Servis zamrzivača Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis zamrzivača BG Frigo

Vaš servis od poverenja, profesionalno i efikasno vršimo popravke frižidera, zamrzivača, klima uređaja, rashladnih vitrina i svih ostalih aparata bele tehnike.
Pročitaj više

Oplenačka 68
Rakovica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

KAM elektro servis

Servis bele tehnike na Čukarici. Popravka i zamena delova bele tehnike, malih kućnih aparata i klima uređaja.
Pročitaj više

Trgovačka 4
Čukarica, Beograd

Da li ste vec koristili servis zamrzivača? Bez zamrzivača, svakodnevni život bi bilo teško zamisliti. Evo prostog primera: zima je, a vašem detetu je rođendan. Mališan najviše voli tortu sa malinama, ali gde ih pronaći u januaru? Najpraktičnije rešenje jeste kupiti voće onda kada mu je sezona i kada je dostupno na pijacama i mega marketima, potom staviti u kesice i zamrznuti. Na taj način, zahvaljujući zamrzivaču, vi ćete imati perfektnu tortu od malina u sred zime. 

To je samo jedna od mnogo prednosti zamrzivača. Hranu u frižideru ne možemo čuvati toliko dugo, dok u dubokom zamrzavanju, ona može ostati sveža i sa svim hranljivim sastojcima, u periodu od više meseci.

Vrste zamrzivača

Nekada su bili izuzetno popularni horizontalni zamrzivači, koji svojim oblikom podsećaju na sanduk, pa ih je narod prozvao „sandučari“. Svakako se koriste i danas, a možda im je jedina mana što zahtevaju dosta mesta. Glavna prednost im je u tome što se u njih može odložiti velika količina hrane, pa i namirnice koje su dosta veće. 

Druga vrsta su vertikalni zamrzivači, koji su praktičniji zbog uštede prostora, a njihovu unutrašnjost čine fioke u kojima se raspoređuje sva zamrznuta hrana. Prednost ovakvih modela je u tome što se domaćica veoma lako snalazi prilikom uzimanja hrane, jednostavno je izvadi iz fioka. 

Veoma je dobro što i horizontalne i vertikalne zamrzivače možete pronaći u različitim dimenzijama, shodno prostoru kojim raspolažete. Kada govorimo o zapremini, postoje zamrzivači od 100 do 500 litara. 

Nalaze se u različitim energetskim razredima, od A do G. 

Najvažnije kod zamrzivača je to što nikada ne morate brinuti da li će se hrana pokvariti; razno voće i povrće dostupno je u svakom trenutku, iako ga nema na tržištu jer mu nije sezona; meso će uvek biti ispravno i spremno za upotrebu, a vi ćete uzimati namirnice kada vam koja zatreba.

Popravka zamrzivača

Ali, šta ako se zamrzivač pokvari? Ovde je potrebno reagovati što pre, jer se obično u ovim uređajima nalazi velika količina hrane, koju biste morali baciti, ako biste oklevali da pozovete ovlašćeni servis. 

Možda mislite da je to prosto, hrana se odmrznula, pa ćete je lako zamrznuti ponovo. Ali, to ovde nije slučaj. Naime, jednom odmrznuta hrana, ne sme se ponovo stavljati u duboko zamrzavanje, iz razloga što ona gubi hranljive sastojke, a još gore od toga, može da se pokvari.

Ako primetite da su dihtung gume na vratima dotrajale, pa se zamrzivač napreže da postigne nisku temperaturu, pri tome dodatno trošeći vašu struju, vreme je da pozovete servis koji će ove gume zameniti novim.

Kod zamrzivača mogući su i razni drugi kvarovi, kao što su zamene releja i bimetala, zamena tastature, zamena ventilatora, zamena motora ili kompresora, zamena termostata...

Ispod našeg teksta prikazane su orijentacione cene, ali je važno da znate da su cifre izražene uključujući i  materijal. 

Dakle, ako primetite bilo kakve nepravilnosti u radu vašeg uređaja, pozovite servis da problem brzo reši, jer kao što vidite, ako ne reagujete pravovremeno, može se dogoditi da se hrana ponovo ne može upotrebiti.

Servis zamrzivača – cena:

Ako vam je potrebna zamena termostata, za to treba izdvojiti u proseku 27 evra, dok za zamenu releja i bimetala treba platiti od 19 evra pa naviše; zamena ventilatora se kreće od 22 evra i nagore, zamena tastature, u proseku 27 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise bele tehnike koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane