Dodaj firmu

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Popravka blendera AMG Servis malih kucnih aparata

Servis usisivača AMG nalazi se na Zvezdari. Bavi se popravkom usisivača, malih kućnih aparata, kao što su pegle, blenderi i drugi mali kućni aparati.
Pročitaj više

Mite Ruzica 17a
Zvezdara, Beograd

Popravka blendera Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Popravka blendera Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Popravka blendera BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

Popravka blendera je pre ili kasnije potrebna svakom ovakvom aparatu. Ako imate malu bebu u kući, tada svakako posedujete blender. Naime, ne postoji bolji način da napravite ukusne kašice, odnosno da usitnite hranu i dobijete ujednačenu smesu. Osim toga, blenderi nam služe i da sačinimo ukusne vitaminske koktele, šejkove i slično, tako da su nezamenljivi u svakoj savremeno opremljenoj kuhinji.

Servis blendera

Blenderi su mali kućni aparati koji mogu za nekoliko sekundi ispasirati i najtvrđe voće i povrće. Ono što je najvažnije, jeste da pri tom postupku, blender čuva svežinu namirnica. Ovaj uređaj ne odbacuje pulpu, i čuva sva hranljiva svojstva.

Hrana je pretvorena u kašasti oblik, tako da za svega par minuta ukusan i zdrav obrok može biti spremljen. Mnogi ljudi vole da naprave vitaminske napitke i da ih ponesu sa sobom na posao, džoging, izlet i slično, i takav obrok se može popiti bilo gde i bilo kada.

Blenderi su ipak najneophodniji kod spremanja kašica za bebe, jer svaki roditelj želi za svoje dete najzdraviju hranu, koja je pripremljena od svežih namirnica sa pijace. Zbog toga se sve više odlučuju na takav način pripreme, a ne na kupovinu kašica koje su proizvedene fabrički.

Upravo ako imate malu bebu u porodici, neophodno je da blender uvek bude ispravan. Pojedine domaćice greše pri samoj upotrebi ovog kuhinjskog aparata, jer određeno voće ne iseku pre stavljanja u uređaj, ili ne dodaju malo tečnosti, kao bi hrana mogla da se usitni.

Ponekad zbog nestručnog rukovanja, a nekada i usled duže upotrebe, na blenderima nastaju kvarovi. Znajući koliko je blender zapravo skup uređaj, neophodno je da se obratimo stručnim licima da izvrše popravku, a ne da sami pokušavamo da rešimo problem.

Naime, kod svake opravke, najvažnija je pravilna dijagnostika kvara, pa ako se sami igrate majstora, obično se u takvim situacijama događa da plaćate majstoru dva puta: prvi trošak je popravka vašeg nestručnog majstorisanja, a drugi trošak je servisiranje osnovnog kvara.

Popravka blendera iskustva

Zbog svega opisanog, naš savet jeste da kada primetite i najmanje znake nepravilnog rada blendera, da odmah pozovete servis i da majstor pogleda o čemu se radi. Na taj način postižete da se pravovremeno otkrije zastoj u funkcionisanju, da se isti otkloni i da se tako spreči nastajanje većeg problema, gde bi popravka koštala mnogo više.

Blender možete sami doneti u prostorije servisa, ili pozvati stručna lica da dođu na vašu adresu. Postoji i opcija slanja uređaja putem brze pošte. U svakom od navedenih slučajeva, vodi se računa o tome da se popravka izvrši u najkraćem mogućem roku.

Ako se neki deo blendera mora zameniti, u tu svrhu se koriste samo originalni delovi poznatih marki. Posebno je važno znati da majstori daju garanciju na izvršene usluge i rad, a pored toga, biće im drago da vam pruže i korisne savete za pravilno rukovanje, kako biste izbegli moguće kvarove aparata u budućnosti.

Popravka blendera – cene:

Da biste saznali koliko novca treba da izdvojite za popravku blendera, najbolje je da pozovete servis, koji će pogledati vaš uređaj i ustanoviti u čemu je kvar.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane