Dodaj firmu

Servis espresso aparata BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

Servis espresso aparata SCM Sistem

Kompletan HORECA program za ugostiteljske objekte i servis espreso aparata. Mogućnost naručivanja online
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 4
Zvezdara, Beograd

Espresso Planet

Servis Jura, Saeco kafe aparata Espresso Planet je najbolji izbor kada se pojavi problem u radu Vašeg uređaja. Već dugi niz godina uspešno vršimo usluge servisiranja, prodaje i održavanja espresso aparata vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Džona Kenedija 31a
Novi Beograd, Beograd

Koji je najbolji servis espresso aparata u vasem gradu? Ako volite espresso kafu, tada svakako znate da je ovaj ukusni napitak moguće dobiti samo uz pomoć espresso aprata koji pod pritiskom guraju vrelu, ali ne i ključalu vodu, kroz kafu koja je veoma fino samlevena.

Kafa se može pripremiti na mnoge načine, a postupak koji smo opisali, pravi glavnu razliku. Da bi došlo do ekstrakcije, potrebno je da vruća voda pod pritiskom prolazi kroz kafu.

Vrste espresso aparata

Postoji tri vrste aparata za espresso kafu. U pitanju su: espresso aparati na paru;  espresso aparati na pumpu; espresso aparati na polugu.

Majstori koji se bave servisiranjem ovih uređaja, vrše podelu i po načinu rada i to su superautomatski, automatski i poluatuomatski aparati.

Superautomatski aparati za espresso kafu sasvim samostalno pritiskaju i melju kafu, pa se lako dobija napitak. Dovoljno je samo pritisnuti dugme.

Poluautomatski uređaji zapravo se smatraju tradicionalnim, a rade po principu pumpe. To bi praktično značilo, da kada vi pritisnete dugme, aparat potiskuje vruću vodu kroz filter za kafu. Razlika u odnosu na superautomatske uređaje je u tome što u ovom slučaju osoba koja priprema esepresso kafu, sama procenjuje kada je kafa spremljena, odnosno kada će aparat isključiti.

Kod automatskih aparata, uređaj se sam isključuje i sam prekida postupak spravljanja kafe. Ovakvi aparati se mogu programirati da se sami isključe nakon onoliko sekundi koliko mi želimo.

Dosta ljudi rado pije kratki ili produženi espresso, pošto je to kafa koja vas svakako neće ostaviti pospanim ili bez energije. U tom smislu, mnogi se odlučuju da nabave mini-uređaje u svom domaćinstvu, kako ne bi morali uvek da odlaze u kafić ili restoran po svoj omiljeni napitak.

Tada su obično u pitanju poluautomatski aparati, dok profesionalni ugostitelji koriste mašine koje koštaju više hiljada evra.

Popravka espresso aparata

Bez obzira da li imate mali aparat koji koristite kod kuće ili posedujete superautomatski uređaj u svom ugostiteljskom objektu, ponekad je neophodna popravka ili servisiranje.

Svakako da ovaj posao ne možemo raditi sami, jer se kao što vidimo, radi o skupim uređajima, koji zahtevaju iskustvo i znanje, najpre pri dijagnostikovanju kvara a potom i pri njegovom otklanjanju.

Dovoljan je jedan vaš telefoski poziv i ekipa će izaći na teren, odnosno doći do vašeg objekta. Manji kvarovi se rešavaju na licu mesta, dok za ozbiljnije probleme, majstori odnose uređaj u servis.

Male kućne espresso aparate možete doneti i sami do servisa, pa će uređaj biti opravljen u najkraćem mogućem roku.

Korisno je imati informaciju da servisi koji vrše popravku, ugrađuju originalne rezervne delove, tako da po završenom poslu, dobijate garanciju na pružene usluge kao i na same delove.

Svaki uređaj koji se pravilno servisira, može da potraje duži niz godina, za razliku od onih kod kojih vlasnici zanemaruju sitne nepravilnosti u radu, koje kasnije uzrokuju mnogo ozbiljnije kvarove i shodno tome, skupe popravke.

Naš savet je da se odmah obratite servisima za espresso aparate čak i zbog najsitnijih poteškoća u radu uređaja, jer samo na taj način omogućavate dug radni vek aparata.

Servis espresso aparata – cene popravki:

Iz svega navedenog možemo da zaključimo da su skuplje popravke profesionalnh espresso aparata od malih kućnih uređaja. Ipak, da biste saznali tačan iznos koji je potrebno izdvojiti za popravku, najbolje je da pozovete majstora da pogleda vaš espresso aparat.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane