Dodaj firmu

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Servis miksera Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i be...
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima,...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Servis miksera BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

Servis miksera, sta bi trebalo znati? Ako volite da pravite tortu, onda svakako smatrate mikser svojom desnom rukom u kuhinji. On to zaista i jeste. Jer, zamislite koliko biste snage, energije i vremena potrošili da mutite namirnice uz pomoć žice?

Ta vremena su davno prošla, tako da je mikser mali kućni aparat koji je nezamenljiv. Ipak, desiće se ponekad da i on pokaže nepravilnosti u svom radu, pa će biti potrebno da se obratite majstorima koji rade u servisu miksera.

Popravka miksera

Mikser bismo mogli definisati kao uređaj za mešanje hrane, i on koristi mehanizam za rotiranje sa setom od dve lopatice u nastavku za mešanje hrane u posudi namenjenoj za to.

Pomenute lopatice se obrću oko svoje ose, pa na taj način dobijamo hranu koja je ujednačeno izmešana, ili izmiksovana. U domaćinstvu se najčešće miksuju razne tečnosti, praškaste i pastozne smese, kao i testo.

Mikseri imaju svoju istoriju, pa je njihov predak zapravo mašina za mešanje i razbijanje jaja. Prve miksere, preteče aparata kakve danas poznajemo, pokretala je ljudska ruka, i to njihove rotirajuće delove. Posle toga, sledi prvi mikser koji je posedovao električni motor, i interesantno je da oni nisu bili korišteni za potrebe u domaćinstvu već za preradu raznih namirnica u fabrikama.

Danas je mikser neizostavan stanovnik svake kuhinje, i trebalo bi da znamo da pri nekom kvaru, ne pokušavamo da uređaj opravimo sami. Da su popravke miksera i ostalih kućnih aparata lake i jednostavne, tada ne bi postojali servisi i stručna lica koja u njima rade, zar ne?

Osim toga, često se dešava, da u želji da se uštedi novac, zapravo se plati duplo. Ako se pitate kako je to moguće, evo kratkog objašnjenja: svi znamo da je kod svake popravke, najvažnije pravilno dijagnostikovati kvar. Posle toga, potrebno je isti adekvatno sanirati, ili čak i zameniti određeni deo.

Ljudima koji se igraju po principu „sam svoj majstor“, dešava se da negde pogreše, usled neiskustva i nestručnosti, pa posle toga pravi majstor ima dvostruki zadatak: da otkloni prvobitni kvar i štetu koja je nastala kao pokušaj opravke.

Servis miksera iskustva

Kao što vidimo iz opisanog primera, jedino pravo rešenje, koje zapravo štedi vaš novac, ali i trud, vreme i živce, jeste da odmah pozovete servis malih kućnih aparata. Čim primetite i najmanju nepravilnost u radu, dobro je obratiti se majstorima, zato što vremenom, mali kvar može postati veći, što sve vodi čak i potpunoj neupotrebljivosti uređaja, i to je uvek veći trošak, nego blagovremeno pozivanje servisa za popravku miksera.

Mikser možete da donesete u prostorije servisa, ili da pozovete majstore da dođu kod vas. Pored toga, postoji i opcija slanja pokvarenog aparata putem brze pošte. U svim slučajevima, popravka se obavlja u najkraćem mogućem roku, a na izvršenu uslugu i rad, dobićete garanciju.

Servis miksera – cene:

Orijentacionu cenu je teško reći, pošto ista zavisi od vrste kvara. Iz tog razloga je najbolje da se obratite servisu koji vrši popravku malih kućnih aparata, kako bi majstor  ustanovio u čemu je problem i saopštio vam tačan iznos za popravku.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane