Dodaj firmu

Servis ugradnih ploča Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

ElektroWelt Servis - servis bele tehnike

Prepustite brigu o Vašim malim kućnim aparatima liderima u svom poslu, izaberite ElektroWelt Servis iz Beograda. Pored servisiranja malih i kućnih aparata vodećih svetskih brendova, bavimo se prodajom polovne bele tehnike, kao i originalnih rezervnih delova
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 299
Voždovac, Beograd

Servis ugradnih ploča će vam biti potreban u nekom trenutku, pa je dobro unapred da znate koga možete da pozovete, i na čiju uslugu da se oslonite.

U našem tekstu saznajte više o ovoj temi.

Servisiranje ugradnih ploča

Nekada davno, koristili smo šporete koji su imali ringle i to je bilo standardno – svako domaćinstvo je imalo jedan takav električni šporet. Jedine varijacije na tu temu su bili štednjaci koji su posedovali ringle na plin, tako da ste mogli da spremite ručak ili skuvate kafu ili čaj, i onda kada nema struje.

Danas sve te uređaje uveliko zamenjuju šporeti koji imaju indukcione ili ugradne ploče.

Popravka ugradnih ploča

Ugradne ploče su veoma lepe estetski, pre svega bi to trebalo imati u vidu. Druga dobra osobina jeste da se one veoma lako održavaju, i za to postoje posebna sredstva. Nije potrebno ribati, kao što je to bio slučaj sa šporetom koji ima ringle i emajlirani prostor između svake od njih.

Takođe, ugradne ploče za veoma kratko vreme postižu maksimalnu temperaturu, tako da štedite električnu energiju. Veoma će vas iznenaditi kada shvatite da je voda za kafu prokuvala u roku da jednog minuta, za razliku od šporeta kojima je bilo za isti posao potrebno pet minuta, na primer. To je značajna ušteda struje. Da ne govorimo koliko štedite kod pripreme zahtevnih ručkova i slično.

Naravno, ugradne ploče će nekada biti potrebno popraviti, posebno ako ih koristite svakodnevno. Ovde nije moguća zamena jednog grejnog mesta, kao što je kod starinskih električnih šporeta menjana samo jedna ringla.

Zbog toga će vam biti potrebna i neophodna pomoć servisera ugradnih ploča. Oni će doći do vaše adrese stanovanja i ustanoviti u čemu je tačno kvar. Onda će pristupiti popravci ugradne ploče.

Ugradne ploče servis

Važno je da znate da se ugradne ploče mogu popraviti i da nijedan kvar ne znači da morate odmah da menjate ploču i da kupujete novu. Zbog toga je važno da se oslonite na dobre servisere, koji će svojom popravkom dovesti indukcionu ploču u stanje kao što je bila kada je došla nova u vaš dom.

Isto tako će moći brzo da zagreje hranu ili vodu i da postigne toplotu koja je očekivana za kratko vreme. Najgora opcija koja može da se dogodi jeste da imate ugradnu ploču koja već dugo jako sporo greje, i ne postiže temperaturu za očekivano vreme, pa da tako trošite novac bez ikakve potrebe.

Kada vam serviseri završe posao, to će se odraziti i na vaše račune za struju, koji će biti znatno manji, i niži, tako da će se ono što uložite u popravku, vrlo brzo vratiti.

Servis ugradnih ploča cena

Cena servisa ugradnih ploča zavisi pre svega od toga šta se popravlja i u čemu je kvar. To je veoma teško reći unapred, i potrebno je da pozovete majstore da dođu na lice mesta, pogledaju ugradnu ploču i ustanove šta tačno nije u redu. Onda će vam reći koju cenu treba da platite za popravku.

*Za sve precizne i dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na našem portalu i to na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane