Dodaj firmu

Treba vam DVD servis? Sećate li se vremena kada su postojali video rikorderi i mini video plejeri? Čuvene VHS kasete? Video klubovi? Kada zakasnimo sa vraćanjem kasete, obično smo morali da platimo više, pa smo svi žurili da ispoštujemo rok, jer je neko drugi već čekao da pogleda isti film...

To je bilo davnih osamdesetih i devedesetih godina, a u novom veku pojavili su se, polako ali sigurno, DVD uređaji i CD plejeri. VHS kasete su zamenjene diskovima, i sve je postalo mnogo jednostavnije, praktičnije i lakše. 

Popravka DVD plejera

Često, nema većeg zadovoljstva, od opuštanja u udobnoj fotelji, uz ogromnu kesicu hrskavih, slanih kokica, i dobar film. Još ako imamo i prijatno društvo, ugođaj je potpun. 

Međutim, ma koliko da je naš DVD plejer skupo plaćen i ako je u pitanju kvalitetan brend, sve je podložno zubu vremena i mogućim kvarovima. Oni mogu biti bezazleni, ali ipak dovoljno nezgodni da vas onemoguće u gledanju omiljenih filmova i serija. 

Sa druge strane, postoje i ozbiljniji kvarovi, ali ipak rešivi, tako da nećete morati da kupujete nov uređaj. Možda ponekad poželite da se igrate majstora ili imate komšiju koji se razume u sve i svašta, jer svaka zgrada ima jednog takvog „mudraca“. Vi ili komšija, u suštini isto je, jer niko od vas nije pravi majstor. Takvi pokušaji popravke se najčešće završavaju time što potpuno uništite svoj DVD plejer, pa ste prinuđeni kupiti novi uređaj, iako je možda po sredi bio samo sitan kvar koji bi vas neznatno koštao.

DVD servis – iskustva

Kada već imate kvar na svom uređaju, najbolje je da odmah pozovete profesionalce. Oni će doći na vašu adresu, gde će pregledati DVD plejer, ustanoviti u čemu je greška u njegovom radu, otkloniti kvar, pa ćete vi imati DVD kao nov.

Često je potrebna zamena nekog dela rezervnim delom, pa je bitno znati da ovlašćeni servisi koriste isključivo originalne delove, koji su nešto skuplji, ali vam garantuju kvalitet. Sa druge strane, delovi koji su sumnjivog porekla, ne mogu vam osigurati pravilno i dugotrajno funkcionisanje uređaja. 

Svrha upotrebe originalnih rezervnih delova je u tome da se vašem DVD plejeru produži radni vek, a vi da budete spokojni uz garanciju koju ćete dobiti na ugrađeni deo i na izvršene usluge.

Ako tako želite, vaš uređaj možete doneti u sedište servisa, koji često imaju obezbeđena parking mesta za svoje klijente. U najkraćem roku, biće vam pružena vrhunska usluga. Profesionalni serviseri su svesni činjenice da tehnika napreduje velikom brzinom, tako da se redovno usavršavaju posećujući stručne seminare i prateći najnovije trendove. 

Popravka DVD plejera – iskustva

Možda imate uređaje koji pripadaju najnovijoj generaciji, a možda su u pitanju DVD plejeri koji su nešto starijeg datuma. Slobodno se možete obratiti ako imate bilo kakav problem sa DVD rezačima, Blu-Ray uređajima, kućnim bioskopima, starim dobrim video rikorderima ili sa multimedijalnim plejerima. 

Dakle, nikakav kvar nije dovoljno moćan da se ispreči vašoj želji da pogledate neki dobar film, možda još večeras – iz tog razloga, odmah pozovite profesionalne servisere i uspešno rešite problem sa svojim DVD plejerom.

DVD servis – cena usluga:

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje vašeg DVD plejera, zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, i koji rezervni deo treba zameniti. Ponekad servisi naplaćuju u proseku 500 dinara za dijagnostiku, a sama usluga popravke može da se kreće od 700 din. do 5000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane