Dodaj firmu

Popravka mašina za sušenje veša Frigo Nova Vračar

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 15
Vračar, Beograd

Haus majstor Sinisa popravka mašina za sušenje veša

Haus majstor u Beogradu. Elektro usluge, vodoinstalaterski radovi, zamena sanitarija, stolarske usluge.
Pročitaj više

Ljevoska 14
Palilula, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Nova Tehnika

Delovi i servis bele tehnike „Nova tehnika“ nalazi se na Čukarici. Svojim klijentima u prilici je da ponudi kompletan servis bele tehnike, distribuciju originalnih delova, servis na Vašoj lokaciji
Pročitaj više

Arčibalda Rajsa 3
Čukarica, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Unel

Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci
Pročitaj više

Branka Momirova 85
Palilula, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Kića

Serviser bele tehnike radi na teritoriji celog Beograda i okoline. Popravlja i servisira svu krupniju belu tehniku veš mašine, mašine za sudove, mašine za sušenje svih modela
Pročitaj više

Pančina 14
Zvezdara, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Popravka mašina za sušenje veša Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Brza popravka mašina za sušenje veša je jako vazna za mnoga domacinstva. Sušenje veša može da predstavlja veliki problem, naročito ako nemate terasu ili u toku zimskih meseci. Ljudi ponekad imaju običaj da vlažne stvari odlažu po radijatorima, ali to nikada nije dobro rešenje, iz mnogo razloga. Zbog svega toga, domaćice su „spas“ pronašle u mašinama koje peru i suše veš ili u onima koje samo suše.

Ali, šta ako se dogodi da se mašina za sušenje veša pokvari?

Servis mašina za sušenje veša

U ovakvom slučaju, trebalo bi da se obratite servisima koji vrše popravke mašina od svih proizvođača i svih modela. Vrlo je bitno da servis bude stalno dostupan, pošto kvar ne bira vreme kada će se dogoditi. Baš zato, servisi nude svoje usluge tokom cele godine, i za vreme praznika, kao i 24 časa dnevno, tako da se u svakom trenutku možete osloniti na njih.

Sve popravke su na raspolaganju kako fizičkim, tako i pravnim licima.

Popravka sušara

Jedna mašina koja suši veš, u velikoj meri olakšava funkcionisanje u jednom domaćinstvu, barem kada je reč o garderobi i posteljini. Pri kupovini, kupci najčešće biraju proverene proizvođače i tradicionalne marke. To se čini iz razloga što se na taj način lako dolazi do potrebnih rezervnih delova, i svi servisi ih imaju na lageru. Međutim, jedan broj kupaca se odlučuje za najmodernije mašine za sušenje veša koje poseduju nasavremeniju tehnologiju.

Servis sušara

Kao što je bitno da odaberete kvalitetnu mašinu za sušenje veša, tako je isto važno i da je redovno održavate. Kako ćete do učiniti, obično ćete saznati od prodavaca ili od servisera. Iako redovno održavate svoju sušaru i brinete o njoj, ipak će se dogoditi, u nekom trenutku, da se pokvari, jer je to neminovnost usled kontinuiranog rada i trošenja. To predstavlja stres za sve članove jedne porodice, tako da žele da što pre reše tu situaciju kako bi normalno nastavili da funkcionišu.

Majstor za mašine za sušenje veša

Profesionalni i iskusni serviser za mašine za sušenje veša, ustanoviće u čemu je kvar, i zameniće dotrajali deo u najkraćem mogućem roku. Pri tome, trudiće se da odredi prihvatljivu cenu za tu uslugu, kao i da vam pruži garanciju na usluge i promenjeni deo. Za profesionalne majstore, nije prepreka koji tip mašine imate i ko je proizvođač.

Pored popravki, moguće je izvršiti i prevenciju od potencijalnih većih kvarova, koji iziskuju mnogo više novca.

Cene za servis i popravku mašina za sušenje veša

Cene su zaista različite i zavise od toga kakav kvar je u pitanju, kao i od same mašine za sušenje veša – njene marke, proizvođača, itd. Zbog toga je najbolja odluka da se lično obratite serviserima i da ih pozovete da dođu i da na licu mesta dijagnostikuju kvar, jer vam tek onda mogu reći koja je tačna cena za uslugu popravke koju će izvršiti. Takođe, prilikom poziva odabranog servisa, raspitajte se da li je dolazak na adresu besplatan ili se naplaćuje, itd.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane