Dodaj firmu

Servis malih kućnih aparata BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Servis malih kućnih aparata AMG

Servis usisivača AMG nalazi se na Zvezdari. Bavi se popravkom usisivača, malih kućnih aparata, kao što su pegle, blenderi i drugi mali kućni aparati.
Pročitaj više

Mite Ruzica 17a
Zvezdara, Beograd

ElektroWelt Servis - servis bele tehnike

Prepustite brigu o Vašim malim kućnim aparatima liderima u svom poslu, izaberite ElektroWelt Servis iz Beograda. Pored servisiranja malih i kućnih aparata vodećih svetskih brendova, bavimo se prodajom polovne bele tehnike, kao i originalnih...
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 299
Voždovac, Beograd

Trazite kvalitetan servis malih kućnih aparata? Bez malih kućnih aparata, svakodnevni život ne bi bio zamisliv. Kada ustanemo ujutru, svakako poželimo da popijemo sveže ceđeni sok od narandže ili u blenderu želimo da izmiksamo hranu za našu bebu.

Ako nam je u planu pravljenje torte za rođendan, onda će nam zatrebati mikser, npr, i još mnogo drugih malih kućnih uređaja. Sve u svemu, ovi aparati nam olakšavaju razne aktivnosti kod pravljenja hrane, ali se pod ovim terminom podrazumevaju i pegle, fenovi za kosu, mini stoni usisivači...

Servis za male kućne aparate

Pošto male kućne aparate koristimo svakoga dana, i ako smo pažljivi pri rukovanju, ipak se može dogoditi da u nekom trenutku oni ne rade ispravno te nam je potrebna pomoć stručnih servisera.

Biti sam svoj majstor u ovom slučaju nije baš dobra ideja, jer pored rizika što uopšte otvarate aparat, postoji mogućnost da nešto pokvarite što kasnije ni stručno lice ne može da popravi, pa ćete biti primorani da kupujete sasvim novi uređaj.

Iz tog razloga savetujemo da se odmah obratite ovlašćenim servisima malih kućnih aparata. Ovo pravovremeno kontaktiranje servisera ima još jednu dobru stranu, a to je da svaki mali kvar, vremenom postaje veći; naime, mi u početku ne primećujemo ili čak ignorišemo ako aparat pokazuje neke nedostatke, sve dok uređaj postane neupotrebljiv. Ako se tek tada obratimo servisu, sasvim sigurno ćemo izdvojiti više novca nego da smo to učinili odmah, sa prvim znacima nepotpune funkcionalnosti.

Servisiranje malih kućnih aparata

Dakle, ako vaša pegla, blender, mikser, fen za kosu ili neki drugi uređaj ne rade dobro, tada možete da prošetate do najbližeg servisa i da donesete aparat da ga majstor pogleda. Telefonskim putem, veoma je teško objasniti šta nije u redu, odnosno serviser dok ne otvori i ne pregleda aparat, neće moći da vam kaže koliko tačno novca će biti potrebno da izdvojite za popravku.

Servis malih kućnih aparata iskustva

Iskustva ljudi uvek govore da im je pravovremeno servisiranje malih kućnih aparata produžilo radni vek uređaja, i da nisu tako skoro morali da kupuju novi. U tome je najvažnija prednost brzog dolaska u servis.

U nekim slučajevima, serviseri mogu doći na vašu adresu, i na licu mesta pogledati aparat, konstatovati u čemu je kvar i isti popraviti. U ovoj varijanti ćete platiti izlazak na teren.

Ako je potrebno da se zameni neki deo, to će biti urađeno, i taj deo će biti originalan, pa ćete dobiti garanciju. Ovo će neznatno podići cenu usluge, ali će zbog toga radni vek vašeg malog kućnog aparata značajno biti produžen.

Servis malih kućnih aparata – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za servisiranje malih kućnih aparata zavisi pre svega koji uređaj i kakav kvar je u pitanju, te da li je potrebno da se zameni neki deo i slično.

Zbog toga, tačnu cenu može da vam kaže samo serviser kada pregleda uređaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane