Dodaj firmu

Servis aspiratora Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Servis aspiratora Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima, kao i za pružanje svih potrebnih usluga održavanja u urbanim sredinama vezanim takođe za vodoinstalacije i grejanje.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

GSD Gorenje servis

Ovlašćeni Gorenje servis u Beogradu, GSD servis nudi Vam brzu, efikasnu i pouzdanu popravku svih vrsta kućnih aparata. U našem radu koristimo isključivo originalne rezervne delove, kao i najsavremeniju opremu i alate, što garantuje visok kvalitet usluge
Pročitaj više

Matice Srpske 26, Bulevar Kralja Aleksandra 460
Zvezdara, Beograd

Servis aspiratora Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis aspiratora Super Elektrik

Super Elektrik, sa tradicijom dužom od 20 godina, vrši servis bele tehnike i prodaju rezervnih delova (TA peći, bojleri, veš mašine, frižideri, šporeti, sudo mašine)
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 41, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

Servis aspiratora Frigo Nova Vračar

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 15
Vračar, Beograd

Servis aspiratora pre ili kasnije svima zatreba. Gde je šporet, tu je i aspirator. Ova dva drugara uzajamno sarađuju, štiteći vašu kuhinju, ali i ostatak stana ili kuće od neprijatnih mirisa. Jer, koliko god ručak lepo mirisao, ipak nije poželjno da se miris zaprške oseća u dnevnoj sobi, u kojoj ćete uveče primiti važne i drage goste.

Zato se treba obezbediti na vreme, kupovinom aspiratora. On će jednostavno povući i odstraniti sve neželjene mirise i paru, pa ćete vi moći da uživate u svojim kulinarskim majstorijama, a ostatak porodice u ukusnom ručku i svežini doma.

Popravka aspiratora

Najpre, kada se odlučite za kupovinu ovog uređaja za domaćinstvo, biće potrebno da vam majstori ovlašćenog servisa isti ugrade. Možda mislite da možete sami, ali je savet da se ovakvi poslovi prepuste profesionalcima kojima je to rutina, jer iste ili slične radove obavljaju svakodnevno.

Servis Candy aspiratora

Koliko je aspirator neophodan, govori i činjenica, da sem mirisa luka i ostalih đakonija koje koristite u kuhinji, od pripreme hrane stvara se i para. Nije potrebno posebno naglašavati da para vremenom stvara vlagu i buđ na vašim zidovima.

Servis Davoline aspiratora

Navlaženi zidovi, koji se neprijatno osećaju, svakako su nehigijenski i nezdravi uslovi za kuhinju, mesto gde se sprema hrana. Zidovi mogu da počnu da se ljušte, pa ćete tek onda shvatiti koliko je para veliki neprijatelj za vašu kuhinju, i koliko vam je aspirator potreban.

Servis Whirlpool aspiratora

Ako nemate aspirator, boravak u kuhinji može postati prava noćna mora. A ručak je nešto što se priprema svakoga dana, ili svakog drugog, pa svakako ne želite da vam to bude neprijatna obaveza.

Servis Hotpoint Ariston aspiratora

Ukoliko još niste kupili ovaj uređaj, verovatno ste prinuđeni da svake godine krečite svoju kuhinju, kako bi ona imala zdrav prostor, ali i uredan izgled. Pomislite li, da li je novac koji date za krečenje, za materijal i majstore, pomnožen sa brojem godina tokom kojih se borite sa vlagom i buđi, zapravo više puta kupio nov aspirator?

Servis Miele aspiratora

Da ne biste uzalud bacali novac, stavite tačku na sve te muke, i kupite neophodan uređaj za svaku kuhinju, odnosno aspirator. Ovaj prostor, koji je inače i srce svakog doma, vi ste na taj način učinili lepšim, modernijim i prijatnijim za boravak.

Servis Electrolux aspiratora

Možda ste do sada kupovali razne osveživače prostorija, kao i mirišljava sredstva, i dali gomilu novca za nešto, što nije suštinski rešilo problem. Neprijatne mirise vi ste samo zamaskirali, a oni su uvek bili tu, iznova i iznova se pojavljujući, svakoga puta kada stavite lonac na šporet.

Servis Franke aspiratora

Na našem tržištu možete pronaći širok asortiman aspiratora, sa različitim cenama i performansama. Odlučite koji proizvođač i koji model vam odgovara, i svojim kvalitetom aspirator će svakako zadovoljiti sve vaše potrebe.

Servis Zanussi aspiratora

Kada govorimo o modelima, postoje ugradni, klasični, centralni i dekorativni aspiratori. Pored njih, isparenja više ne postoje, a pripremanje ručka postalo je lakše i prijatnije. Međutim, uvek se može dogoditi i neki kvar na vašem aspiratoru, pa su elektro servisi na usluzi da isti otklone.

Servis Siemens aspiratora

Dovoljno je da pozovete majstore, i oni će biti na vašem pragu ponekad čak i za sat ili dva. Brzo će dijagnostikovati u čemu je kvar, i uskoro ga i otkloniti. Jedan od problema koji se najčešće javlja, jeste zamena filtera.

Servis aspiratora – cene:

Ugradnja aspiratora sa otvorom za ventilaciju, cena od 35 evra i naviše.

Cena ugradnje klasičnog aspiratora u proseku se kreće oko 18 evra.

Cena zamene filtera aspiratora, takođe je 18 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane