Dodaj firmu

Servis TA peći Elektro

Sve vrste električarskih usluga u Beogradu. Iskusan tim sa licenciranim električarima, uvek dostupni za hitne i druge intervencije. Pozovite nas za popravku bojlera, popravku grejnih tela i druge električarske usluge.
Pročitaj više

Branka Šljivića
Voždovac, Beograd

Servis veš mašina i sudo mašina Joca

S obzirom da je veš mašina jedan od najkorisnijih uređaja u domaćinstvu, kada dođe do njenog kvara nastaje ozbiljan problem. Servis Joca vrši popravku veš mašina i sudo mašina svih proizvođača i marki, sa odgovarajućom garancijom
Pročitaj više

Vukasovićeva 21f
Rakovica, Beograd

Milutinov Hlad hausmajstor servis TA peći

Elektro i vodoinstalaterski radovi. Haus masjtor za sve sitne popravke u kući, na teritoriji Beograda
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Haus Majstor Bane

Haus Majstor Bane pruža uslige sitnih popravki po kući na teritoriji Beograda i okoline. Sitne popravke u vezi sa strujom, vodom, malim kućnim aparatim, popravkom klime i drugo
Pročitaj više

Karaburma
Palilula, Beograd

Paun elektro - hitne popravke

Paun elektro je specijalizovan servis za hitne električarske intervencije. Primarno se bave specijalnim električarskim uslugama kao što su zamena spratne table i zamena induktora, kao i sve ostale standardne usluge; servis grejnih tela, servis bele tehnike itd.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 277
Novi Beograd, Beograd

Servis TA peći Kića

Serviser bele tehnike radi na teritoriji celog Beograda i okoline. Popravlja i servisira svu krupniju belu tehniku veš mašine, mašine za sudove, mašine za sušenje svih modela
Pročitaj više

Pančina 14
Zvezdara, Beograd

Servis TA peći Steko electric

Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bele tehnikeUkoliko Vam treba pouzdan električar za siguran dom, pozovite Steko Electric.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Servis TA peći Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Servis TA peći AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Servis TA peći Ditep

Ditep Elektro električar Beograd je Vaš pouzdan partner kada Vam zatrebaju električarske usluge u najkraćem mogućem roku. Pored izrade elektroinstalacija, bavimo se popravkom električnih aparata, ugradnjom rasvete, alarmnih sistema i video nadzora
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Servis TA peći Unel

Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci
Pročitaj više

Branka Momirova 85
Palilula, Beograd

Haus Majstor Plus

Bilo da želite da kompletno renovirate dom ili su Vam potrebne hitne vodoinstalaterske i električarske usluge, Haus Majstor Plus stoji na raspolaganju za sve intervencije, uz garantovan kvalitet i pristupačne cene. Za sve komšije iz Mirijeva, tu smo već istog dana.
Pročitaj više

Vitezova Karadjordjeve Zvezde 70b
Zvezdara, Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

Električar TOMA

Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima, kao i za pružanje svih potrebnih usluga održavanja u urbanim sredinama vezanim takođe za vodoinstalacije i grejanje.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Servis TA peći Super Elektrik

Super Elektrik, sa tradicijom dužom od 20 godina, vrši servis bele tehnike i prodaju rezervnih delova (TA peći, bojleri, veš mašine, frižideri, šporeti, sudo mašine)
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 41, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Servis TA peći Frigo Nova Vračar

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 15
Vračar, Beograd

Da li vam treba servis TA peći? Mnogi ljudi imaju čuvene TA peći, i tako ih i zovu „te-a“, međutim, poneko i ne zna šta ta skraćenica u stvari, znači. Dakle, TA peć je termoakumulaciona peć, i veoma se često koristi u stanovima i kućama gde ne postoji mogućnost centralnog grejanja, ali je isto tako praktična i za dogrevanja, tokom izuzetno hladnih zima ili u prelaznim periodima.

Popravka TA peći

Temperatura u kući, optimalna, trebalo bi da bude oko 22 stepena. To je idealno, da nam ne bude ni hladno ni vruće, a posebno je značajno ako imamo malu decu u domu. Nije zgodno da nam se TA peć pokvari kada nam je najpotrebnija, pa se zato savetuje da se ista održava.

Kako se to radi? Dakle, jednom godišnje trebalo bi pozvati profesionalne servisere, koji će pregledati kompletnu peć, ukoliko je potrebno zameniće se dotrajala instalacija, očistiće se ventilatori i izduvni kanali. 

Može da se dogodi da TA peć povuče mnogo prašine i raznih nečistoća, pa da posle toga ne može da izduvava topao vazduh. To je samo jedan od razloga zašto bi trebalo redovno održavati ovo neophodno grejno telo.

Servis Magnohrom TA peći

Naravno, grejanje mora da bude zdravo i čisto. Iz tog razloga, servisiranje TA peći je najbolje obaviti pre nego što počne grejna sezona. Kada se obratite serviserima, naići ćete na profesionalnost, ljubaznost i dobru vest da oni obavljaju servisiranje svih vrsta TA peći. 

Servis Igotherm TA peći

Često se dešava da je na vašoj peći potrebno zameniti neki dotrajali deo novim rezervnim delom. Ovlašćeni servisi poseduju delove koji su proverenog kvaliteta i porekla, odnosno, originalni su, pa ćete pri tome na izvršene usluge i deo, dobiti i garanciju. 

Servis Elind TA peći

Ako se kvar pojavio, nemojte oklevati, pozovite majstore da reše problem. Bez TA peći svakako ne možete, a da sami pokušavate da je popravite, svakako ne preporučujemo, jer to nisu jednostavne opravke. 

Bilo koji rezervni deo da je potreban, u servisu se isti može naći, i kvar će biti saniran u najkraćem mogućem roku.

Servis AEG TA peći

Možda se pitate koji su to kvarovi koji se najčešće javljaju kod termoakumulacionih peći? Na primer, kabal može često da bude uzrok problema, jer se dug vremenski period ne greje, pa on tako propada. 

Tajmer je vrlo važan kod ove vrste grejnih tela, upravo iz razloga potrošnje struje. Ukoliko vam majstor priključi tajmer na TA peć, treba da se namesti da on vašu peć sam upali u ponoć, a isključi ujutru u osam časova, što je period kada je struja jeftinija.

TA peći možete pronaći, primera radi, sa snagom od 4.5 kW, osobine su im da akumuliraju toplotnu energiju i da štede električnu energiju, uz njih ćete obično dobiti termostat, a interesantno je da su ove peći veoma teške i mogu imati oko 240 kilograma. 

Servis TA peći – cene:

Cena zamene grejača na TA peći kreće se u proseku 20 evra pa naviše.

Cena zamene termostata na TA peći, je u proseku 15 evra.

Farbanje TA peći, cena je od 70 evra pa naviše.

Cena zamene ventilatora TA peći, je u proseku 15 evra.

Za transport TA peći, potrebno je izdvojiti od 44 evra pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate elektro servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane