Dodaj firmu

Guma za zamrzivač Beograd

Guma za zamrzivač Servis bele tehnike Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume

Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje
Pročitaj više

Jurija Gagarina 50, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Guma za zamrzivač Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

Cemu sluzi guma za zamrzivač? Nekada su bili popularni takozvani sandučari, odnosno horizontalni zamrzivači, a danas su primat preuzeli kombinovani frižideri ili vertikalni zamrzivači. Razlog je najčešće u uštedi prostora, pa tako kod ovih uređaja možete lako vaditi hranu zahvaljujući fiokama.

Pošto je u pitanju duboko zamrzavanje, neophodno je da guma na vratima ovog rashladnog uređaja dihtuje savršeno. Svako odstupanje od toga, znači da je došlo vreme da zamenite dihtung gumu novom.

Gume za zamrzivače

Zamislite da vam guma ne prijanja dobro na vrata zamrzivača, a vi to ni ne znate? U tom slučaju, aparat bi se „mučio“ da postigne željenu nisku temperaturu, pri čemu bi se često uključivao i „vukao“ veliku količinu struje. Možda vam stižu računi za električnu energiju, znatno uvećani, a vi se pitate – Zašto?

Odgovor može biti sasvim prost – guma više ne dihtuje dobro, stvorio se prostor kroz koji topao vazduh iz prostorije ulazi u zamrzivač i podiže temperaturu u njemu.

Pored štete u vidu novca koji svakoga meseca dajete na račune, druga loša stvar je da se životni vek ovako skupog uređaja kao što je zamrzivač, značajno skraćuje. Tako ćete uskoro biti u situaciji da ćete morati da nabavljate nov, što znači jedno veće ulaganje i udar na kućni budžet.

Dihtung gume za zamrzivače

U sličnom scenariju, hrana koju imate u zamrzivaču, može da se pokvari, ako vi recimo, otputujete na duže vreme na more, a dihtung guma ne radi „svoj posao“ kako treba. 

Naš savet je da o svemu ovome uopšte i ne razmišljate, već da uložite neznatnu količinu novca u nabavku nove gume za zamrzivač, čime ćete sebi obezbediti bezbrižnost i uštedu para, pre svega ostalog. 

Servisi koji nude uslugu montiranja ali i prodaje dihtung guma za zamrzivače, nakon vašeg poziva, veoma brzo će biti i na adresi. Ukoliko ste penzioner ili student, mogući su određeni popusti, ali se o tome raspitajte kada pozovete servis. 

Na svoje usluge, majstori će dati garanciju i račun, koji su overeni pečatom i potpisom ovlašćenog servisa.

Magnetna guma za zamrzivač

Magnetne gume za zamrzivače svojim kvalitetom izrade i performansama, zadovoljavaju najviše standarde. Vašem rashladnom uređaju će omogućiti nesmetan i pravilan rad, uz uštedu energije. 

Postavljanje gume za zamrzivač može da se okarakteriše kao „najjednostavniji a veoma komplikovan“ posao. Mnogi ljudi potcene težinu zadatka, pa pokušavaju sami da pravilno montiraju magnetnu gumu, ali na kraju ipak budu prinuđeni da se obrate stručnim licima.

U toku postavljanja, moguća su razna neprijatna iznenađenja, na koja niste računali, kao to da su vrata zamrzivača možda malo deformisana ili kriva, pa nikako nećete uspeti da postavite gumu tako da ona na svim mestima ravnomerno naleže.

Potrebno je da znate i neke „cake“, koje vam samo majstor može reći, a neke od njih su da stranu do šarki treba namazati specijalnim sredstvom da se guma ne bi oštetila prilikom zatvaranja. Kada vrata zamrzivača zatvorite, potrebno je da ih ne otvarate sve dok se guma ne prilagodi vratima i telu zamrzivača.

Sve što smo nabrojali, samo su neke od malih tajni velikih majstora, tako da je najbolje da se obratite odabranom servisu koji će montirati dihtung gumu na vrata vašeg zamrzivača na najbolji mogući način. 

Guma za zamrzivač – cena:

Za gumu za zamrzivač, potrebno je izdvojiti od 5 do 15 evra po metru dužnom, dok za uslugu montaže treba platiti od 30 do 35 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane