Dodaj firmu

Servis i popravka frižidera Frigo Nova Vračar

Servis bele tehnike Frigo Nova Vračar vrši servis brendova Gorenje, Beko, Indesit, Ariston, Zanussi, Candy, Samsung, Bosch, Siemens
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 15
Vračar, Beograd

Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume

Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje
Pročitaj više

Jurija Gagarina 50, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis i popravka frižidera Frigo Cure

Ovlašćeni servis Frigo Cure se bavi popravkom i servisom svih vrsta I modela bele tehnike, ugostiteljske opreme I klima uređaja.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan,12. Beograd
Čukarica, Beograd

Servis i popravka frižidera AMD Elektro

AMD servis bele tehnike spreman je da reaguje brzo i efikasno kada dođe do kvara nekog od uređaja bele tehnike i malih kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Naš tim čine serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa uređajima vodećih proizvođača
Pročitaj više

Vodovodska 70a
Čukarica, Beograd

Servis i popravka frižidera Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Servis i popravka frižidera Unel

Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci
Pročitaj više

Branka Momirova 85
Palilula, Beograd

ElektroWelt Servis - servis bele tehnike

Prepustite brigu o Vašim malim kućnim aparatima liderima u svom poslu, izaberite ElektroWelt Servis iz Beograda. Pored servisiranja malih i kućnih aparata vodećih svetskih brendova, bavimo se prodajom polovne bele tehnike, kao i originalnih rezervnih delova
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 299
Voždovac, Beograd

Servis bele tehnike Tehno QM

Obezbedite savršenu funkcionalnost bele tehnike u Vašem domaćinstvu ili ugostiteljskom objektu, izaberite servis Tehno QM. Neposredno po Vašem pozivu, naš tim servisera će izaći na teren, a sve radove obavljamo na licu mesta, brzo, lako i efikasno.
Pročitaj više

Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b )
Voždovac, Beograd

GSD Gorenje servis

Ovlašćeni Gorenje servis u Beogradu, GSD servis nudi Vam brzu, efikasnu i pouzdanu popravku svih vrsta kućnih aparata. U našem radu koristimo isključivo originalne rezervne delove, kao i najsavremeniju opremu i alate, što garantuje visok kvalitet usluge
Pročitaj više

Matice Srpske 26, Bulevar Kralja Aleksandra 460
Zvezdara, Beograd

Servis i popravka frižidera Frigo In

Servis bele tehnike Frigo In vrši servis i popravku bele tehnike najpoznatijih domacih i svetskih proizvodjača.
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Servis i popravka frižidera Filibor D. L

Servis ele tehnike Filibor D. L. vrši popravku bele tehnike u garantnom roku i prodaju rezervnih delova za LG, Candy i Samsung uređaje
Pročitaj više

Glavna 28, Zemun
Zemun, Beograd

Servis i popravka frižidera Super Elektrik

Super Elektrik, sa tradicijom dužom od 20 godina, vrši servis bele tehnike i prodaju rezervnih delova (TA peći, bojleri, veš mašine, frižideri, šporeti, sudo mašine)
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 41, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Servis i popravka frižidera BG Frigo

Vaš servis od poverenja, profesionalno i efikasno vršimo popravke frižidera, zamrzivača, klima uređaja, rashladnih vitrina i svih ostalih aparata bele tehnike.
Pročitaj više

Oplenačka 68
Rakovica, Beograd

Kik Elektro servis bele tehnike

Kik Elektro servis bele tehnike iz Beograda vrši popravku bele tehnike, kao i izradu i prodaju magnetnih dihtung guma za rashladne uređaje: frižidere, zamrzivače, rashladne vitrine
Pročitaj više

Radnička 61
Čukarica, Beograd

KAM elektro servis

Servis bele tehnike na Čukarici. Popravka i zamena delova bele tehnike, malih kućnih aparata i klima uređaja.
Pročitaj više

Trgovačka 4
Čukarica, Beograd

Svi znamo cemu sluzi servis i popravka frižidera. Šta to frižider u kuhinji radi? Pa, naravno – hladi! Početak našeg teksta liči na dečiju pesmicu, ali je istina da se bez dobrog, funkcionalnog i prostranog frižidera život jedne porodice ne može ni zamisliti.

Recimo da je leto, plus 40 stepeni, i vi ste upravo ušli u kuću, umorni i preznojani, posle avanture zvane vožnja u gradskom prevozu. Šta bi vam sada prijalo? Svakako, hladan sok iz frižidera! A on – ne radi! I vi možete popiti samo mlak, gaziran sok... Kome je još do toga? Pozovite smesta u pomoć servis za frižidere i rešite ovaj, ne tako mali problem.

Popravka frižidera

Naravno, kada možete da računate na stručna lica koja će popraviti vaš frižider, sve je mnogo lakše i jednostavnije, ali je problem velik u smislu što skoro da nije moguće funkcionisati bez frižidera u kući. 

Servis Whirlpool frižidera

Dobra strana priče jeste da se servis vrši u veoma kratkom roku, pa će ovaj nezaobilazni stanovnik vaše kuhinje ponovo biti na svom radnom mestu. Slobodno možemo reći da je frižider jedan od najvažnijih elemenata kuhinje. 

Servis Bosch frižidera

Za dobar frižider, bitan je i njegov spoljni izgled, ali i unutrašnji prostor kojim raspolaže. Mnogi proizvođači teže tome da kvalitetni frižideri pored energetske efikasnosti koju imaju, kuhinji daju i potpuno drugačiji, lepši i atraktivniji izgled.

Servis Indesit frižidera

Čak i najbolje marke frižidera, i aparati koji su najskuplje plaćeni, mogu da se pokvare. Kupci pri kupovini obraćaju pažnju na garantni rok, kao i druge smernice kako bi načinili najbolji izbor, ali posle niza godina korišćenja, svaki frižider završi kod svog „doktora“.

Servis Hotpoint Ariston frižidera

Postoje frižideri raznih dimenzija i oblika. Ljudi se najčešće odlučuju za kombinovane frižidere, jer oni imaju u gornjem ili donjem delu zamrzivač, što je veoma praktično. Klasični frižideri imaju samo jedan rashladni deo. Bilo da zamrzivač loše hladi, ili sam frižider, vreme je da se pozovu majstori.

Servis Candy frižidera

Profesionalni serviseri prilikom popravke koriste isključivo originalne rezervne delove. Da li biste vi bili mirni i sigurni, ako je u vaš frižider ugrađen deo sumnjivog porekla i kvaliteta? Ne biste mogli znati koliko dugo će vaš frižider ispravno raditi. Zato se takvi delovi ne koriste, već samo originalni, koji garantuju kvalitet.

Servis Samsung frižidera

Rezervni delovi koji su proverenog kvaliteta, omogućavaju vašem uređaju da ima duži radni  vek, te da svakoga dana u dugom nizu godina radi bez ikakvih smetnji. Jednom uložen novac u profesionalnu popravku, obezbeđuje vam siguran rad uređaja dugo vremena.

Servis LG frižidera

Kupci obično biraju frižider prema prostoru kojim raspolažu u kuhinji, mada je bitan i broj članova domaćinstva, jer petočlanoj porodici svakako je potreban frižider većih dimenzija od čoveka koji živi sam. Kada kažemo dimenzije, mislimo na veličinu same unutrašnjosti, odnosno zapremine frižidera i zamrzivača.

Servis Gorenje frižidera

Mogu vam biti potrebne različite popravke, kao što su punjenje frižidera, zamena ventilatora, zamena grejača frižidera, zamena termostata, zamena dihtung guma na vratima, zamena senzora za temperature, te zamena sijalice u frižiderskom delu...

Servis Electrolux frižidera

Servisi kada formiraju cenu, uračunaju i svoje „ruke“, kako se to popularno kaže, i materijal. To je ljudima veoma važno, da bi znali koja cena ih na kraju očekuje. Majstori će vam cenu često reći u evrima, radi lakše orijentacije, ali je plaćanje uvek u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu koji važi za taj dan. 

Servis Siemens frižidera

Ne postoji kvar koji majstori ne mogu da otklone, stoga je bolje da sami ne pokušavate neke akcije popravljanja, jer se one obično završavaju neslavno, tako što onda stručna lica moraju popravljati i osnovni kvar i ono što ste vi pokvarili pokušavajući da popravite. Ako imate bilo kakav problem, najbolje je da pozovete servise koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Servis frižidera – cena usluga:

Cene se kreću u rasponu od 12 evra za zamenu sijalice u frižideru, preko 22 evra u proseku za zamenu ventilatora, 27 evra je prosečna cena za zamenu termostata, dok za punjenje frižidera treba izdvojiti u proseku 35 evra; zamena dihtung gume na vratima je od 18 do 60 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane