Elektricar Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Kucne instalacije - elektroinstalateri

 • 6
5.0 | 4 ocena
Kućne instalacije - elektroinstaleri: elektroinstalacije u stanovima, kućama i poslovnim prostorijama. Izvođenje elektro radova, zamena dotrajalih elektroinstalacija kao i popravka elektroinstalacija....
Pročitaj više
Novi Beograd
Novi Beograd,Beograd

Mv electro team

 • 6
5.0 | 7 ocena
Jednim pozivom,mozete resiti sve. Vrsimo popravku i odrzavanje elektroinstalacije, grejnih tela, alarma, kucnih aparata...
Pročitaj više
Zemunska 173i, Ugrinovci, Beo...
Zemun,Beograd

Ditep Elektro električar

 • 4
 • %
5.0 | 6 ocena
Ditep Elektro električar Beograd je Vaš pouzdan partner kada Vam zatrebaju električarske usluge u najkraćem mogućem roku. Pored izrade elektroinstalacija, bavimo se popravkom električnih aparata, ugradnjom rasvete, alarmnih sistema i video...
Pročitaj više
Čukarica,Beograd

Elkoš

 • 4
5.0 | 7 ocena
Ukoliko Vam je potreban pouzdan električar, firma Elkoš je pravi izbor za Vas. Specijalizovani smo za izvođenje radova svih vrsta instalacija jake i slabe struje. Za izvođenje svih radova posedujemo odgovarajuće licence za rad i projektova...
Pročitaj više
Živojina Žujovića 5a
Zvezdara,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Elektricar
Pitaj firme

Profi Elektro električarske usluge

 • 2
5.0 | 4 ocena
Ukoliko su Vam potrebne hitne i pouzdane električarske usluge, firma Profi Elektro stoji Vam na raspolaganju 00-24h. Pored izrade novih elektro instalacija i popravke starih, vršimo i ugradnju svih vrsta rasvete u Vašem domu, zgradi ili po...
Pročitaj više
Beograd
Novi Beograd,Beograd

Električar TOMA

 • 1
5.0 | 2 ocena
Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvi...
Pročitaj više
Beograd
Beograd

Električar Dioda +

 • 2
 • %
5.0 | 1 ocena
Ukoliko su Vam potrebne brze, efikasne i pouzdane usluge, električar Dioda + je tu za Vas. Domen rada obuhvata izradu kompletnih elektroinstalacija, montažu obične i LED rasvete, popravku kućnih aparata, kao i prodaju elektro materijala i ga...
Pročitaj više
Kraljevića Marka 13
Savski venac,Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

 • 1
5.0 | 1 ocena
TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom....
Pročitaj više
Braće Jerković bb ( pijaca- l...
Voždovac,Beograd

Tehnolution

 • 1
5.0 | 1 ocena
Osnovna delatnost firme Tehnolution jeste zamena, ugradnja i održavanje električnih instalacija, kao i popravka svih vrsta električnih aparata. Pored toga, vršimo ugradnju sistema video nadzora, uz primenu najsavremenijih kamera vodećih proi...
Pročitaj više
Cara Dušana 192
Zemun,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

Млади људи, спремни да помогну и посаветују. Уз то богат и приступачан асортиман робе. Без иједне замерке.
07.05.2018 04:20
Djordje Markovic
Trebaju vam odlicni i profesionalni elektricari,nemate adekvatne preporuke,mi smo tu da vam ih damo.MV ELEKTR TEAM vam nudi profesionalne i strucne usluge u skladu sa vasim potrebama.Jednom kad ih upotrebite stalno ce vam biti na raspolaganju!
28.04.2018 10:04
Nebojsa Lazic
Toma i njegov tim su iyuyetni majstori! Pre svega pošteni, radni i časni ljudi koji su kod mene popravili kvar na električnoj instalaciji u stanu ali i vodovovni segment! Svaka Vam čast majstore Tomo i hvala još jednom na ovako brzoj intervenciji!Od sada ste moj majstor za sve u kući šta mi se pokvari...
03.11.2017 01:49
jpasariccvetanovski@gmail.com Cvetanovski
PROFESIONALNO OBAVLJA POSAO I PO PRISTOJNIM CENAMA, > >> SVAKA PREPORUKA <<<
30.05.2017 02:14
Kristina Milosevic
Za jedan dan izvedena montaza prekidaca i utikaca.Sve vrste kucnih popravki i instalacija u vasem domacinstvu,njihovi majstori zavrsavaju u kratkom roku,na obostrano zadovoljstvo.
30.05.2017 02:12
Ilija Radovic
Visegodisnje iskustvo u ovoj oblasti,veliki broj uspesno izvedenih elektro instalacija i timski rad,omogucili su im da postanu izbor broj jedan svih onih koji zahtevaju kvalitetan i odgovoran rad.
30.05.2017 02:09
Jovica Vitakic
Dugogodisnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih musterija su njihova najbolja preporuka i dokaz velike profesionalnosti i kvaliteta usluga.Njihov iskusni tim majstora,zahvaljujuci svojoj strucnosti i znanju,izaci ce na kraj sa svakim poslovnim izazovom.
10.04.2017 10:21
Goran Sarenac
Kada vam zatreba elektricar,elektro servis,serviser bele tehnike i ta peci,necete pogresiti ako odaberete njihov strucni tim.Sve vrste kucnih popravki i instalacija u vasem domacinstvu,njihovi majstori zavrsavaju u kratkom roku,na obostrano zadovoljstvo.
23.03.2017 04:07
Iva Markovic
Njihov tim cine elektricari i elektro inzenjeri,majstori u svom poslu,zahvaljujuci kojima su stvorili prepoznatljivo ime u oblasti poslovanja.Pored strucnosti i znanja, poseduju i savremene masine i alate,uz pomoc kojih vrse dijagnostiku.
23.03.2017 04:04
Maja Matic
Ditep Elektro elektricar stoji vam na usluzi u svim problematicnim situacijama,jer su hitne intervencije njihova uza specijalnost.Prilikom rada koriste najsavremeniju opremu i alate,sto im omogucava da sve poslove zavrse u minimalnom roku.
23.03.2017 04:01
Kristina Milosevic
Izrada ormana automatike i elektromotornih pogona,projektovanje,montaza i odrzavanje. Za izvodjenje svih radova poseduju odgovarajuce licence za rad i projektovanje od strane nadleznih organa.
18.11.2016 10:43
Ilija Radovic
Kvalitetno su zamenili moje stare instalacije i postavili nove bas onako kako sam ja to zeleo.Majstori su bili veoma pedantni i pazljivi tako da je sve zavrseno u kratkom vremenskom roku.Cena takodje veoma povoljna,sve preporuke.
18.11.2016 10:40
Jovica Vitakic
Prilikom svog rada koriste savremene dijagnosticke uredjaje zahvaljujuci kojima sa sigurnoscu utvrdjuju gde je doslo do kvara sa vasim elektricnim uredjajem,nakon cega pristupaju postupku otklanjanja istog,uz pomoc originalnog alata i odgovarajucih rezervnih delova.
18.11.2016 10:33
Ana Milosavljevic
Veoma kvalitetne usluge na jednom mestu po veoma povoljnim cenama,brzo i kvalitetno u veoma kratkom roku.Instalacije za stambene objekte,instalacije za poslovne objekte,instalacije za proizvodne hale.
11.06.2016 08:14
Kosta Savic
Kvalitetna usluga i povoljne cene,sve preporuke.Visegodisnje iskustvo u ovoj oblasti,veliki broj uspesno izvedenih elektro instalacija i timski rad,omogucili su im da postanu izbor broj jedan svih onih koji zahtevaju kvalitetan i odgovoran rad.
11.06.2016 08:09
Milos Bozovic
Sve elektricarske usluge na jednom mestu po najpovoljnijim cenama.Zamena i popravka elektro razvodnih ormana,ugradnja automatskih osiguraca,ugradnja i popravka rasvete,servis i popravka bojlera,sporeta,ta peci.
11.06.2016 08:06
Lazar Ristic
Izvodjenje i popravka stare elektro instalacije.Ukoliko su vam hitno potrebne elektricarske usluge,MB Elektro vam je na usluzi u svim problematičnim situacijama, jer hitne intervencije su njihova uza specijalnost.U radu koriste kvalitetnu i modernu opremu.
17.05.2016 11:19
Maja Matic
Izveli su mi radove na kompletnoj ugradnji zastitnog sistema u vidu alarma i kamera.Oprema je vrhunskog kvaliteta a strucan tim je odradio ceo projekat u vidu najbolje zastite.Mojim brigama je dosao kraj,imate moje prepouke.
21.08.2015 12:08
Marko NIkolic
Potrebna mi je popravka stare elektro instalacije, zamena i popravka elektro razvodnih ormana, kao i gradnja automatskih osigurača. Mogu li dobiti broj telefona za kontakt u vezi ovih radova?
09.05.2015 10:19
Marko Bjelic
Elektricar Petar ima najpovoljnije elektricarske usluge u Beogradu!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Elektricar