Elektricar Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Mv electro team

 • 6
5.0 | 7 ocena
Jednim pozivom,mozete resiti sve. Vrsimo popravku i odrzavanje elektroinstalacije, grejnih tela, alarma, kucnih aparata...
Pročitaj više
Zemunska 173i, Ugrinovci, Beo...
Zemun,Beograd

Pre 13 h poslednji put pozvana firma

Ditep Elektro električar

 • 5
 • %
5.0 | 7 ocena
Ditep Elektro električar Beograd je Vaš pouzdan partner kada Vam zatrebaju električarske usluge u najkraćem mogućem roku. Pored izrade elektroinstalacija, bavimo se popravkom električnih aparata, ugradnjom rasvete, alarmnih sistema i video...
Pročitaj više
Čukarica,Beograd

Pre 12 h poslednji put pozvana firma

Elkoš

 • 4
5.0 | 7 ocena
Ukoliko Vam je potreban pouzdan električar, firma Elkoš je pravi izbor za Vas. Specijalizovani smo za izvođenje radova svih vrsta instalacija jake i slabe struje. Za izvođenje svih radova posedujemo odgovarajuće licence za rad i projektova...
Pročitaj više
Živojina Žujovića 5a
Zvezdara,Beograd

Električar TOMA

 • 1
5.0 | 2 ocena
Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvi...
Pročitaj više
Beograd
Beograd

Pre 21 h poslednji put pozvana firma

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Elektricar
Pitaj firme

Električar Dioda +

 • 2
 • %
5.0 | 3 ocena
Ukoliko su Vam potrebne brze, efikasne i pouzdane usluge, električar Dioda + je tu za Vas. Domen rada obuhvata izradu kompletnih elektroinstalacija, montažu obične i LED rasvete, popravku kućnih aparata, kao i prodaju elektro materijala i ga...
Pročitaj više
Kraljevića Marka 13
Savski venac,Beograd

Tehno QM Električar - Električarske usluge

 • 1
5.0 | 1 ocena
TEHNO QM brzo i sigurno popravlja sve Vaše problema sa elektroinstalacijama jer naš servis ima školovane električare sa dugogodišnjim iskustvom....
Pročitaj više
Braće Jerković bb ( pijaca- l...
Voždovac,Beograd

Pre 22 h poslednji put pozvana firma

Tehnolution

 • 1
5.0 | 1 ocena
Osnovna delatnost firme Tehnolution jeste zamena, ugradnja i održavanje električnih instalacija, kao i popravka svih vrsta električnih aparata. Pored toga, vršimo ugradnju sistema video nadzora, uz primenu najsavremenijih kamera vodećih proi...
Pročitaj više
Cara Dušana 192
Zemun,Beograd

Steko electric

 • 1
5.0 | 1 ocena
Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bel...
Pročitaj više
Beograd
Palilula,Beograd

Pre 20 h poslednji put pozvana firma

Električar Milovan

 • 1
5.0 | 1 ocena
Električar Milovan Beograd Vam nudi profesionalne usluge po pristupačnim cenama. Popravka i izrada nove elektroinstalacije, rasvete, zamena utičnica, prekidača, indikatora, razvodnih tabli, osigurača, popravka TA peći i bojlera su samo neke...
Pročitaj više
Beograd
Stari grad,Beograd

Vaš Električar - Beograd

 • 1
5.0 | 2 ocena
„Vaš električar- Beograd“ nalazi se u Beogradu i bavi se kompletnim paketom usluga koje se tiču servisa bele tehnike, montaže i demontaže glavnih razvodnih ormara, povezivanje odvodnika, zamena isugurača, lustera, panela...
Pročitaj više
Samjuela Beketa 5, Mirijevo
Zvezdara,Beograd

Pre 14 h poslednji put pozvana firma

Kućne instalacije - elektroinstaleri: elektroinstalacije u stanovima, kućama i poslovnim prostorijama. Izvođenje elektro radova, zamena dotrajalih elektroinstalacija kao i popravka elektroinstalacija....
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

Млади људи, спремни да помогну и посаветују. Уз то богат и приступачан асортиман робе. Без иједне замерке.

07.05.2018 04:20
Djordje Markovic

Trebaju vam odlicni i profesionalni elektricari,nemate adekvatne preporuke,mi smo tu da vam ih damo.MV ELEKTR TEAM vam nudi profesionalne i strucne usluge u skladu sa vasim potrebama.Jednom kad ih upotrebite stalno ce vam biti na raspolaganju!

28.04.2018 10:04
Nebojsa Lazic

Toma i njegov tim su iyuyetni majstori! Pre svega pošteni, radni i časni ljudi koji su kod mene popravili kvar na električnoj instalaciji u stanu ali i vodovovni segment! Svaka Vam čast majstore Tomo i hvala još jednom na ovako brzoj intervenciji!

Od sada ste moj majstor za sve u kući šta mi se pokvari...

03.11.2017 01:49
jpasariccvetanovski@gmail.com Cvetanovski

PROFESIONALNO OBAVLJA POSAO I PO PRISTOJNIM CENAMA, > >> SVAKA PREPORUKA <<<

30.05.2017 02:14
Kristina Milosevic

Za jedan dan izvedena montaza prekidaca i utikaca.Sve vrste kucnih popravki i instalacija u vasem domacinstvu,njihovi majstori zavrsavaju u kratkom roku,na obostrano zadovoljstvo.

30.05.2017 02:12
Ilija Radovic

Visegodisnje iskustvo u ovoj oblasti,veliki broj uspesno izvedenih elektro instalacija i timski rad,omogucili su im da postanu izbor broj jedan svih onih koji zahtevaju kvalitetan i odgovoran rad.

30.05.2017 02:09
Jovica Vitakic

Dugogodisnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih musterija su njihova najbolja preporuka i dokaz velike profesionalnosti i kvaliteta usluga.Njihov iskusni tim majstora,zahvaljujuci svojoj strucnosti i znanju,izaci ce na kraj sa svakim poslovnim izazovom.

10.04.2017 10:21
Goran Sarenac

Kada vam zatreba elektricar,elektro servis,serviser bele tehnike i ta peci,necete pogresiti ako odaberete njihov strucni tim.Sve vrste kucnih popravki i instalacija u vasem domacinstvu,njihovi majstori zavrsavaju u kratkom roku,na obostrano zadovoljstvo.

23.03.2017 04:07
Iva Markovic

Njihov tim cine elektricari i elektro inzenjeri,majstori u svom poslu,zahvaljujuci kojima su stvorili prepoznatljivo ime u oblasti poslovanja.Pored strucnosti i znanja, poseduju i savremene masine i alate,uz pomoc kojih vrse dijagnostiku.

23.03.2017 04:04
Maja Matic

Ditep Elektro elektricar stoji vam na usluzi u svim problematicnim situacijama,jer su hitne intervencije njihova uza specijalnost.Prilikom rada koriste najsavremeniju opremu i alate,sto im omogucava da sve poslove zavrse u minimalnom roku.

23.03.2017 04:01
Kristina Milosevic

Izrada ormana automatike i elektromotornih pogona,projektovanje,montaza i odrzavanje. Za izvodjenje svih radova poseduju odgovarajuce licence za rad i projektovanje od strane nadleznih organa.

18.11.2016 10:43
Ilija Radovic

Kvalitetno su zamenili moje stare instalacije i postavili nove bas onako kako sam ja to zeleo.Majstori su bili veoma pedantni i pazljivi tako da je sve zavrseno u kratkom vremenskom roku.Cena takodje veoma povoljna,sve preporuke.

18.11.2016 10:40
Jovica Vitakic

Prilikom svog rada koriste savremene dijagnosticke uredjaje zahvaljujuci kojima sa sigurnoscu utvrdjuju gde je doslo do kvara sa vasim elektricnim uredjajem,nakon cega pristupaju postupku otklanjanja istog,uz pomoc originalnog alata i odgovarajucih rezervnih delova.

18.11.2016 10:33
Ana Milosavljevic

Veoma kvalitetne usluge na jednom mestu po veoma povoljnim cenama,brzo i kvalitetno u veoma kratkom roku.Instalacije za stambene objekte,instalacije za poslovne objekte,instalacije za proizvodne hale.

11.06.2016 08:14
Kosta Savic

Kvalitetna usluga i povoljne cene,sve preporuke.Visegodisnje iskustvo u ovoj oblasti,veliki broj uspesno izvedenih elektro instalacija i timski rad,omogucili su im da postanu izbor broj jedan svih onih koji zahtevaju kvalitetan i odgovoran rad.

11.06.2016 08:09
Milos Bozovic

Sve elektricarske usluge na jednom mestu po najpovoljnijim cenama.Zamena i popravka elektro razvodnih ormana,ugradnja automatskih osiguraca,ugradnja i popravka rasvete,servis i popravka bojlera,sporeta,ta peci.

11.06.2016 08:06
Lazar Ristic

Izvodjenje i popravka stare elektro instalacije.Ukoliko su vam hitno potrebne elektricarske usluge,MB Elektro vam je na usluzi u svim problematičnim situacijama, jer hitne intervencije su njihova uza specijalnost.U radu koriste kvalitetnu i modernu opremu.

17.05.2016 11:19
Maja Matic

Izveli su mi radove na kompletnoj ugradnji zastitnog sistema u vidu alarma i kamera.Oprema je vrhunskog kvaliteta a strucan tim je odradio ceo projekat u vidu najbolje zastite.Mojim brigama je dosao kraj,imate moje prepouke.

21.08.2015 12:08
Marko NIkolic

Potrebna mi je popravka stare elektro instalacije, zamena i popravka elektro razvodnih ormana, kao i gradnja automatskih osigurača. Mogu li dobiti broj telefona za kontakt u vezi ovih radova?

09.05.2015 10:19
Marko Bjelic

Elektricar Petar ima najpovoljnije elektricarske usluge u Beogradu!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Elektricar