Dodaj firmu

Radio servis Beograd

Radio servis Obrenovac

Bilo da posedujete televizor starije ili novije generacije kod koga se javlja neki problem u radu, Obrenovac TV servis je prava adresa za Vas. Pored svih vrsta televizora, u servisu se vrši popravka i prodaja daljinskih upravljača za sve vr...
Pročitaj više

Kralja Aleksandra I 59 (kod Doma kulture)
Obrenovac, Beograd

Ako vam treba radio servis, na pravom ste mestu. Radio ne radio, svira ti radio – kaže jedna šaljiva izreka, ali šta ćemo ako radio ne radi? Nekada, pre nego što su u naše domove ušli prvi televizori, ovaj uređaj se mogao zvati Njegovo veličanstvo Radio. Sa pojavom tona + slike, sve je postalo mnogo zanimljivije, ali veliki broj ljudi i dalje je ostao veran svojoj staroj navici, a to je slušanje radio programa.

Često nemamo vremena da gledamo TV, recimo, dok se ujutru spremamo za posao, pa prve informacije dobijamo upravo putem radio aparata. I ne samo to – muzika sa ovog uređaja znatno nam popravlja raspoloženje sa kojim ulazimo u novi radni dan, ili jednostavno, dok radimo, svakako se osećamo vedrije i koncentrisanije.

Popravka radio uređaja

Možda će nas neko sad osporiti, govoreći kako muzika narušava fokusiranost. Ali, to nije tačno, jer su studije koje su vršene, pokazale na primer, da je studentima veća koncentracija za učenjem dok u pozadini svira relaksirajuća muzika. 

Ista je situacija i kada slušamo radio dok obavljamo svoj posao, dok vozimo automobil, a verujemo da domaćice kuvaju bolji ručak i bolje mešaju, ako slušaju omiljenu pesmu sa radio prijemnika. 

A šta ćemo ako se radio pokvari? Pašće nam koncentracija, možda nećemo položiti ispit ili će pomenutoj domaćici zagoreti ručak? Šalu na stranu, život bez muzike i informacija koje primamo putem radija nije baš potpun, tako da ćemo morati da se obratimo stručnom servisu za opravku ovih uređaja.

Servis muzičkih linija

Radio odavno nije običan aparat, on je unapređen u mini liniju, uz pomoć koje možemo da slušamo diskove, često mini liniju možemo spojiti i sa TV aparatom, pa gledati filmove sa DVD-a, a sve to uz moćne zvučnike koji stvaraju fantastičan efekat. 

Ma koliko da je vaša mini linija kvalitetna i skupo plaćena, pošto je koristite svakoga dana, neminovno je da će se jednog dana u budućnosti, ona pokvariti. Najčešće to nije razlog da se kupuje novi uređaj, već je dovoljno da se izvrši zamena nekog dela i da mini linija bude u „top formi“ kao kada je izašla iz prodavnice. Znači, kao nova.

Kada donesete vašu mini liniju u ovlašćeni servis, biće korišćeni originalni rezervni delovi. Njihova svrha jeste da produže radni vek vašeg uređaja, a sve je to osigurano u vidu garancije koje ćete dobiti na sam deo kao i na izvršene usluge.

U protivnom, ako se ugradi jeftin deo sumnjivog porekla i kvaliteta, vi nikada ne biste bili mirni, jer takav rezervni deo u svakom trenutku može da otkaže, pa ćete uređaj ponovo nositi na popravku, što svakako više košta nego da ste u startu izdvojili malo više novca za deo koji ima svoju garanciju.

Radio servis – iskustva

Zaista ne postoji razlog za brigu, jer se možete osloniti na profesionalne servisere ma koji kvar da je u pitanju i ma koji uređaj da imate kao što je muzički stub, pojačalo, risiver, dekovi, tjuneri, CD plejeri, vokmeni, iPod i MP3 plejeri...

Ako volite muziku dok vozite, javite se za opravku auto radija, auto zvučnika, auto pojačala...

Kada se obratite serviserima, oni mogu doći na vašu adresu, obaviti pregled i otkloniti kvar, a možete i sami doneti svoj uređaj u njihove prostorije. Na najefikasniji i nabrži način, problem će biti rešen, pa vi možete konstatovati da je radio – proradio!

Radio servis – cena:

Cena usluge je uslovljena u odnosu na kvar koji je nastao na vašem uređaju. Tako možete platiti od 1000 dinara sve do 4500 din. kada je u pitanju zamena određenog dela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane