Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis pegli
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis pegli

Pegla možda baš nije omiljen uređaj mnogim pripadnicama lepšeg pola, ali je ipak činjenica da je ona neophodna kako bi naša garderoba bila lepa i uredna.

servis pegli

 

U tom smislu, pegla mora da bude ispravna i ne bi bilo poželjno da nas u nekom trenutku izneveri, a mi imamo važan sastanak na kome moramo da budemo tip-top skockani. Ipak, ne brinite, čak i u takvim situacijama, u pomoć nam stiže servis pegli.

Popravka pegli

Pegla može da nam stvara probleme na razne načine, čak do te mere da nam ošteti skupu košulju, na primer. Domaćice ponekad i same naprave neke greške, kao što je upotreba obične vode, umesto destilovane, kod pegli na paru.

Peglanje je omraženi posao, a još kada vas pegla ne sluša, tada to postaje prava noćna mora. Naime, zbog neispravne ili poluispravne pegle, tkanina može da se lepi ili gužva, para će otežano izlaziti, čak se povremeno može događati da curi i voda...

Tada vam ne preostaje ništa drugo sem da očajavate ili da uzmete situaciju u svoje ruke i da pozovete servis pegli.

Servis pegla

Recimo, jedna od stvari koju je potrebno povremeno raditi je čišćenje pegle. To čišćenje bi trebalo da bude temeljno i pedantno urađeno, kako bi peglanje kasnije postalo jednostavno i bez ikakvih neželjenih problema.

servis pegli cena

 

Na grejnoj ploči pegle mogu postojati ostaci zalepljene tkanine, pa se neke domaćice muče tako što vruću peglu otiru o prethodno pokvašenu krpu, ali se tada događa da i dalje postoje neki zaostali delovi peglanog materijala, koje ne možete da uklonite. Zbog toga pojedine domaćice koriste sodu bikarbonu i slično, ali sa ne baš velikim uspehom i pegla nikada nije sasvim čista.

Ako imate peglu novijeg datuma, tada znate da u njoj postoji rezervoar u kome je smeštena kapsula koja sprečava nakupljanje kamenca. Kamenac je još jedan od neprijatelja naših pegli, tako da neke pripadnice lepšeg pola stavljaju masku na lice, pa zagrevaju jabukovo sirće i so, ne bi li isti uklonile. Već i sama pomisao na takvo uklanjanje kamenca nije nimalo prijatna, tako da je svakako prava odluka da pozovete servis pegli da ovaj posao uradi stručno i profesionalno, umesto vas.

Servis pegli iskustva

Kakav god problem da imate sa svojom peglom, u pomoć vam stižu majstori ovlašćenih servisa za male kućne aparate. Dovoljan je samo jedan vaš poziv i majstor će uskoro biti na vašoj adresi. Lakši kvarovi se otklanjaju na licu mesta, dok ako se radi o nešto težim popravkama, one mogu biti obavljene u prostorijama servisa. Pored toga, možete i sami doneti peglu do servisa ili čak i poslati brzom poštom.

Važno je znati, da na izvršene usluge dobijate garanciju, kao i korisne savete stručnih lica, kako biste prevenirali eventualne probleme kod rada pegle u budućnosti.

Servis pegli cene:

Da biste saznali koliko tačno treba da izdvojite novca za popravku pegle, najbolje je da pozovete servis, odnosno da odnesete peglu da stručno lice pogleda. Od težine kvara zavisi i cena saniranja.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Matija Lukic
Nedavno smo imali problem sa peglom. Kontaktirali smo servis BGD Energy i ljudi su resili problem veoma brzo i povoljno. Sve preporuke za ovaj servis.
05.09.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete servis pegli nije ni malo naivna. Cene po kojima se ovaj servis moze obezbediti su naravno veoam razlicite. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
29.08.2017
Mihajlo Nastasovic
Nije ovaj servis ni malo naivan. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.
16.05.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, servis pegli u svakom slucaju treba da se dosta plati.
04.05.2017
Todor Markovic
Pre ili kasnije se sigurno ovaj servis isplati.
28.04.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju nije ovo ni malo jednostavan servis kako god da okrenete.
20.04.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, mora ovaj servis da se dosta plati.
18.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Jednostavno kako god da okrenete, servis pegli nije ni malo jednostavan. Sve je to veoma komplikovano.
06.04.2017
Petar Jankovic
Po pravilu, ovaj servis mora da se lepo plati kako god da okrenete.
04.04.2017
Nikolina Pantelic
Kako god da okrenete, pegla je potrebna u svakoj kuci. Bez nje ne mogu siroke narodne mase. Nista to ne treba da vas cudi. Pre svega, po meni ukoliko se odlucite za kvalitet sigurno cete se pre ili kasnije pokajati. Sada nista vise ne treba toliko da brinete.
31.03.2017
Ivan Stojanovic
po pravilu sto se ovog servisa tice, sigurno je kvalitet veoma vazan.
21.03.2017
Jana Stankovic
Moze po meni ovaj servis da se uradi za relativno male pare.
17.03.2017
Marko Petrovic
Sto se ovog servisa tice, kvalitet je nesto sto u svakom slucaju treba da se plati.
02.03.2017
Biljana Brankovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se ovog servisa tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
27.02.2017
Dusan Markovic
Mogu samo sloodno da kazem da je sto se tice pegli, kvalitet veoma bitan. Sve drugo je manje vazno.