Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis miksera
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis miksera

Ako volite da pravite tortu, onda svakako smatrate mikser svojom desnom rukom u kuhinji. On to zaista i jeste. Jer, zamislite koliko biste snage, energije i vremena potrošili da mutite namirnice uz pomoć žice?

servis miksera

 

Ta vremena su davno prošla, tako da je mikser mali kućni aparat koji je nezamenljiv. Ipak, desiće se ponekad da i on pokaže nepravilnosti u svom radu, pa će biti potrebno da se obratite majstorima koji rade u servisu miksera.

Popravka miksera

Mikser bismo mogli definisati kao uređaj za mešanje hrane, i on koristi mehanizam za rotiranje sa setom od dve lopatice u nastavku za mešanje hrane u posudi namenjenoj za to.

Pomenute lopatice se obrću oko svoje ose, pa na taj način dobijamo hranu koja je ujednačeno izmešana, ili izmiksovana. U domaćinstvu se najčešće miksuju razne tečnosti, praškaste i pastozne smese, kao i testo.

Mikseri imaju svoju istoriju, pa je njihov predak zapravo mašina za mešanje i razbijanje jaja. Prve miksere, preteče aparata kakve danas poznajemo, pokretala je ljudska ruka, i to njihove rotirajuće delove. Posle toga, sledi prvi mikser koji je posedovao električni motor, i interesantno je da oni nisu bili korišteni za potrebe u domaćinstvu već za preradu raznih namirnica u fabrikama.

Danas je mikser neizostavan stanovnik svake kuhinje, i trebalo bi da znamo da pri nekom kvaru, ne pokušavamo da uređaj opravimo sami. Da su popravke miksera i ostalih kućnih aparata lake i jednostavne, tada ne bi postojali servisi i stručna lica koja u njima rade, zar ne?

servis miksera cene

 

Osim toga, često se dešava, da u želji da se uštedi novac, zapravo se plati duplo. Ako se pitate kako je to moguće, evo kratkog objašnjenja: svi znamo da je kod svake popravke, najvažnije pravilno dijagnostikovati kvar. Posle toga, potrebno je isti adekvatno sanirati, ili čak i zameniti određeni deo.

Ljudima koji se igraju po principu „sam svoj majstor“, dešava se da negde pogreše, usled neiskustva i nestručnosti, pa posle toga pravi majstor ima dvostruki zadatak: da otkloni prvobitni kvar i štetu koja je nastala kao pokušaj opravke.

Servis miksera iskustva

Kao što vidimo iz opisanog primera, jedino pravo rešenje, koje zapravo štedi vaš novac, ali i trud, vreme i živce, jeste da odmah pozovete servis malih kućnih aparata. Čim primetite i najmanju nepravilnost u radu, dobro je obratiti se majstorima, zato što vremenom, mali kvar može postati veći, što sve vodi čak i potpunoj neupotrebljivosti uređaja, i to je uvek veći trošak, nego blagovremeno pozivanje servisa za popravku miksera.

Mikser možete da donesete u prostorije servisa, ili da pozovete majstore da dođu kod vas. Pored toga, postoji i opcija slanja pokvarenog aparata putem brze pošte. U svim slučajevima, popravka se obavlja u najkraćem mogućem roku, a na izvršenu uslugu i rad, dobićete garanciju.

Servis miksera – cene:

Orijentacionu cenu je teško reći, pošto ista zavisi od vrste kvara. Iz tog razloga je najbolje da se obratite servisu koji vrši popravku malih kućnih aparata, kako bi majstor  ustanovio u čemu je problem i saopštio vam tačan iznos za popravku.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Jovana Stefanovic

Kako god da okrenete, servis miksera se nikada ne isplati. Po meni je uvek bolje da kupite nov. Sve ostalo je samo jednoveliko gubljenje vremena. Ne samo da je to gubljenje vremena vec i bacanje novca.

05.09.2017
Lea Stankovic

kako god da okrenete, servis miskera nije ni malo naivan. Sa njim mozete da se slobodno pozdravite ukoliko je u pitanju neki veci problem. Sve drugo je samo guljenje vremena i nista vise od toga.

29.08.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom pogledu, mora ovaj servis da se debelo plati da bi to sve bilo kakok treba. Druge stvari nisu bas toliko vazne. Svaka domacica zna koliko joj je cesto samo mikser potreban i sta joj zaisat znaci u zivotu.

16.05.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju je veoma zahtevan i ne moze bas svaki sve da popravi. Zbog toga i jesu cene takve kakve jesu.

04.05.2017
Todor Markovic

Po meni se i manje porpavka isplati a kamo li veca.

28.04.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, nije ovaj servis ni malo jednostavan.

20.04.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju mora ovaj servis da se lepo plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

18.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Naravno da je sto se tice ovog servisa, kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije sigurno da dodje do izrazaja. Bez takvog kvaliteta se jednostavno ne moze.

06.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, kako god da okrenete, servis miskera nije ni malo jeftin.

04.04.2017
Nikolina Pantelic

Kako god da okrenete, servis miksera se nikada ne isplati. Po meni je uvek bolje da kupite nov. Sve ostalo je samo jednoveliko gubljenje vremena. Ne samo da je to gubljenje vremena vec i bacanje novca.

31.03.2017
Ivan Stojanovic

Nikada on nije bio nesto posebno jeftin.

21.03.2017
Jana Stankovic

Po meni sigurno da on moze da se uradi po bas povoljnim cenama.

17.03.2017
Marko Petrovic

Sto se miksera tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan pre ili kasnije.

02.03.2017
Biljana Brankovic

Ako nista, bar su miskeri u danasnje vremen manje - vise ljudima dostupni.

27.02.2017
Dusan Markovic

Moje licno misljenje je da je ovo servis koji dosta kosta.