Električar TOMA

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - ELEKTRIČAR TOMA


Električar Toma je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima, kao i za pružanje svih potrebnih usluga održavanja u urbanim sredinama vezanim takođe za vodoinstalacije i grejanje.

Svest o tome da je Beograd naš najveći grad u kome postoji srazmerno veliki broj domaćinstava koja koriste električnu energiju za svoje potrebe, rodila mi je ideju da osnujem svoju delatnost baš na tom polju. Milioni aparata svuda po gradu rade na struju, a mnogi se povremeno i pokvare, te je značajna potreba i za majstorskim popravkama.

Svaki posao se radi prvenstveno zbog zarade, ali pored toga što za svoj rad očekujem realnu nadoknadu, kakvom će biti zadovoljan i naručilac , trudim se da ovakav rad omogući da upoznam mnoge dobre ljude kojima činim ovu uslugu, kako bi za vreme trajanja intervencije eventualno, razmenili mišljenja, uputstva, informacije, interesovanja i drugo u vezi sa problemom zbog kojeg sam pozvan.

Pokušavam da ovaj posao radim na takav način, da mi za uzvrat ne pruži samo očekivanu zaradu u zamenu za provedeno vreme, nego da mi bude i zanimljiv, dinamičan, te da mi stvori mnogo klijenata, koji će biti zadovoljni mojim pristupom i uslugom, toliko, da će mi se i kasnije ponovo obraćati.

Električar Toma, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.04.2018 10:04
Nebojsa Lazic

Toma i njegov tim su iyuyetni majstori! Pre svega pošteni, radni i časni ljudi koji su kod mene popravili kvar na električnoj instalaciji u stanu ali i vodovovni segment! Svaka Vam čast majstore Tomo i hvala još jednom na ovako brzoj intervenciji!

Od sada ste moj majstor za sve u kući šta mi se pokvari...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Elektricar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Električar TOMA
  • Električarkse Usluge Toma,
  • Električarkse Usluge Toma Beograd,
  • Električarkse Usluge,
  • Električarkse Usluge u Beogradu,
  • Električar Beograd