Električar TOMA

5.0 | 2 ocena
Ulica: Beograd
Grad: Beograd
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.pozovimajstora.rs

O nama

ELEKTRIČAR TOMA

Električar Toma je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima, izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvima, kao i za pružanje svih potrebnih usluga održavanja u urbanim sredinama vezanim takođe za vodoinstalacije i grejanje.

Svest o tome da je Beograd naš najveći grad u kome postoji srazmerno veliki broj domaćinstava koja koriste električnu energiju za svoje potrebe, rodila mi je ideju da osnujem svoju delatnost baš na tom polju. Milioni aparata svuda po gradu rade na struju, a mnogi se povremeno i pokvare, te je značajna potreba i za majstorskim popravkama.

Svaki posao se radi prvenstveno zbog zarade, ali pored toga što za svoj rad očekujem realnu nadoknadu, kakvom će biti zadovoljan i naručilac, trudim se da ovakav rad omogući da upoznam mnoge dobre ljude kojima činim ovu uslugu, kako bi za vreme trajanja intervencije eventualno, razmenili mišljenja, uputstva, informacije, interesovanja i drugo u vezi sa problemom zbog kojeg sam pozvan.

Pokušavam da ovaj posao radim na takav način, da mi za uzvrat ne pruži samo očekivanu zaradu u zamenu za provedeno vreme, nego da mi bude i zanimljiv, dinamičan, te da mi stvori mnogo klijenata, koji će biti zadovoljni mojim pristupom i uslugom, toliko, da će mi se i kasnije ponovo obraćati.

Električar Toma, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  24.01.2021 09:38

  Poštovani Gospodine molim Vas da mi pomognete u vezi kvara na tapeći magnohrom kraljevo 3,5 kw. Naime stalno mi iskače siguronosni termostat pa sam zvao majstora koji je zamenio siguronosni ili keramički termostat, međetim ponovo je i taj novi termostat iskakao te smo zamenili i radni termostat međutim kada TA peć uključim na trojku ponovo iskače siguonosni termosta.Molim Vas šta dali možete mi reći u čemu je problem. Radni rermostat je jačine 50-230. Unapred sam Vam zahvalan

  Nebojsa Lazic
  28.04.2018 10:04

  Toma i njegov tim su iyuyetni majstori! Pre svega pošteni, radni i časni ljudi koji su kod mene popravili kvar na električnoj instalaciji u stanu ali i vodovovni segment! Svaka Vam čast majstore Tomo i hvala još jednom na ovako brzoj intervenciji!

  Od sada ste moj majstor za sve u kući šta mi se pokvari...

  Firme u blizini

  Tehno QM Električar - Električarske usluge, Braće Jerković bb ( pijaca- lokal 5b ), Voždovac, Beograd
  Elkoš, Živojina Žujovića 5a, Zvezdara, Beograd
  Paun elektro - hitne popravke, Jurija Gagarina 277, Novi Beograd, Beograd
  Elektro Petrović 011 Električar, Beranska, Voždovac, Beograd
  Vb Light elektro usluge, /, Surčin, Beograd
  Električar Dioda +, Palmira Toljatija 5, Novi Beograd, Beograd
  Danko električar, /, Zvezdara, Beograd
  Električar Beograd 011, Durmitorska 14, Savski venac, Beograd