Rusija

5.0 | 1 ocena

Rusija

Novogodišnje putovanje Rusija 2019.

Možda dočekate Novu 2019. godinu ispred teatra Boljšoj, tamo gde je Bajaga svoju Tamaru čekao satima, a pored Moskve, na raspolaganju vam stoje i drugi gradovi ove prelepe zemlje – Sankt Peterburg, Veliki i Nižnji Novgorod, Kalinjingrad, Rostov na Donu...
Za šta god da se odlučite, jedno je sigurno – doživećete pravu rusku bajku, o kojoj ste toliko puta slušali, gledali na filmovima, čitali... Sada to može da postane vaša stvarnost!

Doček Nove 2019. godine u Rusiji

Rusija je verovatno najromantičnija zemlja na svetu gde možete da očekujete da sat otkuca poslednje sekunde odlazeće i prve sekunde 2019. godine. Rusi smatraju Novu godinu porodičnim praznikom, a za turiste je organizovan doček na velikim gradskim trgovima.
Osetićete pravu rusku zimu, igraćete i pevati uz muziku pomalo opijeni vodkom, i gledati spektakularan vatromet, a nakon svega možete da prošetate širokim ruskim bulevarima koji odušu svečanom atmosferom. Dekoracija ne izostaje – lampioni, ukrasi, jelke, i naravno, puno snega, što sve čini da se osećate baš kao u pravoj bajci!